| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Werner prezesem PZPN ?? - 11/02/2004 17:00
Jak informuje Szczeciński Kurier Piotr Werner ma w grudniu ubiegac się o fotel prezesa PZPN. Sam zainteresowany nie wypowiada się na ten temat. Jak taki idiota zostanie prezesem PZPN to już nie wierzę w nic bess kitu. To gorsze niż Samoobrona w sejmie ;]]] Co wy myslicie na temat kandydatury Wernera ??
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Werner prezesem PZPN ?? - 11/02/2004 17:11
tak szczerze to zaduzo o Piotrze Wernerze nei wiem, prucz tego że był kiedyś naszym menadzerem i jebał gorzej niz Dawidek wiec może mi ktoś powie co to za agent a jeśli jest gorszy od klijętów z Ligi Polskich Rodzin to ja wymiękam
ps. przy okazji kogo byście wzieli na prezesa PZPN? [Ostatnio edytowane przez Mick: 2004-02-11 17:18]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Werner prezesem PZPN ?? - 11/02/2004 17:21
PS. Werner jest także promotorem bokserskim więc się zna na sporce zajebiście ;] Jak to mówił kiedyś boski Roberto Baggio "To jak powierzyć traktorzyście Ferrari" ;]
|
|
|
|
|
Odp: Werner prezesem PZPN ?? - 11/02/2004 17:29
Ale mnie zastanawia czy jest ktokolwiek kto byłby w stanie coś zrobić z polską piłką ? No może ewentualnie multimiliarder taki jak Abramovic który każdemu klubowi ktory go poprosi dał by troche kasy [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-02-11 17:30]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Werner prezesem PZPN ?? - 11/02/2004 18:21
> ten koleś jest gorszy od Samoobrony. Jak Werner dorwie sie do PZPN'u to boje sie
> o Polską PIłkę, Przeciez z tego wyjdzie masakra, kurwa trzeba cos z tym zrobić
> !!!!!!!!!
zgodze sie ten przyglup jeszcze bardziej rozjebie polska pilke juz wole Listkiewicza lub Wita Żelasko....
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: Werner prezesem PZPN ?? - 11/02/2004 18:28
w kurwierze cos napisali a wy odrazu jezdzicie po kolesiu. wybory sa dopiwero prawie za rok a w kurierze juz wiedza ze werner bedzie prezestem.
dajcie spokoj ta rozmowa nie ma najmniejszego sensu. tylko po nim pojezdzicie i tyle.
|
|
|
|
|
Odp: Werner prezesem PZPN ?? - 11/02/2004 18:40
A ja tam wierze w pana Piotrusia Wernera Przecież to był świetny menager Pogoni. Tylko chwała jeżeli zostanie prezesem PZPN-u i wprowadzi swój trzy letni plan (n otabene sprawdzony już w Pogoni). LOL   
Ej a może przypomnimy sobie dobre czasy, co??
Całe forum odpowiada!!! 
WERNER!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Werner prezesem PZPN ?? - 11/02/2004 21:00
Tylko nie ona :/ co Werner zrobi z polskiej pilki i tak jest zle.......ale jak narazie to on zglasza swoja kandytatrue wiec spokojnie
ech pamietne mecze
Werner Łobuzie wsadzimy ci ch*** w buzie
kto jest kurwą ? 
albo jak dupy mielim mu na 12 pokazać [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-02-11 21:01]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Werner prezesem PZPN ?? - 11/02/2004 22:28
Wiesz mi w sumie nie chodzi o to żeby jechać po Wernerze ale to smutne, że były sędzia i promotor walk bokserskich może działać w polskiej piłce i może startować do fotelu prezesa. To przeciez jest jakaś farsa
|
|
|
|
- 1
-
|