| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Mistrz 1 ligi i 1 liga w następnym sezonie. - 26/03/2004 21:18
Jak myślicie kto będzie mistrzem 1 Ligi ??
wedlug mnie bedzie wygladac to tak
1. Wisła Kraków - nie ma co się oszukiwać gwiazdeczki to oni mają
2. Legia Warszawa - Za rok bedzie na odwrót z Wisłą
3. Groclin
4. Amica
spadają chyba 3 drużyny a więc:
Świt
Polonia
Widzew
wogóle na maxa zajebiście wydaje mi się bedzie wyglądać 1 liga w następnym sezonie. w koncy spadną drużyny biedne a wejdą drużyny z aspiracjami i z bogatym zapleczem
1. Pogoń
2. Cracovia
3. Zagłebie
i tak prawde mówiąc jeżeli sprawdzi się to co napiasałem to poziom naszej ligi podniesie się jeśli spadną bankruty a wejda bogate drużynki 
wogóle jakie macie zdanie na ten temat itp.
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mistrz 1 ligi i 1 liga w następnym sezonie. - 26/03/2004 21:34
o ile mnie pamiec nie myli to wystarczylo troche sie cofnac wstecz i bys znalazl identyczny temat..ktory byl juz poruszany .no ale jak juz pisze to sie wypowiem z czysto teoretycznych wnioskow wychodzi na to ze Radek i Stolarz beda w czerwcu swietowac mistrza ale to tylko teoria bo w praktyce to Wisla gra slabiutko majac taki sklad byc moze jest to spowodowane zbyt duza wymiana zawodnikow w pierwszym skaldzie a tymczasem najgroznijeszym kandydatem Wisly bedzie Legia ktora naprawde widac ze jest dobrze przygotowana do tej rundy rewanzowej i bedzie ciekawie bo i Groclin tez spisuje sie dobrze imimo wszystko mysle ze Amica w koncu zacznie tracic punkty jak zawsze. no a z ligi spadna na bank :swit, po dzisiejszy meczu juz chyba nic nie uratuje Pollni od spadku no i w barzach zagra Widzew,Lech albo Gks
a z drugiej ligi awansuja Pogon Cracovia a po trzecie mijesce beda sie bic Zaglebie ,Szczakowianka,Belchatow takie jest moje subiektywne zdanie
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mistrz 1 ligi i 1 liga w następnym sezonie. - 27/03/2004 00:40
MISTRZ MISTRZ LEGIA MISTRZ!!!!!!! W tej rundzie graja... ZAJEBISCIE!! To co robi Sagan, Vukovic, Surma... Przyznaje bez bicia ze na poczatku jak odszedl Okuka to gadalem na Kubickiego, ale widac ze facet ma jaja! Konskwentnie buduje druzyne, solidnie ich przygotowal do rundy wiosennej i jesli utrzymaja taka forme to nie wiem czy Wisla wytrzyma cisnienie... Mysle ze na dzien dzisiejszy najlepsza na boisku jest Legia z calej pierwszej ligi i to ona wygra! Nareszcie!
|
|
|
|
|
Odp: Mistrz 1 ligi i 1 liga w następnym sezonie. - 27/03/2004 01:32
spadają chyba 3 drużyny a więc:
Świt
Polonia
Widzew
wogóle
> na maxa zajebiście wydaje mi się bedzie wyglądać 1 liga w następnym sezonie. w
> koncy spadną drużyny biedne a wejdą drużyny z aspiracjami i z bogatym
> zapleczem
1. Pogoń
2. Cracovia
3. Zagłebie
i tak prawde mówiąc jeżeli
> sprawdzi się to co napiasałem to poziom naszej ligi podniesie się jeśli spadną
> bankruty a wejda bogate drużynki 
>wogóle jakie macie zdanie na ten temat
wogole to mam zajebiste pytanie
jak w tamtym sezonie spadala Pogoń to tez sie cieszyles ze spada bankrut?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mistrz 1 ligi i 1 liga w następnym sezonie. - 27/03/2004 11:02
Pirwsza trojka to wedlug mnie.Wisla.Legia,Groclin
Do spadku jako 1 idzie Swit druga Polonia a w barazach grac bedzie widzew z Zaglebiem i to moim zdaniem widzew sie utrzyma bo Zaglebie z taka gra nie ma czego szukac w 1 lidze.
2 liga awans Pogon,Cracovia no i ten wyzej wymieniony baraz Zaglebia
Ps.Podbeskidzie w tej rundzie bedzie czarnym koniem
|
,,Vi är överallt,,- POGON
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mistrz 1 ligi i 1 liga w następnym sezonie. - 27/03/2004 14:37
Mam nadzieje i wierze ze mistrza bedzie miala Legia!!!! Co ja gadam, na pewno bedzie miala mistrza!!
a co do dalszych miejsc do Wisla i Dyskobolia . Spadnie Swit i Widzew... w sumie nie zalezy mi na tym zeby Polonia spadala, derby to jednak derby . Z drugiej ligi awansuje Pogon.... i Cracovia albo Szczakowianka. [Ostatnio edytowane przez Zezik: 2004-03-27 14:37]
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
- 1
-
|