| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Transfery na I lige !!!!!! - 07/06/2004 20:33
Z nieoficjalnych, acz bardzo wiarygodnych źródeł wiem, iż Pogoń w przerwie letniej pozyska Tomasza Frankowskiego z Wisły Kraków. Rozmowy są już praktycznie w fazie podpisania umowy i najprawdopodobniej zasili on szczecińską Pogoń gdyż do wisły wraca M. Kuźba, S. Svitlica oraz jakiś serb. Te informacje są bardzo wiarygodne, wiadome jest też to,że B.Baniak odejdzie. Wiem, iż ta informacja nie jest dla was prawdopodobna a nawet absurdalna ale wspomnicie moje słowa i zobaczycie.
Następnymi zawodnikami napewno będą Rafał Grzelak z lecha poznań oraz Kaczmarek od Stasiaka.
Macie jakieś pewniaki? może jakieś typy? czekam na opinie...
|
n0 n4m3 t34m ----->
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/06/2004 20:36
To ja proponuje mały zakładzik ! Jak przyjedzie dostajesz oddemnie browara . A jak nie przyjedzie to ty mi dajesz browca ! Przydał by się on i jeszcze dwóch na pomoc i jednego na obrone ! [Ostatnio edytowane przez HIERONIM: 2004-06-07 20:37]
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/06/2004 20:42
> Z nieoficjalnych, acz bardzo wiarygodnych źródeł wiem, iż Pogoń w przerwie
> letniej pozyska Tomasza Frankowskiego z Wisły Kraków. Rozmowy są już praktycznie
> w fazie podpisania umowy i najprawdopodobniej zasili on szczecińską Pogoń gdyż
> do wisły wraca M. Kuźba, S. Svitlica oraz jakiś serb. Te informacje są bardzo
> wiarygodne, wiadome jest też to,że B.Baniak odejdzie. Wiem, iż ta informacja nie
> jest dla was prawdopodobna a nawet absurdalna ale wspomnicie moje słowa i
> zobaczycie.
Następnymi zawodnikami napewno będą Rafał Grzelak z lecha poznań
> oraz Kaczmarek od Stasiaka.
Macie jakieś pewniaki? może jakieś typy? czekam
Albo jesteś dziennikarzem faktu albo uciekłeś z zakładu ...
[Ostatnio edytowane przez 19Portowiec48: 2004-06-07 20:42]
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/06/2004 20:43
R3m1x dawaj na czata pogadamy sobie na wp.pl Szczecin ! A tak apropo to jak wygram to życze sobie BOSMANA CZERWONEGO ( Patryjotą jestem ) [Ostatnio edytowane przez HIERONIM: 2004-06-07 21:07]
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/06/2004 20:47
> > Z nieoficjalnych, acz bardzo wiarygodnych źródeł wiem, iż Pogoń w przerwie
> letniej pozyska Tomasza Frankowskiego z Wisły Kraków. Rozmowy są już
> praktycznie
> w fazie podpisania umowy i najprawdopodobniej zasili on szczecińską Pogoń gdyż
> wiarygodne, wiadome jest też to,że B.Baniak odejdzie. Wiem, iż ta informacja
> nie
> zobaczycie.
Następnymi zawodnikami napewno będą Rafał Grzelak z lecha poznań
> oraz Kaczmarek od Stasiaka.
Macie jakieś pewniaki? może jakieś typy?
> czekam
>Albo jesteś dziennikarzem faktu albo uciekłeś z zakładu
> ...
to bylo swietne. i tekst i komentarz. pierwsza liga normalnie. :biggthumpup:
a co do transferu Frankowskiego, to predzej w wypozycznie Brozka uwierze.
[Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-06-07 20:48]
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/06/2004 21:05
> Z nieoficjalnych, acz bardzo wiarygodnych źródeł wiem, iż Pogoń w przerwie
> letniej pozyska Tomasza Frankowskiego z Wisły Kraków. Rozmowy są już praktycznie
> wiarygodne, wiadome jest też to,że B.Baniak odejdzie. Wiem, iż ta informacja nie
> zobaczycie.
hmmmm............ widze że dzisiaj znowu mamy 1 Kwietnia
|
"Katalonia to państwo a Barca to jej armia" - sir Bobby Robson
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/06/2004 21:07
ojojojo z tego co wiem to Kuzba zostaje w Olimpiakosie jeszcze na bodajrze 2 lata(moge sie mylic)a poza tym to ma tam przejsc Zurawski i ma byc najlepszy duet ligi greckiej wiec nie wieze w to co napisales
"Albo jesteś dziennikarzem faktu albo uciekłeś z zakładu"
i ten cytat pasuje jak ulał
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/06/2004 21:44
Macie jakieś pewniaki? może jakieś typy? czekam
> na opinie...
Ja też wiem z nieoficjalnego ale bardzo pewnego źródła, że do Pogoni w przerwie letniej trafią Vuković z Legii, Jeleń z Wisły Płock, Marcin Baszczyński z Wisły Kraków i uwaga Adam Małysz (jego rola w klubie bliżej nieznana)
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/06/2004 22:33
a ja słyszałem ze to vukovic ma przyjsc do Pogońi oraz kosowski, niedzielan(wraca do polski bo mu zle w holandii) i maciej kaczorowski ktory zrezygnował z oferty z milanu oraz porto i wyraził chcec gry w Pogońi
|
>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 07/06/2004 22:39
swoja droga milo znow bylo zobaczyc w akcji Kaczorowskiego i przekonac sie, ze dalej jest lamaga... Pamietam jak po meczu z Fylkirem poszlismy topic smutki w browcu i o 1.30 trafilsimy do Raba. a tam lysa pala stoi, full zarcik, kebabka wcina, szczesliwy jak sam skurwysyn... chociaz zarabiajac tyle tez bym mial wszystko w dupie...
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 08:11
Marcin Mięciel jest kandydatem do gry w drużynie Pogoni Szczecin. Według informacji "Faktu" obok "Miętowego" do kadry Portowców przymierzani są Giuliano, Jacek Wiśniewski i Adam Kompała.
Taki pomysł na wzmocnienie składu beniaminka przed nowym sezonem ma przyszły prezes Pogoni Dawid Ptak.
Antoni Ptak zamierza oddać synowi fotel prezesa i przyglądać się z boku poczynaniom Pogoni.
Źrodło : Niestety fakt (Fucked)
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 08:33
aferzanka na 90% zostanie w II lidze, wiec Kompala i Wisniewski to transfery mozliwe. Ale Mieciel to juz zwykla bujda (czyli norma dla Faktu)... dalej jednak twierdze, ze to Krol powinien nas wzmocnic. Z Olem i Batata tworzyli by nie zly napad Bugi juz mlodszy nie bedzie...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery na I lige !!!!!! - 08/06/2004 09:29
> >Antoni Ptak zamierza oddać synowi fotel prezesa i przyglądać się z boku
> poczynaniom
> Pogoni.
>Kurwa przecież Dawidek bedzie takim drugim Leszkiem G.
A moim zdaniem to bardzo dobrze... Staremu troszke odbija i ma te swoje humorki a mlody bedzie swiezszy i bardzie zyciowy czego sobie i wam zycze
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4