Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Jak udowodnić że ją kochasz... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
_Alfred_
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8043 dni

Jak udowodnić że ją kochasz... - 24/02/2004 21:57
Mam pytanie do bardziej doswiadczonych (życiowo) forumowiczów.Jak dowieść kobiecie że naprawde ją kochasz ale nie chodzi mi o takie banały jak kupić kwiatka czy przytulić czule itd.Chodzi mi o coś oryginalnego ;-)
P.S.Oczywiście jestem już "starym użutkownikiem" ale moja laska tu czasem zagląda i nie chce się ujawniac :D

cEzY
Kibic
Na forum od 8188 dni

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 24/02/2004 22:11
Nie ma pewnego SPOSOBU - nie mozn apokazac kobiecie ze sie ja kocha w jeden dzien... to co naprawde do niej czujesz nie pokazesz jej w posob w jaki na nia patrzysz czy sposow w jaki ja... ehhh... no wiecie w milosci nie o ot chodzi.. tylko czas moze nam pokazac jak BARDZO (i czy wogole) kochamy druga osobe... mozemy jedynie doprowadzac do sytuacji w ktorych nakierunkujemy druga osobe na to ze cos do niej zaiskrzylo... i nie podam Ci teraz przykladu - bo takiego nie ma... koachaj ja z calego serca - a ona to napewno zauwazy... powodzenia!!

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
siska
Kibic
Na forum od 8043 dni

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 24/02/2004 22:30
cEzY...aż się popłakałam:) W każdym razie John Porter powiedział w którymś z wywiadów,że nie ma czegoś takiego jak dowód miłości.Miłość albo jest,albo jej nie ma.Kochać,pieścić,troszczyć się,ufać,rozmawiać,BYĆ z Nią...ot cała filozofia;)

Banana
mike
Kibic
Na forum od 8079 dni

*

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 24/02/2004 22:49
Boshe, jak slodko... Nie slodz tak mocno, bo zaraz na cukrzyce ja tu padne. A rada? Prosta: Jesli kochacie sie naprawde po co wam jakies dowody??? To widac w spojrzeniu, czulosci itd. Co tu sie rozpisywac. Pamietaj: nabardziej ciesza drobnostki ;) uwierz, ze swoja juz ponad 2 lata jestem i licznik dalej bije... nie widac po nas uplywajacego czasu, dalej jest goraco :flame:

W F H
Kibic
Na forum od 8728 dni

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 24/02/2004 23:01
nie no kurwa co za idioci pisza tu na forum....
Kurwa jebany real!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
mike
Kibic
Na forum od 8079 dni

*

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 24/02/2004 23:17
> nie no kurwa co za idioci pisza tu na forum....
Kurwa jebany
> real!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mozesz sprecyzowac, kogo konkretnie obrazasz??? (btw. postawilem na remis w meczu Realu, troche kasy wpadlo).

celciusz
Kibic
Na forum od 8957 dni

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 24/02/2004 23:27
MILOSC ------jezu czlowieku nie bodz zalosny baby to huja a kochac to mozna pieniadze albo dziecko ale nie babe jezu ...................

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8198 dni

**

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 24/02/2004 23:32
> nie no kurwa co za idioci pisza tu na forum....
>Kurwa jebany real!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A weź mnie nawet z tym pojebanym klubm nie wkurwiaj jezu.....cwaniak boze ale sie wkurwilem !
a do tematu kochaj mame ;)

Z daleka nie będzie widać.
borsuk
Kibic
Na forum od 8997 dni

**

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 25/02/2004 06:42
Kobiety sa takimi zwierzetami ze chocbym nie wiem jakbys sie staral to i tak tego nie docenia...zerwie z toba twoja babka i bedzie ci mowic ze byles dla niej za dobry...ze nie zasluguje na ciebie...itd. a jak juz naprawde ci zalezy zeby jej to okazac to mozesz to zrobic chyba tylko poprzez zachowanie..typu czule slowka, martwic sie o nia, a w szczegolnosci nie zawiedz jej, niech wie kobita ze moze liczyc na ciebie nawet w blachych sprawach.Mysle ze troche (ze wskazaniem na TROCHE!!!) zazdrosci nie zaszkodzi ale z tym to musisz juz uwazac.

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
Werft
Kibic
Na forum od 8081 dni

*

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 25/02/2004 12:37
.Kochać,pieścić,troszczyć się,ufać,rozmawiać,BYĆ z Nią...ot cała
> filozofia;)

No i masz odpowiedz.
Nie powinienes pytac sie facetow co oni mysla tylko lasek czego one oczekuja.
Lepiej na tym wyjdzeisz. Zapewniam cie

pozdro

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8066 dni

*

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 25/02/2004 13:28
Alfred mam ten sam problem :D wiesz co moim zdaniem troszke więcej spontaniczności i powinno byś ok ;)
Napisz jej wiersz :D :D :D

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
RUSH
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 25/02/2004 15:50
kup jej bmw :)choc ja bym nie kupil bo i tak baby nie umieja jezdzic :)

darmix
Kibic
Na forum od 8406 dni

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 25/02/2004 16:28
ee jak juz tak romantycznie to moze macie jakies laski na zbyciu ?? bo interesa chcem otworzyc :)

ps. dla forumowiczow beda wysokie rabaty :)

SZTANY GLANY
W F H
Kibic
Na forum od 8728 dni

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 25/02/2004 18:04
> > nie no kurwa co za idioci pisza tu na forum....
Kurwa jebany
> real!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a mozesz
> sprecyzowac, kogo konkretnie obrazasz??? (btw. postawilem na remis w meczu
> Realu, troche kasy wpadlo).
sorówka chloapczki troche sie unioslem wczoraj po meczu...Gratuluje Ci Mike...
Ja niestety przez tego małpiszona przegralem swoje sianko...
pozdro.

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
mike
Kibic
Na forum od 8079 dni

*

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 25/02/2004 18:12
sorówka chloapczki troche sie unioslem wczoraj po
> meczu...

pelen looz. nie przejmuj sie, odegrasz sie. moj kumpel zawsze sobie tak powtarza, po kazdej kolejce ;)

W F H
Kibic
Na forum od 8728 dni

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 25/02/2004 18:22
> sorówka chloapczki troche sie unioslem wczoraj po
> meczu...

pelen looz. nie przejmuj sie, odegrasz sie. moj kumpel zawsze sobie
> tak powtarza, po kazdej kolejce ;)
spoko,juz kuponik poszedl tym razem na puchar Uefa....:D

Lechitka
Kibic
Na forum od 8536 dni

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 26/02/2004 14:59
Faceci mysla ze dziewczyna potrzebuje super dowodów na miłosc a tu nie o to chodzi nie trzeba bukietów kwiatów, prezentów ani jakichś innych "łapówek" owszem jest to miłe ale nie koniecznie musi to udowadniać miłosc. Najważniejsze żeby dziewczyna czuła si eprzy chłopaku szczęśliwa i bezpieczna, żeby wiedziała że moze na Niego liczyć i miała do Niego zaufanie a takze wiedziała że On Jej ufa. Troche zazdrości też sie przydaje bo jak głosi stara prawda nie ma miłości bez zazdrości. Czasem zwykły uśmiech, przytulenie, słodki sms czy czułe słówko wystarczą aby Dziewczyna czuła si eprzy chłopaku kims wyjatkowym i wiedziała że Mu na Niej zależy.

...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...

To jest ta bejbe Vasyla? :D
Sampaio
Kibic
Na forum od 8183 dni

*

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 26/02/2004 22:33
ach lechitka :P widze ze mamy tu do czynienia z prawdziwą romantyczką ;)
ja jakos mam pecha w tym temacie: albo trafiam na blachary, na tzw. "krotko-dystansowe" lub po prostu "happy hours" :)

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Lechitka
Kibic
Na forum od 8536 dni

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 26/02/2004 23:13
> ach lechitka :P widze ze mamy tu do czynienia z prawdziwą romantyczką ;)
>ja
> jakos mam pecha w tym temacie: albo trafiam na blachary, na tzw.
> "krotko-dystansowe" lub po prostu "happy hours" :)

mi sie wszystkie związki zazwyczaj szybko sypały ale do czasu. Mój obecny chłopak to skarb a dzisiaj świetowalismy wspólne pół roku :)

...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...

To jest ta bejbe Vasyla? :D
Szamał
Kibic
Na forum od 8094 dni

Odp: Jak udowodnić że ją kochasz... - 27/02/2004 15:22
tu piszecie pieknie o zyciu a jak to wszystko ma sie pozniej gdy czlowiek juz zyje z drugim na powaznie tworza podstawowa komorke spoleczna - wtedy mamy do czynienia z proza zycia i wtedy najwazniejszy jest szacunek. reszta tak naprawde p[rzestaje byc tak wazna.
pozdrawiam

acidland
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772529939 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005