| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Heyah !!!!!! - 15/03/2004 20:30
Co sadzicie o nowym tworze PTC - Heyah? Dla mnie zajebisty pomysl - sekundowe naliczanie,SMS po 18 grosze.Cos wspanialego.Moze w Polsce idzie ku lepszemu
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 15/03/2004 20:55
po paru reklamach to co mozna sadzic o nowym produkcie/usludze NIC (lagodnie mowiac). A propo. Kijek, wiesz co to jest reklama Podpowiadam: reklama to jest takie narzedzie, ktore pozwala wcisnac byle gowno szaremu odbiorcy i to w taki sposob, by odbiorca sam tego gowna szukal.
Na przyszlosc - wierz faktom, nie reklamom.
|
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 15/03/2004 21:08
Fakt jest taki ze chcem placic mniej za ta sama usluge.Moze ty nie chcesz??A w heyah placisz za minute 68 grosze(sekundowe nalicznie),18gr za SMSa i masz darmowa poczte.To sa faktyWiec nie mow mi ze jestem podatny na reklamy.A jesi chcecie wiedziec cos wiecej to wejdzie na strone www.heyah.pl !Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 15/03/2004 21:09
Wiesz co Ci powiem to jest kolejny smiec taki jak tak tak ery praktycznie to to samo tylko pod inna nazwa, no i te smsy za 18 groszy to ylko do sieci a na inne za 25 groszy no i najgorsze w tym wszystki ze od kart doladujacych odliczany jest vat czyli tak samo jak w tat tak.
|
Jest dobrze, ale jak zwykle moze byc lepiej!! Pogon na cale zycie w mym sercu!!
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 15/03/2004 21:35
No niestety jest cały czas ta śmierdząca jazda z VATem jak zobaczyłem napis zasięg sieci ERA to od razu wyjebalem tą stronę. Era próbóje podać nam gówno TAK TAK w innym opakowaniu i po face liftingu...
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 15/03/2004 21:49
nie można dzwonić ze stacjonarnego na to gówno. pieprzyć to i te srak taki a ten vat to era sobie może wsadzić w dupę.czekam na ofensywę idei
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 15/03/2004 22:00
mysle ze to dobry pomysł !! stworzy to większą konkurencję a zatem ceny bedą spadać !!! słyszałem że ponoć na Niepodłegłości rozdają za darmo karty startowe . czy ktoś może potwierdzić czy to prawda
|
PS
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 15/03/2004 22:26
cytuje strone internetowa heyah.pl:
"W Heyah możesz wykonywać połączenia lokalne, międzymiastowe, międzynarodowe, na numery rozpoczynające się na 700, a także otrzymywać i wysyłać krótkie wiadomości tekstowe (SMS).
Wszystko to, aż do wyczerpania konta."
czyli nie mozna dzwonic.... beton, tyle ze jezeli masz ere - dzwonisz z Heyah, odbierasz z Ery ;]
tak tak w innym opakowaniu? nie do konca. w Heyah nie ma wiekszosci uslug, np. MMS, GPRS etc. dlatego ceny sa tansze, a ze Heyah jest traktowane jak osobna siec (PL-04? kto ma niech potwierdzi czy tak jest) i nie ma sklepow etc to mogli sobie na ceny pozwolic.
w ogole Heyah jest odpowiedzia na usluge Idei (idea dla kazdego czy jakos tak) (widzieliscie reklame Idei z reka? ).
Heyah ma taka przewage ze ma naliczanie sekundowe od poczatku, ale brak rozmow przychodzacych...
PS.
karty rozdawali nawet w szkolach... jest to usluga skierowana glownie do mlodych.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 15/03/2004 23:15
Przecież z tym vatem to jest tak że w erze odrazu odliczają ci vat a w idei masz odracu cene podana z vatem przeciez to i tak wychodzi n ato samo bardzo proste...
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 16/03/2004 08:11
> Fakt jest taki ze chcem placic mniej za ta sama usluge.Moze ty nie chcesz??A w
> heyah placisz za minute 68 grosze(sekundowe nalicznie),18gr za SMSa i masz
> darmowa poczte.To sa faktyWiec nie mow mi ze jestem podatny na reklamy.A jesi
> chcecie wiedziec cos wiecej to wejdzie na strone www.heyah.pl !Pozdrawiam
Heh Kijek. A mnie sie wydaje ze ty pracujesz w salonie PTC 
pozdro [Ostatnio edytowane przez Werft MKS: 2004-03-16 08:13]
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 16/03/2004 14:45
> > Fakt jest taki ze chcem placic mniej za ta sama usluge.Moze ty nie chcesz??A
> w
> heyah placisz za minute 68 grosze(sekundowe nalicznie),18gr za SMSa i masz
> darmowa poczte.To sa faktyWiec nie mow mi ze jestem podatny na reklamy.A jesi
> chcecie wiedziec cos wiecej to wejdzie na strone www.heyah.pl !Pozdrawiam
Heh
> Kijek. A mnie sie wydaje ze ty pracujesz w salonie PTC 
pozdro
Nie, nie pracuje w salonie Ptc.Narazie studiuje.Ale kiedys byc moze..........
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 16/03/2004 16:38
No ja widzialem ostatni manych z heyah i dali mi starter za darmo - na koncie bylo 5zl, odrazu je przeznaczylem na smsy jak juz wszystko zluzylem to wyjebalem to scierwo heh
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 16/03/2004 16:48
male sporstowanie do mojego posta.
telefony mozna odbierac bez problemu!!!! na wyswietlaczu piekny napis Era...
naliczanie sekundowe jest zajebiste ;]
pozdro.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 16/03/2004 18:38
jednak mozna.
dzwonilem ze stacjonarnego.
|
|
|
|
|
Odp: Heyah !!!!!! - 16/03/2004 20:37
> a jak z ta karta trzeba ja ładowac co miesiac ??
jesli kupujesz za 20zl to co miesiac, a jezeli za 50zl to co 3 miechy
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
- 1
- 2
-
|