| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Niechciane napisy - 11/05/2004 13:04
Zakładam temat, myślę, że bardzo potrzebny. A więc wpisujmy tu napisy na murach itp, które w Sz-nie nie powinny być. Równieź chwalmy sie tu zamazaniem tychze napisów lub zwyczajnym dorysowaniem szubienicy.
Na początek ul. Bohaterów Warszawy 75, na murku niedaleko klubu "Stany" <- jest duży napis na murku WIDZEW ŁÓDŹ 
Pzdr
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 13:18
Ja moge tylko powiedzić że Pomorzany (przynajmniej te rejony Pomorzan po których się szwędam) są "czyste" Żadnych "obcych" napisów nie zyndytyfikowałem
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 13:40
Na moim osiedlu(Klonowica-Zawadzkiego) przez pewien czas była szubienica z L legii została ona zamazana jednak niezbyt dobrze wiec kto chce moze wpasc z farba i zamazac jeszcze raz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 14:01
Stacja Choszczno główne he he napisy śląska wrocław który nas kiedyś przed laty odwiedział z motorkiem lublin zamazane częściowo , podopisywane brzytkie słowa , szubienica lecha jeden brzytki napis j.... Pogoń ale zostanie zamazany z pewnością przyda sie mała modernizacja PKP w Choszcznie ale to niebawem w centrum miasta widnieją napisy Pogoń King na Mojej ulicy Pochwalne teksty o Pogoni oraz śmierć cracovii przyjedzie Arek z niemiec to będziemy realizować plany malowideł
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 16:54
nowy most na Regalicy ---> ograniczenie do 70 
mógłby to ktoś dyskretnie zamazać? i tak każdy zapierdala ile fabryka dała
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 17:47
a tak na powaznie chcial bym poznac zdanie kibicow w miejscowosci Mysłowcie i Jaworzno na Śląsku,gdzie na cale dworce popisane sa w hasła chwalace nasz klub
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 20:04
"Karola nie ma w domu talerzy... bo dom talerzy, bo dom talerzy jest zamkniety..."
wjazd do miasta podstawa trasy zamkowej, napis widnieje od wielu lat i ktos go nie dawno odmalowal
pzdr for all [Ostatnio edytowane przez brodaONE: 2004-05-11 20:07]
|
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 20:34
VASYL tego nie wiedza nawet najstarsi szamanscy kminiacze , a napis KAROLA NIE MA W DOMU..... od paru ladnych lat umila mi droge do miasta-- kto to napisal i kto jest autorem, i o co chodzi ? 
pzdr for all
|
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 20:36
na mojej szkole Pogon na szubienicy(qrrr) i CYTUJE(!!!!!!)'ja kocham lecha' kiedys zamazalem lecha i napisalem POGON ale ten napis znikl w 1 dzien i znow pojawil sie lech
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 20:57
za mocny beton jest przy jedenj z bram niedaleko Carefura "Jeśli nie lubisz chleba z mięsem ...to go kurwa nie jedz !!! " Ludzie to czasem mają niezłego korka....
Apropos napisu z tym domem talerzy to też często rozkminiam jakie ma przesłanie ....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 21:19
> > Stacja Choszczno główne he he napisy śląska wrocław który nas kiedyś przed
> laty odwiedział z motorkiem lublin zamazane częściowo , podopisywane
> brzytkie słowa , szubienica lecha jeden brzytki napis j.... Pogoń ale
> zostanie zamazany z pewnością przyda sie mała modernizacja PKP w Choszcznie
> ale to niebawem w centrum miasta widnieją napisy Pogoń King na Mojej
> ulicy
> Pochwalne teksty o Pogoni oraz śmierć cracovii przyjedzie Arek z niemiec
> to będziemy realizować plany malowideł
Wlasnie, cos Arka dawno nie
> widzialem. Kiedy z Rzeszy wraca? Pzdr
Vasyl nie mam pojęcia ale pojachał tam na 3 tyg czyli niebawem wróci
Borys Beton to jest koło słynnej choszczeńskiej dyskoteki C4
"Cpuny do domu!!
Kś. Proboszcz "
[Ostatnio edytowane przez ToMeK MKS: 2004-05-11 21:22]
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 22:42
W Goleniowie nie ma dużo napisów, ale wszystkie są w miarę okej, a jeżeli chodzi o kluby to tylko napisy Pogoń i tylko Pogoń
jakby były innne kluby, to zaraz byłyby zamazane, a sprawca całego zamieszania miałby niezła nauczkę
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
- 1
- 2
-
|