| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
bijemy rekord forum - 16/02/2004 16:53
trzydziestu osmiu uczestnikow na forum to przeciez nie jest godny rekord tego forum. proponuje zyby to zmienic. piatka z przodu jest w naszym zasiegu. moja propozycjha sobota godzina 20 - bijemy rekord !! niech to jakos wyglada.
dobrze wszyscy malkontenci wpisałem ten temat żeby was trochę zdopingować do uczestniczenia w forum bo często nie ma nawet z kim wymienić opinii. w większym gronie i poglądy ciekawsze.
ale widzę że łatwiej jest wszystko negować - to takie na czasie.
pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez Szamał: 2004-02-16 21:26]
|
acidland
|
|
|
|
Odp: bijemy rekord forum - 16/02/2004 16:59
sobota godz 20 to nie jest odpowiedni dzien i godzina bo nie ktorzy sa na tancach....
niedziela godz 20 to moja propozycja....
pozdro
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bijemy rekord forum - 16/02/2004 17:51
znowuuu?? no dobra.. ale przeciez całkiem nie dawno po przeież 1,5 mieha temu bilismy rekord, tyle że uwważam iż powinna to byc godz. tak 21 jak ostatnio ...
w sumie jest mi to obojetne, chodziby dlatego że jestem zalogowany zawsze kiedy mam włączony komputer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bijemy rekord forum - 16/02/2004 19:41
> ganja man że tak spytam, na chuj ci gwiazdki ? ...
juz wam tlumaczylem ale moge jeszcze raz wsumie
moja dziewczyna bardzo nie lubi robic laski i kiedys sie z nia umowilem ze jak dostane gwiazdke to mi zrobi poto mi gwiazdka. mozecie mi ja dac wsumie na jakis czas pokaze jej zrobi co trzeba i mi ja skasujecie. dla admina to zaden problem a dla mnie ile uciechy
przemyslcie moja propozycje
|
|
|
|
|
Odp: bijemy rekord forum - 16/02/2004 19:53
> moja dziewczyna bardzo nie lubi robic laski i kiedys sie z nia umowilem ze jak dostane gwiazdke
> to mi zrobi poto mi gwiazdka.
:biglaugh: Hahahahah :biglaugh:
Wstaw sobie gwiazdkę do podpisu
|
|
|
|
|
Odp: bijemy rekord forum - 16/02/2004 20:27
jak ja dzisiaj w nocy o 3 bilem rekord to jakos nikt sie do mnie nie przylaczyl
bo pewnie polowa ogladala NBA a reszta wpadla na pomysl zeby spac 
spi sie na zajeciach albo w pracy a rekordy powinno sie bic spontanicznie
no chyba ze jakis szmal z tego bedzie to sie przylaczam
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: bijemy rekord forum - 16/02/2004 20:45
>Mydło wszystko umyje, nawet uszy i szyję
>Mydło, mydło pachnące jak kwiatki na łące
Jak dla mnie sygnaturka roku panie z wieloma 666666 
to Kiedy i co bijemy.... ? ech nie smaczny zart ;]
Jak już bedziecie wiedziec co i jak z rekordem to wpadne, zadzwoncie tylko 0700666666 [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-02-16 20:48]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bijemy rekord forum - 16/02/2004 21:45
myśle że nie jest to dobry pomysł !! po co ten rekord ?? co wejdziemy o tej 20 na forum i bedziemy sie cieszyć bo dużo osób jest !! nie jest to dobry pomysł !! a jak już chcecie biić ten rekord to proponuje godzine 22 !!
|
PS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bijemy rekord forum - 16/02/2004 22:54
Dajcie spokój co miesiąc bedziemy bic rekordy, może codziennie...o bożeeeee
P.S.no dobra to kiedy wkońcu :p [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-02-17 00:14]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
- 1
- 2
-
|