Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Młyn << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Borys
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8174 dni

Młyn - 25/04/2004 18:09
Może ten temat był już kiedyś poruszany jak tak to sorry .
Powszechnie wiadomo że ostanio z dopingiem na naszym stadionie nie jest najlepiej min. przez to że w młynie siedzi troche nie odpowiednich osób . Wysówam taką propozycje zeby wprowadzić pewne ograniczenia i odpowiednio to nagłośnić , chodzi tu przedewszystkim o 12 letnich małolatów i pikników którzy sie chyba rajcują samą obecnością w sektorze 12. Wstęp na młyn powinien być od 16 lat (wzorem z niektórych stadionów) , może te ograniczenia w dużym stopniu nie usprawnią dopingu ale napewno wpłyną na jakoś sektora 12.
Dobra co do dziewczyn to sie wycofuje :)
Tak na zakończenie, troche nudzące jest puszczanie co 5 min I will survive czy jakos tak , nie chodzi tu o wyeliminowanie tego bo niektórym sie to podoba ale o znaczne ograniczenie.

Może macie jakieś inne propozycje i co o tym sądzicie ? [Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2004-04-25 18:48]

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
GRZ
Kibic
Na forum od 8312 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 18:23
Borys ale my jako kibice nie mamy niestety na to wplywu:( Skoro taki 12latek moze kupic bilet na dowolny sektor to my nie mozemy go tam nie wpuscic.. Chyba ze w punktach sprzedazy biletow bylyby wprowadzane takie ograniczenia ze na 11-12 mozna wejsc w okreslonym wieku bo tak jak ziomek ma bilet to wchodzi na sektor..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 18:25
Nie do zrealizowania krótko i na temat...

Bo jest paru ludzi... Piraci
P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 18:37
BoRyS...jestem "za"...zajmij sie tym!!!A jesli nie masz mozliwosci,to nie zakladaj glupich tematow...Tyle ode mnie
A co do Kobiet na "12" to sa one tam BAAAARDZO potrzebne:D

Sami przeciw wszystkim!!!
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8308 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 18:39
dość kontrowersyjny temat! Szmule to można wpuszczać:D ale z tymi gówniarzami to dobry pomysł, jednak tak jak powiedziano trudny do zrealizowania. Trzeba by było wprowadzic zakaz sprzedarzy biletów juz w kasach.

Na zawsze Pogoń
Borys
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 18:46
> Nie do zrealizowania krótko i na temat...

Skoro na niektórych stadionach sie to udało to mogłoby i u nas....wystarczyłoby uświadomic ludziom że wstęp od 16 lat i tyle a tych co nie śpiewają w 12 nie da sie wyeliminować....
To była tylko taka moja propozycja , myśle że warto ją rozwarzyć ....

Pit.
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 19:07
Mnie irytuje, jak jakiś 11 czy 12 latek siedzi kołomnie i wrzeszczy np.: "Wstawaj huju pierdolony", albo "Jebać sędziego i całą rodzine jego" - no ale tego już nie zmienimy więc nie ma nawet co nad tym rozprawiać. No ale to nie tyczy się przecież wszystkich "małolatów" i nie mamy prawa odbierać im możliwości dopingowania swojej ukochanej drużyny.
Niech każdy z nas przypomni sobie jak pierwszy raz chodził w swoim życiu chodził na mecze Pogoni... Gdzie nas najbardziej ciągnąło?? Nie wiem jak was, ale ja zawsze chciałem zasiadać na "młynie" i wspomagać dopingiem swoją ukochaną drużyne. Jakoś gdy siedziałem na 6 sektorze albo na 2 mecz dla mnie tracił połowe ze swojej "wartości". I to się chyba nigdy nie zmieni.
No a małolaci nie chodzą teraz na 12 tylko dla tego, że jest tam najlepsza widoczność do oglądania meczów, bo to akurat nieprawda,ale dlatego żeby troche podrzeć mordy i pobluzgać na sędziego czy na Lecha i Cracovie.
Dlatego sądze że "młyn" to nie jest miejsce dla "niepoważnych" małolatów tylko dla prawdziwych kibiców którzy swoim żywiołowym dopingiem chcą wesprzeć swoją drużyne. No ale z drugiej strony nie możemy odbierać prawa do kibicowania tym którzy chcą dopingować, bez względu na wiek...

Dla mnie ważniejszą tu sprawą byłaby "obsada gniazda":) Tu "wstęp" powinni mieć tylko poważni ludzie, którzy mają charyzme i mocny głos. Teraz oczywiście taki człowiek jest, ale jeden to za mało na 90 minut ciągłego dopingowania.
A to co się ostanio dzieje to przechodzi wszelkie granice;) Wchodzą jakieś niepoważne osoby, najebane na maxa, które raz na 10 minut walną nierówno w bęben i tyle z ich wkładu w doping. Trza się jakoś zorganizować, zrobić jakieś spotkanie w sprawie dopingu, wyznaczyć z 3-4 osoby (włączając oczywiście dotychczasowego "prowadzącego;)) które zmieniał by się na gnieździe. Reszta z "nas" składała by się np. z 50 soób, które rozpoczynały by doping a cała reszta by się podłączała. Te 50 osób siedziało by w jednej grupce.
Może nowo powstała grupa FANATICS POMORZANY choćby w małym stopniu się tym zajmie?? Jakby coś to ja służe pomocą:)
Nad takimi spotkaniami trzeba się powaznie zastanowić, jeżeli wejdzemy do 1 ligi. Wtedy dopingiem musimy dorównywać do innych ekip.

P.S: Propowałbym poruszyć ten temat na najbliższym spotkaniu w sprawie szalów grupy FANATICS POMORZANY`04 :)

P.S.2: A czemu odrazu wjazd od 16 lat Borys?? Znam wielu poważnych ludzi, którzy nie mają 16 lat a dopingują z całego serca...:) Np. ja:D Mam narazie 15 lat i tego nie zmienie, a nie wyobrażam sobie żebym nie mógł wejść na 12 , bo brakuje mi kilku miesięcy:/ [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-25 19:12]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 19:07
A jeszcze co do tych kobiet no co tyyyyyyyyy kobiety jak najbardziej potrzebne :D

Bo jest paru ludzi... Piraci
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7983 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 19:28
W sumie racja te kawałki puszczane przed meczem i wogóle są kiepskie.Niepasuja do sytuacji.A najgorsze jest to że co jakis czas jest powturka ;(Ileż tego można słuchac.
A druga sprawa z tymi dzieciakami to racja.Na ostatnim meczu przedemna siedział jakiś tatuś pod krawatem z dzieciakiem.Wogóle nie kibicowali tylko patrzeli.Kompletnie nie kumaci!Zajeli miejsca na których powinni zasiadac prawdziwi kibice {na sektorze 12 oczywiście}

Pozdrawiam ;)

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
Mati.
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 19:43
i ja się z wami po części nie zgodze. po 1 nie jeden taki małolat(12 lat) dopinguje bardziej niż taki 16 czy 20 latek. po2 wkurwiają mnie też dzieciaki bo ostatnio siedziała przsy mnie grypka chyba 13 latków i trąbili non stop w te jebane trąbki. no myślałem że zabije. ale w sumie mówiąć dużo osob chodzi tylko an 12 bo szpan przed kolesiami ze ten był tu i tam.. a cel który chcesz zrezalizowac i mysle ze reszta z nasz po czesci tez jets nie wykonalny..ale na meczu poprostu trzeba ich rozruszać i tyle..bo są oni w koncu przyszloscią ... :)) yeh (kurwa jaki ze mnie profesor) hahaha :D:D

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Pit.
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 19:47
> i ja się z wami po części nie zgodze. po 1 nie jeden taki małolat(12 lat)
> dopinguje bardziej niż taki 16 czy 20 latek. po2 wkurwiają mnie też dzieciaki bo
> ostatnio siedziała przsy mnie grypka chyba 13 latków i trąbili non stop w te
> jebane trąbki. no myślałem że zabije.

Hehehe, chyba siedzielismy koło tych samych "trąbkarzy":) Co chwile prawie bili się o tą trąbke i chyba użądzili se konkurs kto bedzie głośniej trąbił;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
L.
Kibic
Na forum od 8078 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 20:53
ja takze w pewnym stopniu sie niezgadzam bo taki 17czy 20latek zajebie pale i muslli ze jest kozak..a taki co ma 12 lat nie wypije piwa bo albo sie upije albo niewytrzezwieje przez 2 godziny i wroci pijany do domu.ja narazie chodze na sektor 5,6,7 i bardzo mnie denerwuja ludzie z trabkami,mam ochote wstac i mu ja polamac:Dbo siedzi gnojek przy tacie i wstydzi sie krzycze no to po co mu trabka - zeby se potrabic n0o i oczywiscie zaglusza doping.
Temat b.dobry i warto tu podyskutowac

MW'03
Mati.
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 20:54
> > i ja się z wami po części nie zgodze. po 1 nie jeden taki małolat(12 lat)
> dopinguje bardziej niż taki 16 czy 20 latek. po2 wkurwiają mnie też dzieciaki
> bo

Hehehe, chyba siedzielismy koło tych
> samych "trąbkarzy":) Co chwile prawie bili się o tą trąbke i chyba użądzili se
> konkurs kto bedzie głośniej trąbił;)

następnym razme konfiskaTA:) ale jakies inne ziomy też sie wkurwiali!!

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
leisaw
Kibic
Na forum od 8096 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 21:46
>;(...) ..a taki co ma 12 lat nie wypije piwa bo albo sie upije albo
> niewytrzezwieje przez 2 godziny i wroci pijany do domu. (...)

To sie zdziwisz.

ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8066 dni

*

Odp: Młyn - 25/04/2004 21:47
Borys zaproś koleżnaki na meczyk :) wyeliminujesz w ten sposób 12latków :P
pozdro dla babeczek ;)

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
kawek
Kibic
Na forum od 8223 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 21:49
Sam pomysł jest dobry ale raczej trudny do zrealizowania bo jak wiadomo zeby cos sie udało u nas trzeba 2 razy wiecej roboty niz u innych :( pozdro

P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 22:01
Ja tylko dodam,ze jak zawsze dyskusja zaczyna sie na necie...i co oczywiste TYLKO tu pozostanie...Zadna z osob wypowiadajacych sie(mimo,ze niektorzy glupio nie gadaja) nie ma NIC do powiedzenia na stadionie,a tym bardziej "sily perswazji" potrzebnej do zrealizowania tego zadania...Tak wiec sa to puste(nie przechodzace w czyny) slowa...i wszystko pozostanie po staremu:D:D:D

-Gucio
Kibic
Na forum od 7982 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 22:35
> > > i ja się z wami po części nie zgodze. po 1 nie jeden taki małolat(12 lat)
> dopinguje bardziej niż taki 16 czy 20 latek. po2 wkurwiają mnie też dzieciaki
> bo

Hehehe, chyba siedzielismy koło tych
> samych "trąbkarzy":) Co chwile prawie bili się o tą trąbke i chyba użądzili se
> konkurs kto bedzie głośniej trąbił;)

następnym razme konfiskaTA:) ale jakies
> inne ziomy też sie wkurwiali!!

no też te cholerne trąbki słyszałem,Mati jak coś to daj znać to ich z sektora wypchniemy :P.A co do małolatów >16,to napewno paru dopinguje(chociażby ja:P)i tak samo jak u Piterka niewyobrażam sobie meczu, jak miałbym siedzieć gdzieś gdzie nikt niedopinguje...Ale tak jak tu gadamy to zapewne nic z tym niezrobimy, ale podyskutować i nabić posta zawsze można :)

Pogoń The Best Tak Było I Jest
Borys
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Młyn - 25/04/2004 22:58
> Ja tylko dodam,ze jak zawsze dyskusja zaczyna sie na necie...i co oczywiste
> TYLKO tu pozostanie...Zadna z osob wypowiadajacych sie(mimo,ze niektorzy glupio
> nie gadaja) nie ma NIC do powiedzenia na stadionie,a tym bardziej "sily
> perswazji" potrzebnej do zrealizowania tego zadania...Tak wiec sa to puste(nie
> przechodzace w czyny) slowa...i wszystko pozostanie po staremu:D:D:D

Ech z takim nastawieniem typu "po chuj gadamy jak i tak gówno z tego wyjdzie" nic nie zdzialamy, będziemy stali w miejscu i nic nigdy sie nie zmieni...
Wiesz Patyk84 nie każdy ma znajomości albo jaką kolwiek sile przebicia na stadionie , np z mojej dzielnicy tylko ja chodze na młyn (wogle kibiców jak na lekarstwo) , dlatego ten temat jest poto zeby każdy co ma jakąś propozycje mógł ją wyrazic , wkońcu w trakcie meczu nie wejde na gniazdo i nie krzykne "że chciałbym coś zmienic albo wyrazić opinię..." od tego jest to forum , że może ktoś z tak zwanych "kumatych" to przeczyta i rozważy .....

P.
Do końca!
Na forum od 8171 dni

Odp: Młyn - 26/04/2004 08:09
hmmm...lusss.Tyle,ze tego typu tematow na forum juz kilka bylo...i nic nie wniosly,wiec czemu niby ten mialby cos zmienic...A wierz mi,ze przed runda paru osobom sie chcialo(a juz sie odechcialo:P) zrobic porzadek...Tyle,ze jest to syzyfowa praca...Ludzie i tak poswiecaja swoj czas na niektore sprawy,a tu jeszcze trzeba by walczyc z polowa stadionu,Baranowskim i chuj wie z kim jeszcze by doping byl unormalizowany....tak wiec...A PIKNIK TRWA:D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772504816 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005