Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Niechciane napisy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Snickers
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7995 dni

Niechciane napisy - 11/05/2004 13:04
Zakładam temat, myślę, że bardzo potrzebny. A więc wpisujmy tu napisy na murach itp, które w Sz-nie nie powinny być. Równieź chwalmy sie tu zamazaniem tychze napisów lub zwyczajnym dorysowaniem szubienicy.
Na początek ul. Bohaterów Warszawy 75, na murku niedaleko klubu "Stany" <- jest duży napis na murku WIDZEW ŁÓDŹ :(
Pzdr

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
W F H
Kibic
Na forum od 8728 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 13:09
kolo mojego bloku na garażu jest ogromny napis JUVENTUS TURZYN ULTRAS!:(

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Pit.
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 13:18
Ja moge tylko powiedzić że Pomorzany (przynajmniej te rejony Pomorzan po których się szwędam) są "czyste":) Żadnych "obcych" napisów nie zyndytyfikowałem;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Kaskada Szczecin Rugby
Kibic
Na forum od 8750 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 13:28
> kolo mojego bloku na garażu jest ogromny napis JUVENTUS TURZYN ULTRAS!:(
u mnie na osiedlu jest napis "Przemytnik Kołbaskowo Hools" , chciałem zamalować ale mi grozili...

Kaskada Szczecin Rugby
kawek
Kibic
Na forum od 8223 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 13:40
Na moim osiedlu(Klonowica-Zawadzkiego) przez pewien czas była szubienica z L legii została ona zamazana jednak niezbyt dobrze wiec kto chce moze wpasc z farba i zamazac jeszcze raz :)

Aleksandra
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 13:51
kolo mojej szkoly (wawrzyniaka) napisane jest Pogon To CH*j :( zmazalam ale kilka dni pozniej napis znowu sie pojawil=[

Aleksandra
Kibic
Na forum od 7991 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 13:52
i tak do skutku =(

ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8066 dni

*

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 14:01
Stacja Choszczno główne :D he he napisy śląska wrocław który nas kiedyś przed laty odwiedział z motorkiem lublin :) zamazane częściowo , podopisywane brzytkie słowa , szubienica lecha :D jeden brzytki napis j.... Pogoń :( ale zostanie zamazany z pewnością :D przyda sie mała modernizacja PKP w Choszcznie ;) ale to niebawem :) w centrum miasta widnieją napisy Pogoń King na Mojej ulicy Pochwalne teksty o Pogoni oraz :) śmierć cracovii :D przyjedzie Arek z niemiec to będziemy realizować plany malowideł ;)

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7983 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 15:40
Niedaleko Galaxy na murze widnieje napis CRAKOWIA (tak tak przez literke W ) :)

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
Sampaio
Kibic
Na forum od 8183 dni

*

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 16:54
nowy most na Regalicy ---> ograniczenie do 70 ;)

mógłby to ktoś dyskretnie zamazać? i tak każdy zapierdala ile fabryka dała :P

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 17:01
> kolo mojego bloku na garażu jest ogromny napis JUVENTUS TURZYN ULTRAS!:(

:( :( :( :( :(

Obrazek gif wstawiony na forum
W F H
Kibic
Na forum od 8728 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 17:47
a tak na powaznie chcial bym poznac zdanie kibicow w miejscowosci Mysłowcie i Jaworzno na Śląsku,gdzie na cale dworce popisane sa w hasła chwalace nasz klub :)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7983 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 18:29
Kolejnym hiciorem jest napis na Zamoyskigo: PEDAŁ JEST KOBIETĄ...Ludzie maja fantazje...::::::::D

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
brodaONE
Kibic
Na forum od 8577 dni

**

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 20:04
"Karola nie ma w domu talerzy... bo dom talerzy, bo dom talerzy jest zamkniety..."

wjazd do miasta podstawa trasy zamkowej, napis widnieje od wielu lat i ktos go nie dawno odmalowal
pzdr for all [Ostatnio edytowane przez brodaONE: 2004-05-11 20:07]

brodaONE
Kibic
Na forum od 8577 dni

**

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 20:34
VASYL tego nie wiedza nawet najstarsi szamanscy kminiacze ;), a napis KAROLA NIE MA W DOMU..... od paru ladnych lat umila mi droge do miasta-- kto to napisal i kto jest autorem, i o co chodzi???? :)
pzdr for all

L.
Kibic
Na forum od 8078 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 20:36
na mojej szkole Pogon na szubienicy(qrrr) i CYTUJE(!!!!!!)'ja kocham lecha' kiedys zamazalem lecha i napisalem POGON ale ten napis znikl w 1 dzien i znow pojawil sie lech

MW'03
Borys
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 20:57
za mocny beton jest przy jedenj z bram niedaleko Carefura "Jeśli nie lubisz chleba z mięsem ...to go kurwa nie jedz !!! " Ludzie to czasem mają niezłego korka....
Apropos napisu z tym domem talerzy to też często rozkminiam jakie ma przesłanie :) ....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8066 dni

*

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 21:19
> > Stacja Choszczno główne :D he he napisy śląska wrocław który nas kiedyś przed
> laty odwiedział z motorkiem lublin :) zamazane częściowo , podopisywane
> brzytkie słowa , szubienica lecha :D jeden brzytki napis j.... Pogoń :( ale
> zostanie zamazany z pewnością :D przyda sie mała modernizacja PKP w Choszcznie
> ;) ale to niebawem :) w centrum miasta widnieją napisy Pogoń King na Mojej
> ulicy
> Pochwalne teksty o Pogoni oraz :) śmierć cracovii :D przyjedzie Arek z niemiec
> to będziemy realizować plany malowideł ;)

Wlasnie, cos Arka dawno nie
> widzialem. Kiedy z Rzeszy wraca? Pzdr
Vasyl nie mam pojęcia ale pojachał tam na 3 tyg czyli niebawem wróci :)
Borys Beton to jest koło słynnej choszczeńskiej dyskoteki C4
"Cpuny do domu!!
Kś. Proboszcz "
:D [Ostatnio edytowane przez ToMeK MKS: 2004-05-11 21:22]

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8236 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 21:53
Na trasie zamkowej jest napis " Mniej Kościołow więcej barów mlecznych"

Aras Capone
Kibic
Na forum od 8338 dni

Odp: Niechciane napisy - 11/05/2004 22:42
W Goleniowie nie ma dużo napisów, ale wszystkie są w miarę okej, a jeżeli chodzi o kluby to tylko napisy Pogoń i tylko Pogoń
jakby były innne kluby, to zaraz byłyby zamazane, a sprawca całego zamieszania miałby niezła nauczkę

Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772504800 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.11 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005