| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Co sądzicie o muzie na Papricanie ???? - 25/04/2004 14:05
Gdy na meczach Pogoni piłkarze wchodzą na boisko przed rozpoczęciem meczu leci taka fajna piosenka. Wiem tylko tyle, że jest to Marsz Triumfalny. Jeżeli ktoś wie jak się nazywa autor albo jak ta piosenka nazywa się w innym języku to niech napisze !!! [Ostatnio edytowane przez śmielak: 2004-04-25 19:21]
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piosenka podczas wchodzenia piłkarzy na stadion ???? - 25/04/2004 15:01
> kurwa mać skończcie z tymi jebanymi piosenkami... ile można czytać tych tematów
> , w kółko to samo...
nie dość że na stadionie wiejska zabawa to jeszcze tu...
Jeżeli sądzisz że na stadionie jest wiejska zabawa to świadczy tylko o tobie....
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piosenka podczas wchodzenia piłkarzy na stadion ???? - 25/04/2004 15:07
> > kurwa mać skończcie z tymi jebanymi piosenkami... ile można czytać tych
> tematów
> , w kółko to samo...
nie dość że na stadionie wiejska zabawa to jeszcze
> tu...
Jeżeli sądzisz że na stadionie jest wiejska zabawa to świadczy tylko o
> tobie....
kurwa jest bardzo wiejska,trzeba skonczyc z puszczaniem muzyki co chwila bo mi sie juz nie ktore brzydza...
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piosenka podczas wchodzenia piłkarzy na stadion ???? - 25/04/2004 15:13
> Kurwa wolność słowa chyba jest.....A jak kurwa ktoś pisze o Groclin - Wisła. Huj
> mnie jakiś Grcolin obchodzi....
Tu nie chodzi o "wolność słowa" tylko o porządek na forum, którego Ty nie przestrzegasz. Może Ciebie nie obchodzi Groclin czy Wisła, ale inni mają jakieś zdanie na ten temat którym chcą sie podzielić i oto tu chodzi. Pozdro [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-25 15:14]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Piosenka podczas wchodzenia piłkarzy na stadion ???? - 25/04/2004 16:14
kurwa bo to wlasnie taka pierdolona organizacja jest
nie ma porozumienia kibice klub
jakis pajac (pewnie baranoski) napierdala to i will surwiwe i nawet nikt mu nie powie ze to jest skurwiale
niechc sobie to kurwa puszcza ale max 2-3 razy a nie kurwa co 5 minut
a juz najwieksze przegiecie jak strzelimy brame ludzie sie ciesza i zamiast spontanicznie pokrzyczec mks mks mks czy jeszczejeden to napierdalaja ta skurwiala piosenku ktora wszystko zaglusza i pikniki jak jedem cwel biora sie za kalskanie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Piosenka podczas wchodzenia piłkarzy na stadion ???? - 25/04/2004 16:35
> > Kurwa wolność słowa chyba jest.....A jak kurwa ktoś pisze o Groclin - Wisła.
> Huj
> mnie jakiś Grcolin obchodzi....
Tu nie chodzi o "wolność słowa" tylko o
> porządek na forum, którego Ty nie przestrzegasz. Może Ciebie nie obchodzi
> Groclin czy Wisła, ale inni mają jakieś zdanie na ten temat którym chcą sie
> podzielić i oto tu chodzi. Pozdro
Czemu niby nie przestrzegam. Nie mam nic do zdania innych. Też mam temat którym się chcę podzielić....I komu to przeskadza, dodałem temat w dziale Hyde Park i jak ktoś chce to niech odpowiada.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o muzie na Papricanie ???? - 25/04/2004 20:56
Muzyka jak dla mnie może być, ale przed meczem lub w przerwie. Nie może być tak, że zagłusza ona doping. Nie widziałem innego stadionu na świecie, gdzie muzyka byłaby podczas meczu. Po spotkaniu również nie powinno się puszczać we are the champions, bo po meczu np. z Podbeskidziem, czy ŁKS to brzmi nieciekawie. Bo co będą puszczać jak Pogoń awansuje do I ligi? Apeluję do organizatorów meczu, aby głośniki podczas meczu były wykorzystywane tylko do podstawowych rzeczy, takich jak podawanie bierzących wyników, lub zmian w drużynach.
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|