| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Bilety? - 19/03/2004 17:29
Dopiero przed meczem mam mozliwosć kupienia biletu bo nie jestem ze szczecina. Kumpel powiedział ze na stadionie juz biletów nie dostane i w ogóle ciezko jest je dostac. Gdzie przed meczem moge jeszcze je znaleźć nie poswięcajac zbyt duzo czasu na ich kupienie?
Prosze o szybko odpowiedz. Z góry dzięki.
|
powrot prawowitego wlasciciela konta
|
|
|
|
Odp: Bilety? - 19/03/2004 17:31
Centrum Galaxy 3p, hipermarket REAL (ale watpie aby tam byly), sklep LIDER (tez mzoe byc ciezko).
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bilety? - 19/03/2004 18:35
Trudno powiedzieć, gdzie będą. Nie masz żadnego znajomego ze Szczecina, który mógłby kupić Ci bilet np. jutro przed południem?
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bilety? - 19/03/2004 20:09
Ziomek ja mam wolny bilecik moge ci odsprzedać !
byłem dziś kupić gazetke na twardowskiego ! i ziomka w kasie mówiła że sprzedano ponad 10 tysięcy biletów a ona sama dziś ok 1000 !! ludzie z samego rana najepiej pujść po bilety ! [Ostatnio edytowane przez KuRwA jEgO mAć: 2004-03-19 20:12]
|
Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
|
|
|
|
Odp: Bilety? - 19/03/2004 20:57
a tam pierdolenie jak co mecz ze bedzie biletow brakowac tylko jakos niegdy nie zabraklo
ptak ploty puszcza zeby wiecej sprzedac bo sie chujowa pogoda zapowiada
|
|
|
|
|
Odp: Bilety? - 19/03/2004 21:11
a od której DO KTÓREJ są otwarte kasy?? Ostatnio byłem o dwunastej zero zero i wszystkie kasy POZAMYKANE!!
|
ŻEGNAJ FORUM.POGONONLINE.PL (NARESZCIE) 
|
|
|
|
Odp: Bilety? - 19/03/2004 21:58
a ja mam prozpozycje do Kurwa jego mac o zmiane nicka i nie bluzganie a takze do lysego bo staje sie to nudne i monotone
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Bilety? - 19/03/2004 22:56
Jutro w kasach bedzie do kupienia tylko 1000 biletow i te co nie sprzedaly sie do dzisiaj w innych punktach, wiec sadze ze ciezko bedzie sie dopchac po bilet przed meczem!!
|
|
|
|
|
Odp: Bilety? - 19/03/2004 22:58
> a ja mam prozpozycje do Kurwa jego mac o zmiane nicka i nie bluzganie a takze do
> lysego bo staje sie to nudne i monotone
pozdrawiam
CZEMU ADMINI SA NIEKONSEKWETNI? PRZECIEZ ZA BLUZGANIE MIAL BYC BAN??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|