| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
emotki - 08/06/2004 14:39
Na wielu forach innych druzyn w lidze polskiej spotkalem się z fajnymi emotkami zwiazanymi z danym klubem(oczywisce jestem tylko zarejestrowany na Pogoni i Legii, inne jedynie przegladam), przyklad: emotki w barwach widzewa robiace falę, emotka w barwach widzewa z kijem basebolowym, emotka craxy machajaca flagą, to tylko nieliczne. Mozna by cos pomyslec o czyms takim i zrobic kilka, Fajna sprawa
|
|
|
|
|
Odp: emotki - 08/06/2004 15:02
Wuju + za temacik
jeśli kto kolwiek podejmie się zrobienia takich emotków w barwach gran.-bord. lub nieb.-czer. prosimy o kontakt z nami
emotkow na pewno jest kilkanście, kwestia koloryzacji
z tego co wiem jednym z lepszych programów do robienia takich emotków jest MacroMedia Flash
więc do dzieła
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: emotki - 08/06/2004 15:45
> Ja ci napisze do dziela. Wszyscy tylko chca, zeby byly ale nikt ich nie robi. Nie zrzucaj wszystkiego na
> adminow....
Pszczolek cos sie pospieszyles.... "do dziela" napisal admin wlasnie
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: emotki - 08/06/2004 16:22
> > Ja ci napisze do dziela. Wszyscy tylko chca, zeby byly ale nikt ich nie robi.
> Nie zrzucaj wszystkiego na
> adminow....
Pszczolek cos sie pospieszyles.... "do dziela" napisal admin
> wlasnie 
Hehe, gdy ja zaczelem pisac ten tekst nie bylo jeszcze postu admina
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
Odp: emotki - 08/06/2004 16:41
jak bedzie mi sie nudzić to coś wymyśle
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: emotki - 12/06/2004 13:04
heh niezle sa te ikonki legi dobrze by bylo jakby u nas tez takie byly ale to chyba wymaga pracy ..niewiem nie zmam sie [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-06-12 13:05]
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: emotki - 12/06/2004 21:03
moglibyście wyrzucić te wszystkie zjebane emty ktorych nikt nigdy nie uzywał
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: emotki - 13/06/2004 12:43
gryfus a wiesz jak sie kolorki zmienia ?? bo mam fajny emot ale w innych kolorach i chce zmienic na barwy Pogońi mam ten program GIF Movie Gear
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|