Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 8083 dni

Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 06/02/2004 20:17
Decyzja ma zapaść do 10 lutego, ale już dziś niemal pewne jest, że zespół nie zagra wiosną.

- Gdyby to ode mnie zależało, powiedziałbym otwarcie, że nie startujemy w lidze - mówi Mirosław Dawidowicz, prezes Błękitnych. - Jeszcze pan Stanisław Nizino próbuje coś zrobić, ale szans na ratunek nie widzę.

Walne zgromadzenie członków klubu Błękitni udzieliło zarządowi pełnomocnictwa na podjęcie decyzji co do dalszych losów II ligi. Decyzja ta miała zapaść do 10 lutego. Dziś jest prawie pewne, że dla kibiców stargardzkich będzie ona zła - Błękitni nie zagrają w rundzie rewanżowej.

- Może to i dobrze, bo zaczniemy od czwartej ligi, a w międzyczasie uda się wyczyścić sprawy klubowe tak, by mógł zacząć bez balastu długów - mówi Dawidowicz.

Błękitni będą pierwszym zespołem, który poddał się w ligowej rywalizacji. Wprawdzie w styczniu z ligi wycofało się KSZO Ostrowiec, ale stargardzianie nie zagrali też w ostatniej kolejce w Opocznie, oddając mecz walkowerem.

W Stargardzie najpierw liczono na pomoc Sabriego Bekdasa, potem szukano innych sponsorów, ale nic z tego nie wyszło. Drużyna grająca jesienią rozsypała się i nie wznowiła treningów po przerwie świątecznej. Nowy szkoleniowiec Jan Jucha od 7 stycznia rozpoczął treningi z piłkarzami ze Stargardu i Szczecina.

- Prowadzę zajęcia, ale grupa jest coraz mniejsza - mówi Jucha. - Część piłkarzy przychodzi tylko popatrzeć, jak trenują inni.

W większości są to zawodnicy zespołu rezerw.

- Jeszcze trenujemy, ale większość z nas szuka sobie innych klubów - mówi Jarosław Piskorz, pomocnik Błękitnych. - Tak źle jak po awansie do II ligi nigdy w klubie nie było.

Piskorz twierdzi, że ostatnie pieniądze za grę otrzymał we wrześniu. - Długi były zawsze: gdy graliśmy w IV lidze, potem w III, a w II nie płacono prawie wcale - mówi piłkarz. - Dobrze, że mam pracę poza klubem, bo nie miałbym z czego żyć.

gazeta.pl

Przemek
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 06/02/2004 21:18
szkoda !!!!! zwłaszcza że liczyłem na wyjazd do stargardu w tym sezonie!! szkoda bo kolejny klub sie rozpada !! co chwile kluby sie rozpadają !! jeszcze ma dołączyć do nich lech i polonia !! jak wtedy polska liga bedzie wyglądać!! gdyby nie Antoni to nas też w czołówce poslkiej by nie było!!

PS
Pit.
Kibic
Na forum od 8081 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 06/02/2004 21:43
No szkoda mi troche "kibiców" ze Stargardu...:( Ale przynajmniej nikt z rezerw Pogoni nie odejdzie do Błękitnych:D [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-02-06 21:45]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
JP
Kibic
Na forum od 8401 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 06/02/2004 21:49
> szkoda !!!!! zwłaszcza że liczyłem na wyjazd do stargardu w tym sezonie!!

Nie ma co, zajebisty wyjazd lol

MW'03
Przemek
Kibic
Na forum od 8159 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 06/02/2004 21:53
> > szkoda !!!!! zwłaszcza że liczyłem na wyjazd do stargardu w tym sezonie!!
>

Nie ma co, zajebisty wyjazd lol

no fajny wyjazd!! zwłaszcza że byłby to mój pierwszy wyjazd

PS
kozuch
Kibic
Na forum od 8111 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 06/02/2004 21:56
No rzeczywiscie szkoda ! Zawsze derby z nimi to derby i takie mecze sie czesto niezdarzaja..tzn(zaciete,walka o kazda pilke,gra do ostatniej minuty)...ale przynajmniej jest jedne plus zaden pilkarz z naszych rezerw nie zmarnuje sie w Błekitnych :D (nie no zartuje ) :P Pozdro

POGOŃ To My !
Sampaio
Kibic
Na forum od 8183 dni

*

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 06/02/2004 22:07
juz w pizdu z wyjazdem ale zawsze to klub z sasiedztwa
polski futbol zaczyna trawic niebezpieczna choroba...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 06/02/2004 22:39
Fatalnie a taki wyjazd to było by coś szturm na Stargard-Szczeciński.Już 2 kluby zbankrutowały a to oznacza mniej meczów :-(

Bo jest paru ludzi... Piraci
U-96
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 06/02/2004 22:41
Szkoa, bo ja akurat bardzo chcialem tam pojechac, zapowiadalo sie naprawde fajnie. A nawet jesli bedzie ten mecz to ch** wie czy mnie puszcza trepy :(

Szlugi, wóda, gołe baby !
krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 06/02/2004 22:58
:(skoda wielka szkoda:(

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8083 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 07/02/2004 00:03
a istotą sprawy będzie to jak dojdzie do tego, że znowu będzie rewolucja punktowa jak z KSZO Ostrowiec i modyfikacja tabeli po raz drugi jesli dobrze pisze i trzeźwo myśle ;) ??
ktoś zyska ktoś straci ???

Cypek
Kibic
Na forum od 8101 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 07/02/2004 00:10
PRZYKRO MI:-(

ganja man
*zablokowany
Na forum od 8192 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 07/02/2004 10:17
no troche szkoda ale chuj im w dupe :)

christoph
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 07/02/2004 10:39
> a istotą sprawy będzie to jak dojdzie do tego, że znowu będzie rewolucja
> punktowa jak z KSZO Ostrowiec i modyfikacja tabeli po raz drugi jesli dobrze
> pisze i trzeźwo myśle ;) ??

Zyskają aż 4 zespoły o ile się nie mylę...tyle remisów mieli Błękitni, więc wielkiej rewolucji nie będzie.

Dziękuję :)
Tabby
Kibic
Na forum od 8149 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 07/02/2004 11:25
Może to i dobrze, bo Błękitni unikną kompromitacji, kto wie czy nie gorszej niż Pogoń w zeszłym sezonie. I myślę, że kibice Błękitnych wcale się nie smucą tym faktem, wolą chyba 4 ligę na zdrowych zasadach. Co do derbów, to i tak zabrakło by dla większości wejściówek.

avelyn
Kibic
Na forum od 8515 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 07/02/2004 11:51
> gdyby
> nie Antoni to nas też w czołówce poslkiej by nie było!!

dalej nie jestesmy...

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
roberto
Kibic
Na forum od 8602 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 07/02/2004 14:23
> > a istotą sprawy będzie to jak dojdzie do tego, że znowu będzie rewolucja
> punktowa jak z KSZO Ostrowiec i modyfikacja tabeli po raz drugi jesli dobrze
> pisze i trzeźwo myśle ;) ??

Zyskają aż 4 zespoły
> o ile się nie mylę...tyle remisów mieli Błękitni, więc wielkiej rewolucji nie
> będzie.

punkt do nas zyska zagłębie--niestety!

tylko Pogoń i nikt inny
christoph
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 07/02/2004 16:01
Jeżeli już to 2 pkt...bo wszystkim zabiorą po 3 pkt., a tym czterem zespołom po jednym

Dziękuję :)
kawek
Kibic
Na forum od 8223 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 07/02/2004 16:41
Skoro Błekitnych nie bedzie juz w Stargardzie to bedzie działał tam tylko fc eLcha.pozdro

roberto
Kibic
Na forum od 8602 dni

Odp: Błękitni Stargard nie wystartują w II lidze ?? - 07/02/2004 20:32
sorry ...2 pkt-podwójne niestety!!

tylko Pogoń i nikt inny
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772540393 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005