| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Mecze w pubach - 27/03/2004 15:27
Witam! Mam pytanie związane z oglądaniem meczów w pubach. Kto z Was ogląda tam mecze i napiszcie które polecacie najbardziej. Mile widziane są też informację o rozmiarach projektora, atmosferze czy cenach trunków . Z góry dzięki.
|
|
|
|
|
Odp: Mecze w pubach - 27/03/2004 18:13
kurcze jesli chodzi o dawne czasy to ogladalo sie mecz w takich miejscach jak : "soccer pub " na Malopolskiej i do "kornera" na Jagielonska a przy okazji takiego meczu jak Polska-Anglia nawet w dawnym Transie ale nie orientuje sie czy w tych dwoch pubach nadal mozna ogladac mecze ale przypuszczam ze napewno "tak" . nawet w "pizza hut" jest zawsze wlaczony C+ i i tez czasem sie tam ogladalo mecze .
a tak troche z innej beczki czy ktos byl moze w tym pubie na Dworcowej obok sklepu ze smiesznymi rzeczami ktory ma barwy Pogoni?
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecze w pubach - 27/03/2004 19:29
> Jay a czy to przypadkiem nie Ty chowasz się w Galaxy pijac jedno piwo na 4 osoby 
Oj wydało się Jedno kolesiowi zostało po dniu wagarowicza na Wałach (reszta swoje wypiła ), to po tradycyjnych piłkarzykach w Galaxy zmusiliśmy go by nas poczęstował jeszcze . I nie na 4 tylko 3, bo jeden nie mógł już. A skąd wiesz?
[Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2004-03-27 19:34]
|
|
|
|
|
Odp: Mecze w pubach - 27/03/2004 19:31
Eeee tam stary piajak to czemuż by tu się dziwić! teraz szuka jakichś pubów, w których my pijemy żeby nam browary wypijać, ahh jakiż On jest "nienasycony" :biglaugh:
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecze w pubach - 27/03/2004 19:34
> Eeee tam stary piajak to czemuż by tu się dziwić! teraz szuka jakichś pubów,
> w których my pijemy żeby nam browary wypijać, ahh jakiż On jest "nienasycony"
> :biglaugh:
Nic Ci podpijać nie będę, same niedobre pijesz
|
|
|
|
|
Odp: Mecze w pubach - 27/03/2004 19:35
> Dzięki Boberek, zastanawiam się po prostu gdzie najlepiej iść obejrzeć mecz z
> USA...
[Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2004-03-27 19:32]
w sumie to ja tez bym sie wybral gdzies zeby obejrzec mecz z USA wiec w poniedzialek rozejrze sie gdzie mozna by ten mecz obejrzec i dam znac pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-03-27 20:10]
|
|
|
|
|
Odp: Mecze w pubach - 27/03/2004 19:38
Wczoraj mecz Legia-Polonia ogladalem w pubie EGO.
niestety dosc maly ekran 
i nie z kazdego miejsca go widac  
ale i tak najwazniejsza jest ekipa z ktora ogladasz kazdy mecz - miejsce to sprawa drugorzedna
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecze w pubach - 27/03/2004 21:56
> ja nie ogladam meczy w babach ale w galaxy przy multikinie jest pub lecha i tam
> nie sa male te telewizory a trunki chyba 4 zl
heheh to Babach (Pubach ? ) nie ogladasz to faktycznie ten PUB Lecha to juz nie Pub...
Człowieku idz na polityka !
Pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-03-27 22:01]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecze w pubach - 28/03/2004 10:46
Ja z Kolesiami to zawsze do "feniksa" chodzimy Bosmanek w dobrej cenie i meczyki Legii oglądamy
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecze w pubach - 30/03/2004 22:02
No trzeba się już powoli dogadywać co i jak! Zapowiada się ciekawe oglądanie, ale i tak na samym pubie się zapewne nie skończy Pozdro!
|
|
|
|
|
Odp: Mecze w pubach - 30/03/2004 23:11
> No i jak Boberek z jutrzejszym meczem? Jakos nie moge Cie na GG zlapac...
no coz kto ma jutro byc ten bedzie
|
|
|
|
|
Odp: Mecze w pubach - 31/03/2004 21:06
Szkoda ze mnie tam nie bedzie (w pupie - czytaj pubie :biglaugh: ) Ale czas na to nie pozwala. Mam sporo roboty w zwiazku z prowadzeniem serwisu-linkowni dla ed2k. Ale w sobote na meczyku sie pojawie na 100%
Zreszta wszystkich zapraszam: donkey-portal
|
|
|
|
|
Odp: Mecze w pubach - 31/03/2004 23:44
I całkiem fajno było w tym Championsie, szkoda tylko że trzeba było oglądać taki słaby mecz...Sądzę, że można by to było poewtarzać częściej takie wspólne oglądanie przy piwku, bo całkiem ciekawe tematy się rozwijają podczas rozmów 8-) pozdro dla tych co byli i dla Jay-J'a, który niestety z powodu choroby nie mógł do nas dołączyć! 3maj sie chłopie!
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|