| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 15/04/2004 16:30
Mój pierwszy mecz był bardzo dawno temu pamietam tylko fragmentarycznie ten mecz to bylo ponad 15 lat temu wtedy mialem 3 lata i raczej nie wiedzialem o co chodzi.Ale na pierwszym meczu byłem to było z Ruchem Radzionków 3:2!!Z tego co pamietam było to na wiosne 1999!Straszliwie padał deszcz ogólnie była paskudna pogoda
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 15/04/2004 17:02
a ja mam pamiec tak podziurawiona, ze nie pamietam kiedy byla ta moja pierwsza wizyta na stadionie. Ale stawialbym cos kolo roku 1995... Potem bywalem wybiorczo, dopiero po 2-3 latach jakos tak zaczely sie regularne wizyty. kiedys gralem w kosza i pilka na drugim miejscu byla. czesciej na SKK bywalem. teraz kosz to juz tylko przejemnosc, wiec i pilka awansowala.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 15/04/2004 17:47
Mój pierwszy to z Odrą Wodzisław kilka lat temu. Przegraliśmy 0:1. Byłem wtedy z ojcem. I na następne chodziłem z nim, ale on jakieś fatum Pogoni przynosi. Bo wtedy Pogoń przegrywała, a jak już wygrywała to nie więcej niż jedną bramką. W tym sezonie chodzę już sam i wiadmo jakie wyniki. Jednak na ŁKS ojciec poszedł i fatum zostało złamane i dlatego teraz możemy spokojnie chodzić.....
P.S: Mój piewrszy wyjazd to na rowerze do Lasku Arkońskiego na sparingowe derby....he he
[Ostatnio edytowane przez śmielak: 2004-04-15 17:48] [Ostatnio edytowane przez śmielak: 2004-04-15 17:49]
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 15/04/2004 19:10
A mój pierszy mecz to 12.04.2003 z Wisłą kraków czyli stosunkowo niedawno...
ALE OD TEGO CZASU NIEPRZEPUŚCIŁEM ŻADNEGO MECZU LIGOWEGO LUB PUCHAROWEGO NA POGONI
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wasza pierwsza wizyta na Twardowskiego.??wasz pierwszy mecz!! - 15/04/2004 19:46
w porownaniu z innymi to stosunkowo niedawno
jesli mnie pamiec nie myli to bylo cieple lato 2000 r. Sabri budowal druzyne na wicemistrza Polski i w meczu bodajrze 3 kolejki Pogon zmierzyla sie z Plocka Petra ,na stadionie chyba 15 tys masek ,zwyciestwo Pogoni 3-2 po bramkach(jesli mnie znowu pamiec nie myli) dymkowski na poczatku meczu(i to gromkie "Rrobert Dymkowski ,najlepszy napsatnik Polski") potem chyba Mosór z karnego i w końcówce Mielcarski bo ladnej akcji zespołu  
PS jako nieswiadomy malolat wybralem sie na sektor jesli mnie pamiec nie myli 7 albo 8 ,w kazdym razie okazalo sie ze trafilem do mlyna  i bylo zajebiscie ,do dzisiaj mnie dreszczyk przechodzi jak sobie wspomne tamten meczyk
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7