Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Pożegnalny koncert PFK << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
BeJot
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8078 dni

Pożegnalny koncert PFK - 23/02/2004 19:59
Można go nabyć na DVD i VHS co sądzicie o takim zakupie a może ktoś był na tym koncercie

"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
borsuk
Kibic
Na forum od 8997 dni

**

Odp: Pożegnalny koncert PFK - 23/02/2004 20:56
Osobiscie nie lubie PFK...a co do tego koncertu to mam freestyle Ostrego z WSZ..nawet im to wyszlo:P a jezeli chodzi o koncerty lub jakies inne nagrania na DVD lub FHS to jak najbardziej za tym przepadam...szczegolnie za koncertami!!

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
U-96
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Pożegnalny koncert PFK - 23/02/2004 21:07
> co sądzicie o takim zakupie

lepiej to wydac na piwo !

Szlugi, wóda, gołe baby !
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8998 dni

Odp: Pożegnalny koncert PFK - 23/02/2004 21:36
w sumie jedna z niewielu takich pozycji wydanych w PL, a hiphopowoa pierwsza
kupie w zaleznosci w jakiej jakosci bedzie dzwiek :]

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Borys
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Pożegnalny koncert PFK - 23/02/2004 22:15
Oglądalem na Vivie ten koncert.Szkoda że u nas w Szczecinie nie możnaby zrobić podobnej imprezy hip hopowej chociazby takiej jaka odbyla sie ostanio w Toruniu :( Poprostu niema u nas opowiedniego do tego klubu nadodatek koncerty w szczecinie to miejsce alkoholowych libacjii dla 14 latków :/ albo ochrona wpuszcza od 16 albo chuj wie co juz neiraz widzialem jak jaksi małolat łapówke dawal ochroniarzowi zeby go wpuscil :/......

Chociaz niepowiem ze na WWO nie bylo fajnie :) albo an Gramatiku a i jeszcze jedno cena biletów bez komentarza , chyba kurwa najdroższe w Polsce.....
Czekam tylko kiedy Tede ( dj Buhh) zawita do Szczecina :P

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
RoMoZnAwCa
Kibic
Na forum od 8147 dni

Odp: Pożegnalny koncert PFK - 23/02/2004 23:05
a Battle of the year co roku?? to co, nigdzie niema lepszej impr hip hopowej od tej

www.asroma.pl<-najlepszy polski serwis fanów As Romy :):):)
W F H
Kibic
Na forum od 8728 dni

Odp: Pożegnalny koncert PFK - 23/02/2004 23:14

Czekam tylko kiedy Tede ( dj Buhh) zawita
> do Szczecina :P
no ja też sie już kurwa nie moge doczekać Tede-usza u nas.....:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8253 dni

Odp: Pożegnalny koncert PFK - 24/02/2004 01:54
No Boty dobre sa ;-) Ale tak na marginesie to na SDSie można dojebac dobry koncert ;] a Słowianin to fucktycznie melina straszna...

God, I'm glad I'm not me.
Jay-J
Kibic
Na forum od 8452 dni

Odp: Pożegnalny koncert PFK - 24/02/2004 14:13
Moze kupie, widzialem na VIVie koncert, zajebisty!!! Coś niesamowitego jak na polskie warunki.

> Czekam tylko kiedy Tede ( dj Buhh) zawita do Szczecina :P

> no ja też sie już kurwa nie moge doczekać Tede-usza u nas.....:)

TeDe to zdecydowanie najlepszy polski raper i nie chodzi mi tu o sam styl... on po prostu jest niepowtarzalny. Mam nadzieje, że jak przyjedzie to walnie pare piosenek z tych nielegali :D. Już widzę jak z całą publiką robi "Przysięgę" :D

Obrazek gif wstawiony na forum
borsuk
Kibic
Na forum od 8997 dni

**

Odp: Pożegnalny koncert PFK - 24/02/2004 15:15
TeDe to
> zdecydowanie najlepszy polski raper i nie chodzi mi tu o sam styl... on po
> prostu jest niepowtarzalny. Mam nadzieje, że jak przyjedzie to walnie pare
> piosenek z tych nielegali :D. Już widzę jak z całą publiką robi "Przysięgę" :D

Moze to kwestia gustu ale wedlug mnie najlepszym raperem w Polsce jest O.S.T.R. dla mnie (i nie tylko) jest po prostu genialny! [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2004-02-24 15:56]

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
W F H
Kibic
Na forum od 8728 dni

Odp: Pożegnalny koncert PFK - 24/02/2004 16:29
> Moze kupie, widzialem na VIVie koncert, zajebisty!!! Coś niesamowitego jak na
> polskie warunki.

> Czekam tylko kiedy Tede ( dj Buhh) zawita do Szczecina :P

> no ja też sie już kurwa nie moge doczekać Tede-usza u nas.....:)

TeDe to
> zdecydowanie najlepszy polski raper i nie chodzi mi tu o sam styl... on po
> prostu jest niepowtarzalny. Mam nadzieje, że jak przyjedzie to walnie pare
> piosenek z tych nielegali :D. Już widzę jak z całą publiką robi "Przysięgę" :D
"Tak mi dopomóż BUHH":D no bedzie sie dzialo...:)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
BeJot
Kibic
Na forum od 8078 dni

Odp: Pożegnalny koncert PFK - 24/02/2004 20:39
No trzeba przyznać że TeDe jest dobry ale te kawałki z Sistars czy Kukulską były przesadzone jak dla mnie

"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
 - 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772534588 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005