Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   

Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7994 dni

Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 30/04/2004 22:19
Już za półtorej godziny wchodzimy do Unii (bo w tej chwili to piszę). Jak myślicie co UE da naszej piłce nożnej. Szczerze powiedziawszy nie jestem euroentuzjastą ale może to jakaś szansa dla niej. W kampani ref. nic nie...mówili o piłce. Wyrażajcie swoje opinie.

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 30/04/2004 22:53
po pierwsze moze nam grozic zalew pilkarzy z ktoregos z 25 krajow Unii ktorzy beda bardzo czesto nie beda mieli tak wygorowanych zadan finansowych jak nasi kopacze.z zwiazku z tym PZPN zamierza wprowadzic nowe przepisy chroniace naszych kopaczy w ziwazku z czym kazdy klub bedzie mial obowiazek posiadac w kadrze co najmniej 14 Polakow iw kazdym meczu mialby wystepowac co najmniej jeden piklarz do 23 roku zycia. a jesli o naszych pikarzy chodzi to wejscie do Unii moze w niewielkim stopniu pomoc jesli chodzi o transfery zagraniczne bo juz nie bedzie takiej sytuacji ze jakis Polak bedzie blokowal miejsce dla innego obcokrajowca....... ale co z tego skoro z roku na rok popyt na naszych pilkarzy zagranica jest coraz mniejszy.

a tak odchodzac od tematu to po wejsciu do UE stanieja alkohole :D

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
christoph
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 30/04/2004 23:33
Mam nadzieję, że trochę kasy......:)

Dziękuję :)
Hanki
Kibic
Na forum od 8382 dni

**

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 00:24
>a tak odchodzac od tematu to po wejsciu do UE stanieja alkohole :D

O rany, Ten to tylko o jednym myśli! :P Bober ogarnij się kiedyś! ;) A tak poza tym, to już jesteśmy w Unii jakby nie patrzeć a czy będzie to miało jakiś większy wpływ na naszą piłke to ciężko jest tak na szybkiego powiedzieć. Na pewno przyniesie to jakieś zmiany w umowach zawieranych przez piłkarzy, mogą pojawić się nowi sponsorzy, większy kapitał zagraniczny itp. także zawsze są jakieś możliwości jakie daje Unia. Jednak wszystko w swoim czasie jak to mówią...

Llibertat per a Catalunya!

Kibic
Na forum od 7994 dni

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 00:30
Po 1: Wszystkiego najlepszego w Unii !!
Po 2: Wszystkie zmiany będziemy widzieli dopiero za kilkanaście lat.
Oby Pogoń była wtedy dumą nie tylko pomorza, ale także i Polski !!

Boberek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 00:42
> >a tak odchodzac od tematu to po wejsciu do UE stanieja alkohole :D

O rany,
> Ten to tylko o jednym myśli! :P Bober ogarnij się kiedyś! ;)

ja caly czas sie ogarniam !pije rzadko ajak juz pije to z umiarem wiec wypraszam sobie jakies takie podteksty :P i zeby nie bylo ze tylko da nam UE tansze alkohole to mam nadzieje na to ze stanieja sprzety komputerowe i RTV i aparaty cyfrowe :) marzy mi sie zeby Polska wkorzystala swoja szanse w UE tak jak Irlandia anie przetracila tak jak Grecja......ale to sie okaze za parenascie latek......sorki ze odbieglem od tematu ale chyba chodzi tu nie tylko o to co da pilce UE tylko ogolnie tez.

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 02:04
Tak zboczajac troche z tematu to pierwsza dotacja unijna zostala wystrzelana w powietrze przed godzina :D

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
L.
Kibic
Na forum od 8078 dni

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 08:53
a ja poszedlem spac i nawet nie zauwazylem kiedy wlazlem do tej smiesznej UE:D

MW'03
slw
Kibic
Na forum od 8017 dni

**

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 11:16
na wałach ludzie się za bardzo pod sceną nie cieszyli, kiedy Młynarska krzyknęła o 00:00,że jesteśmy w Uni-ludzie gwizadli i bluzgali...

(pozdrówka dla gości z górki przy toi toi ;) Poooooogoń :p)

,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8321 dni

**

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 11:24
> na wałach ludzie się za bardzo pod sceną nie cieszyli, kiedy Młynarska krzyknęła
> o 00:00,że jesteśmy w Uni-ludzie gwizadli i bluzgali...

Bo zobaczyli MarianA na mownicy a to wszystko wyjasnia :D

(pozdrówka dla gości
> z górki przy toi toi ;) Poooooogoń :p)
Tez pozdrowka, tylko rozwalaly mnie bluzgi na lecha, arke itd.... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-05-01 12:27]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Borys
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 13:34
Na górce było zamocno :) Kijowe było to że wczasie fajerwerków zaczęto śpiewać niepotrzebne "Arka Gdynia kur... " czy "H H W D HWDP olle !! " reszta piosenek fajnie wyszła....
Wogle festyn był w miare udany jabol :D fajerwerki tez były zajebiste , wszystko wpozo poza tym incydentem pod górką :/ (many dostał kopa w głowe i chyba przytomność stracił...) a no i do domu ciężko było wrócić :) ....
(mój pierwszy post w Unii Europejskiej :D )

pozdro

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8308 dni

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 14:23
było zajebiscie:D wogóle dobry melanz i fajerwerki:) na górce tez było zajebiscie

PS: pozdro dla gościa co odpalił race na górce

Na zawsze Pogoń
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8253 dni

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 15:11
Smutna prawda o polakach ten festyn. Butelki leciały z góki i inne rzeczy o których nie warto wspominać... Ogólnie częśc osób weszła do Unii na czworaka! :]

God, I'm glad I'm not me.
P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 15:29
>;PS: pozdro dla gościa co odpalił race na górce

spoko luzik :P

>wszystko wpozo poza tym incydentem pod górką :/ (many dostał kopa w głowe i chyba przytomność >stracił...)

Zasluzyl to dostal:D

Sami przeciw wszystkim!!!
max_dal
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 15:49
A ja mówie że da wieeeeeelkie nic

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Pit.
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 15:54
A może drobne fundusze z UE i bedziemy mieć w Polsce troszke lepsze stadiony:) Pomarzyć zawsze można...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 17:15
> A może drobne fundusze z UE i bedziemy mieć w Polsce troszke lepsze stadiony:)
> Pomarzyć zawsze można...

na lepsze stadiony chyba nie ,UE nie finansuje takich spraw, jesli juz mialaby cos finansowac to rozwoj mlodych obywateli, czyli jakies boiska treningowe itp., tak mi sie wydaje

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders

Kibic
Na forum od 7994 dni

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 19:38
Szczerze powiedziawszy to doszedłem do wniosku że nawet jak dostaniemy jakąś kase to i tak politycy rozkradną. Taki już naród jesteśmy. Inny są normalni.

L.
Kibic
Na forum od 8078 dni

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 20:05
Miejmy nadzieje ze do Pogoni zostanie sprowadzony jakis pilkarzyk z UE i ten gosc bedzie chcial grac dla nas no i oczywiscie bedzie duzo strzelal

MW'03
ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Co Unia Europejska da polskiej piłce nożnej ?? - 01/05/2004 21:09
Tak poza tematem to sie zapytać chcaiłem kto wracał kolo 2 godziny (noc) autobusem nocnym(kolo radisona) i widzial jak kilku ziomów napierdalało jednego :) bo ja widziałem to ale z daleka ...może jakaś relacja mala...a co do imprezy na wałach to była przeciatna :/ a jak Jurczyk wyszedł na scene to oczywiście zaczełem manifestować swoje niezadowolenie nie kulturalnym dopingiem tj. epitety: spierdalaj chuju bądz Jurczyk co ? ty kurwo !c.d. Ingrid fajana dupa szkoda ze nie mieszka w szczecinie :) ale cóz nie każdy może mieć to co chce :D c.d. doping na skarpie (pierwszy sektor) dla mnie wymiatał :) a znajomych to chyba za 150 widziałem :) pozdrawiam !! (koniec relacji) Mam nadzieje ze unia da dla naszej piłki tyle co demokracja dla Polski czyli same dobro :) [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-05-01 21:11]

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772504811 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005