| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Tadeusz Fudała: Nie dziwię się moim chłopcom - 05/04/2004 00:15
Jest pan mocno zdenerwowany po tym meczu. Jak go pan ocenia?
- To skandal i wszyscy to widzieli. Pogoń mogła i powinna wygrać bez pomocy sędziego. Ten facet nie powinien sędziować nawet w IV lidze. Ślepy by zauważył, że przy trzeciej bramce był faul na naszym bramkarzu. Jeden piłkarz Pogoni go uderzył, a drugi strzelił bramkę. A karny dla szczecinian za co był? Chyba za pajacowanie. Można robić sobie hece, ale nie do tego stopnia. Nie dziwię się moim chłopcom, że na koniec meczu poniosły ich nerwy. Oczywiście uważam, że jest to naganne, ale nie dziwię się ich zachowaniu.
Mocno dziwią słowa prezesa Fudały. A w sumie dochodzę do wniosku, że jest idiotą. Niech się nie dziwi, że sędziowe źle sędziuję skoro osoby jego pokroju ich przekupują... Jeśli chodzi o faul na Bledzewskim to chyba pan Fudała nie widział powtórek. Mam nadzieję, że po tym meczu posypią się kary dla Czerwca i zawodników zachowujących się agresywnie w stosunku do sędziego. Przecież absurdem jest to, że zawodnik atakuje sędziego fizycznie ;/ Naprawde nie wiem co musi się stać w Polskiej piłce żeby wreszcie można było cieszyć się futbolem a nie denerwować się nagannym zachowaniem zawodników i sędziów...
-peace-
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tadeusz Fudała: Nie dziwię się moim chłopcom - 05/04/2004 15:37
> Jest pan mocno zdenerwowany po tym meczu. Jak go pan ocenia?
- To skandal i
> wszyscy to widzieli. Pogoń mogła i powinna wygrać bez pomocy sędziego. Ten facet
> nie powinien sędziować nawet w IV lidze. Ślepy by zauważył, że przy trzeciej
> bramce był faul na naszym bramkarzu. Jeden piłkarz Pogoni go uderzył, a drugi
> strzelił bramkę. A karny dla szczecinian za co był? Chyba za pajacowanie. Można
> robić sobie hece, ale nie do tego stopnia. Nie dziwię się moim chłopcom, że na
> koniec meczu poniosły ich nerwy. Oczywiście uważam, że jest to naganne, ale nie
> dziwię się ich zachowaniu.
szkoda ze nic nie powiedzual co robil czeriwec !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tadeusz Fudała: Nie dziwię się moim chłopcom - 06/04/2004 14:56
Ryszard Czerwiec
- Wiedziałem, co się będzie działo po zakończeniu meczu i nie chciałem w tym uczestniczyć. Wolałem zejść w ten sposób, niż wp... sędziemu - uzasadnił swoje postępowanie pomocnik Szczakowianki.
źródło: Sport
Działacze Szczakowianki postanowili nie karać piłkarzy, którzy po sobotnim meczu zaatakowali sędziego, do czasu aż sprawą zajmie się Wydział Dyscypliny PZPN.
gazeta.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Tadeusz Fudała: Nie dziwię się moim chłopcom - 09/04/2004 00:34
Szczakowianka Jaworzno ukarana została 3 tysiącami złotych za nieodpowiednie zachowanie zawodników oraz osób znajdujących się na ławce rezerwowych podczas meczu z Pogonią Szczecin.
Kara pieniężna w wysokości 2 tysięcy złotych została nałożona na organizatora meczu Cracovia Kraków - RKS Radomsko za naruszenie nietykalności cielesnej zawodnika drużyny gości Radosława Kowalczyka.
źródło
PZPN
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|