| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Polska - Słowenia 2:0! - 19/02/2004 06:34
Wygraliśmy po golach Mili i Niedzielana [Ostatnio edytowane przez MiSiEk_sz-n: 2004-02-19 06:34]
|
LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Słowenia 2:0! - 19/02/2004 10:19
> chuj z mila i niedzielanem dlamnie bohaterem spotaknia byl komentator
z kad oni
> biora takich debili przeciez on sam nie wie co gada
Popieram
Dodam jeszcze że mecz był taki z dupy jak prawie każdy towarzyski
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
Odp: Polska - Słowenia 2:0! - 19/02/2004 11:37
Polacy mieli przebłyski niezłej gry, w pierwszej połowie szalał Gorawski. Mila nieźle, a Niedzielan - długa piłka, rajd, gol. Typowe dla niego. Szkoda tylko, że odszedł z Groclinu, jest to bardzo duże osłabienie zespolu z Grodziska.
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Polska - Słowenia 2:0! - 19/02/2004 13:43
> chuj z mila i niedzielanem dlamnie bohaterem spotaknia byl komentator
z kad oni
> biora takich debili przeciez on sam nie wie co gada
najlepszy był tekst na początku:"Polacy dziś na biało...w czerwonych koszulkach"  
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
|
Odp: Polska - Słowenia 2:0! - 19/02/2004 14:41
najlepszy był tekst na
> początku:"Polacy dziś na biało...w czerwonych koszulkach"   
Buhehehe, no to było najlepsze Nawet moi starzy z tego brechtali A mecz był tak nudny że wolałem oglądać mecz Idei z Benetonem na Pulsie
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Słowenia 2:0! - 19/02/2004 16:40
> Basałaja się słuchać nie da, a takie mecze w których w ogole kibiców nie ma to
> jest katorga dla widza :/. No i nie wiedzialem ze do kadry wrocil "Grzegorz
">
i jeszcze powrócił do Kadry nowy zawodnik a nim jest "Maciej Gorawski"
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Polska - Słowenia 2:0! - 19/02/2004 18:14
Dla mnie najlepszym zawodnikiem reprezentacji Polski byl : ...:::::M.Zurawski:::::... nie no bez kitu komentator jak dla mnie byl mocnym typem ..a te jego bledy w komentowaniu zostawiam bez komentarza Pozdro
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Słowenia 2:0! - 19/02/2004 21:09
> Szpakowski wróć!
No szpakowski umie komętować tylko nieraz za bardzo faworyzuje różne kluby lub reprezętacje wkurwia mnie to kulary:
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Słowenia 2:0! - 19/02/2004 22:14
> > Szpakowski wróć!
No szpakowski umie komętować tylko nieraz za bardzo
> faworyzuje różne kluby lub reprezętacje wkurwia mnie to kulary:
Szpakowski wylecial i dobrze. Wkurzal mnie juz powoli. Ile lat mozna sluchac tego samego klienta Ale co do jednego sie zgodze - kazdy jest lepszy od Basalaja i jego "Grzegorza Lewandowskiego"
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Słowenia 2:0! - 20/02/2004 10:49
Basalaj to mysli ze jak jest szefem redakcji sportu w TVP to moze komentowac wszystkie mecze nie zwarzajac na styl komentowania bo kto mu tam cos zlego powie? Szpakowski tez wiadomo ze popelnial bledy ale mimo wszystko jego komentarz byl niepowatarzalny zawsze potrafil podczas meczu opowiedziec o tym co sie dzialo przed meczem lub powiedziec cos o kazdym zawodniku z jego kariery a Basalaj nic no i jescze jedno Szpakowski zawsze w komentowanie wkladal mnostwo emocji ,prawie krzyczac kiedy Polacy strzelaja bramke a Basalaj .....zupelnie bez emocji nawet po strzeleniu bramki.
chyba juz bym wolal zeby dal szanse nowym mlodym komentatorom moze by sie wylonil jakis talent
nie wiem czy sie nie przeszlyszalem ale Basalaj chyba powiedzial w pewnym momenciue ze "kosowski to lewy obronca " 
a Szpakowski to chyba teraz w TV4 jest.
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Polska - Słowenia 2:0! - 20/02/2004 13:47
Nieczaje jednego , czemu tak qrwa ten Basałaj caly czas zachwala Kukielke ?! Przecie ten drewniak nic nie robi w meczu ma nie celne podania i koślawe strzały,wogle niewiem co on robi w reprezentacjii,tak samo Lewandowski.
Gorawski miło mnie zaskoczył bo z transmisjii meczów na cANAL + znam jego gre z innej strony i napewno nie z tej lepszej....
Niedzielan pokazał że w tej chwili znajduje sie chyba w swojej życiowej formie która nadodatek cały czas rośnie no i miejmy nadzieje że wkrótce zmieni barwy klubowe na jakieś silniejsze.
Żurawski jak ma nie trafiać z 2 metrów do pustej bramki to na dlugii czas nie bedzie miejsca dla niego w reprezentacjii.
Mila nikogo chyba nie zaskoczył grał dobrze i strzelił bramke.
Dudek nie miał za wiele do roboty i Janas moglby chociaz na 2 polowe wpuscic Nalepe.
Reszta grala poprawnie.
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
- 1
-
|