| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Puchar Szczecina 2 - na menager online !!! - 02/02/2004 16:39
Jest to moja propozycja zorganizowania kolejnej edycji tego pucharu.
Aby on sie mogl odbyc potrzebowalbym osob ktore pomagaly by przy organizacji oraz pomogly stworzyc stronke no i oczywiscie wielu uczestnikow. Prosze o szybkie odpowiedzi a w szczegolnosci na temat zrobienia stronki.
Obronca tytulu jest moja druzyna. Obecnie FC Young Spirited Devils dawniej MKS Red Devils Szczecin
Zeby sie zapisac trzeba podac nazwe druzyny i user !!
[Ostatnio edytowane przez emsi: 2004-02-02 17:06]
[Ostatnio edytowane przez emsi: 2004-02-04 09:36] [Ostatnio edytowane przez emsi: 2004-02-04 09:37]
|
*EmSi*
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar Szczecina 2 - na managerzone !!! - 02/02/2004 17:05
ale w pucharze Pogońonline gra 20 pare osob. W Pierwszej edycji pucharu Szczecina bylo 67 druzyn i teraz zapewne bedzie jeszcze wiecej.
Organizowalem sam pierwsza edycje i nie potrezbuje poznac rzadnych sztuczek.
Ze Szczecina najwiekszy staz w tej grze ma polik a potem vega i ja (zaczelismy gre w sierpniu 2002 roku) i my mozemy uczyc innych
Zeby sie zapisac trzeba podac nazwe druzyny i user !!
[Ostatnio edytowane przez emsi: 2004-02-02 17:06] [Ostatnio edytowane przez emsi: 2004-02-02 17:07]
|
*EmSi*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar Szczecina 2 - na managerzone !!! - 02/02/2004 18:22
>Organizowalem
> sam pierwsza edycje i nie potrezbuje poznac rzadnych sztuczek.
>Ze Szczecina
> najwiekszy staz w tej grze ma polik a potem vega i ja (zaczelismy gre w sierpniu
> 2002 roku) i my mozemy uczyc innych
Boże zartuje sobie a ty sie odrazu chwalisz a Polik to leszcz zawsze jak gra zemna to ma farta bo moji piłkarze maja kaca (ostro balują) i wygrywa a potem sie szczycić sam coś gadał ze na balet sie ma przenieść mi tez poroponował
masz tu mojego usersa
Energia Gryfino (198415)
nick: ziemniak1
umnie środa też odpada [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2004-02-02 18:23]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar Szczecina 2 - na managerzone !!! - 02/02/2004 21:23
No jak dla ciebie 7:1 (albo lepjej) w I LOVE PUCHOWEL (zle to napisalem) jest mało to ty naprade dobry jesteś i musisz niezle ludzie klepać POZDRO musz jeszcze troche pograć w to bo w przez niecaly jeden sezon ManegerowyZonowy niczego nie osiegne ale mam narazie awas a przejolem druzynke w polowie sezonku
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Puchar Szczecina 2 - na managerzone !!! - 03/02/2004 09:37
Ja też dopiero dzisiaj założyłem drużyne więć za bardzo nie wiem o co tu chodzi
User: Piterek_
Drużyna: KS Emeryci
P.S.: A może by zorganiozować najpierw "cykl sparingów" bo ja nie wiem za bardzo jak grać ??
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-02-03 10:30]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Puchar Szczecina 2 - na managerzone !!! - 03/02/2004 11:10
Ze Szczecina
> najwiekszy staz w tej grze ma polik a potem vega i ja (zaczelismy gre w sierpniu
> 2002 roku) i my mozemy uczyc innych
Skoro możecie wszystkich uczyć, to powiedzcie mi co zrobić aby zawodnicy nie pogarszali się na teningach tylko nie mówcie sprzedać, tyle to sam wymyśliłem ale nie chce ich sprzedawać!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4