| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Czat z jurczykiem - 19/05/2004 16:17
o 16 zaczął sie czat z Super marjanem ciekawe co ciekawego powie zeby wejsc na czata kliknij na słowo link
info: Pogońszczecin.pl
Maryjan super wazelina 23 Maj referendum w sprawie odwołania głosujcie nie pwoiem jak ale mam nadzieje ze dobrze zagłosujecie ! [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-05-19 16:45]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czat z jurczykiem - 19/05/2004 16:24
Jurczyk chyba wzial z 5 konsultantow i po kazdym pytaniu robi narade bo odpowiedz zajmuje mu srednio 5 min A tak w ogole to cos czuje ze pytania pan MJ znal juz wczensiej bo przygotowal sobie naprawde ladne odpowiedzi i robi sobie przy okazji kampanie referendalna...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czat z jurczykiem - 19/05/2004 17:10
1. Czy jako mały marjanek ganiał pan za piłka
SM: Tak byłą to jeszcze szmacianka. Normalną też próbowałem podczas ostatniej wizyty na stadionie Pogoni , prezydent Czesny proponował mi strzały rzutów karnych. Zgrzygnowałem bo nie bardzo wiedziałem bedzie mierzyłe we mnie czy w róg bramki.
2. Czy śpiewa Pan przy goleniu ?
SM: Nie- bo uważam to za zbyt niebezpieczne (a chuj niech se spiewa )
3. Czy uważa pan że Pogoń wejdzie do 1 ligi?
SM: Pogoń wróci do I Ligi. Nie wyobrażam to sobie inaczej, bo tam jest jej nalezne miejsce (wczesniej pisałe ze kibicuje Pogońi od tego sezonu to skąd może wiedziec co sie Pgoni należy a co nie coś mi sie tu nie podoba )
hehe pozdrawiam
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-05-19 17:14]
|
|
|
|
|
Odp: Czat z jurczykiem - 19/05/2004 17:30
fanka: Czy siedząc na sektorze Vip kibicuje Pan czynnie Pogoni, czy tylko się przygląda?
~M_Jurczyk: Reaguję emocjonalnie jak każdy z Was. Zapewniam Was, że na Naszym sektorze jest nie mniej emocji jak na miejscach, które zajmujecie. Raz przy zdobyciu bramki dostałem w plecy od Antoniego Ptaka, a raz rzuciłem czapkę w górę , którą później nie mogłem znaleźć. Reaguję bardziej emocjonalnie niż w pracy.
to czemu nie podnosicie tylkow jak idzie fala?? [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-05-19 17:37]
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Czat z jurczykiem - 19/05/2004 21:18
hahaha a widzeliscie pewnie te ultrasowe (zielono czerwone) naklejanki przeciw jurczykowi...Jurczyk i jego funfle wpadli na podobny i teraz po miescie jest pelno plakacików popierajacych Mariana dzisiaj za szyba auta znalazlam taka ulatke...ale jazda....tych naklejanek jest wiecej niz wlepek...
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czat z jurczykiem - 19/05/2004 21:23
mam nadzieje ze uda sie nam go odwolac, ciekawe co jeszcze obieca ludziom przed niedzielnym referendum!!!mam nadzieje ze nikt nie wciaga jego pomp typu deutche-africa!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: Czat z jurczykiem - 19/05/2004 21:24
> czad z jurczykiem to juz jest koniec panie maryjan
pzdr for all
niebadz taki pewny...osobiscie nielubie Jurczyka ale duxo osób jest niezdecydowancyh na to zeby iisc glosowac...Jakos jak Runowicz byl na stolku to nikt na niego niegwizdal jak przeawoal na jakims zgromadzeniu...Jurczyk mogl buc dobry ale w latach 80
|
" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czat z jurczykiem - 19/05/2004 23:11
> no własnie nie mam mam tylko jakis glupi papirek ze oczekuje na dowód....
> niech to szlag!!!
To na Paszport POLSATU
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czat z jurczykiem - 20/05/2004 00:27
Czy zauwazyliscie ze ptaszek ostatnio za politykowanie sie wzial? Wszedzie (strona internetowa klubu, gazetka klubowa) tylko trabi o tym jebanym maryjanie. Niech sie lepiej ptaszek zajmie sportem a nie politykowaniem.
Mam nadzieje, ze Pogon nie awansuje do 1 ligi. Bedzie to kara dla ptaka (mniejsze wplywy z C+) za to bawienie sie w polityke, a dla prawdziwych kibicow Pogoni to bedzie nawet lepiej, bo za rok 2 liga bedzie jeszcze ciekawsza (Sosnowiec, Widzew? itd). A jurczyka mam nadzieje ze odwolaja. Sam ide glosowac zeby go wyjebac. A makiete stadionu Lecha niech odda wlascicielom.
|
Panowie to musi byc jakas pomylka
|
|
|
- 1
- 2
-
|