| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Idziemy na piwo - 23/01/2004 20:35
Dobra panowie i panie wpisywać propozycje, tzn. data, godzina i miejsce. Robimy spotkanie forum no 2 (idziemy na piwo). Jazda
Ja proponuje w piątek 30.01.2004, czyli za tydzień. Chyba nikt nie wyjeżdża no i można popić. Co do godziny to chyba dobra by była 17. Jazda dyskutujemy [Ostatnio edytowane przez Hilek1: 2004-01-23 20:42]
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 23/01/2004 20:50
zawsze i wszedzie panowie...ale po sesji 
ale to bedzie zgacha, ja mam tak slaba glowe, ze bedzie mnie trzeba reanimowac [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2004-01-23 20:56]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 23/01/2004 20:51
> Hilek nie w pizde ni w oko mi ten termin 
Najlepiej to jutro 
Bo potem
> to dopiero po feriach....
Oj Jasny, Jasny... Wątpie, żebyśmy do końca ferii wytrzymali. A do jutra nikogo nie zbierzesz... Największe kirusy żłopią bronki albo chleją wóde na jakiś bibach... Lajf is brutal [Ostatnio edytowane przez Hilek1: 2004-01-23 21:10]
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 23/01/2004 21:15
jestem nowy ale na pifko zawsze chetnie sie wybiore, tylko czy ktos wykminil jakies miejsce??ja moge pic pod chmurka ;] ale nie wszystkim, to pewnie pasuje
|
Braci sie nie traci...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 23/01/2004 21:33
Trzeb asie powaznei zastanowic nad terminem.. mlodsi maja teraz ferie.. a starsi sesje.. hmm.. jakis konflikt pokolen chyba wystepuj na IKFie mi sie sesja w piatek konczy.. hmmm... ja od piatku jestem wolny
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 23/01/2004 21:38
> Kurde:/// w piatek koncert jest nie da sie przełozyc terminu?
rzeczywiscie w piątek nie ma szans przez ten koncert:/ no chyba że do 17 ale znowu ta godzina nie każdemu pasuje:/
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 23/01/2004 22:20
No wiadomo, że ja na takie propozycje jestem bardzo otwary! Tylko ten termin mi zbytnio nie podpasowuje....Ja wolałbym jakoś odrobinkę później, to jest tak załóżmy na dobre rozpoczęcie tego najkrótszego miesiąca w roku - lutego, czytaj 1. lutego :0
30 stycznia nie pasuje mi zbytnio, bo szykuje się impreza, na którą zostałem zaproszony i nie chciałbym jej przegapić, poza tym jak tu czytam to sporo ludzi ma sesję, jest też koncert a robić takie spotkanie zaraz po koncercie to może być ciężko...
także ja bym proponował 1 lutego, tylko qrcze też może nie wyjść, bo co niektórzy w poniedziałek muszą do pracy
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Idziemy na piwo - 23/01/2004 23:16
z chęcią sie przyłączę,o ile moge byle po sesji tj.31 stycznia
|
trzeba być na dnie by móc sięgnąć nieba, wpierw trzeba odejśc żeby móc powrócic, trzeba nic nie miec by chcieć swój los odwrócić...
do boju MKS!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|