| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koncert - 21/01/2004 17:42
> 26 stycznia, poniedzialek, Kontrasty godz. 20
> koncert Wsciekly pies i Analogs
> (min z ich pisoenki jest haslo na nowej fladze Pogoni)
wjazd 5 zl, polecam 
wsciekly pies to szajs!!!!gram na imprezie w mojej szkole brudasy i nic wiecej....
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: koncert - 21/01/2004 17:53
Ja pamiętam jak grał wsciekły w hormonie i było śmiesznie jak bredzili o nalewce Wpadam obowiązkowo. Może jakaś ustawka ??
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koncert - 22/01/2004 17:29
Sympozjum małe Ostatnio sie dowiedziałem, ze to znaczy poprostu picie wina. Lecz nie wykluczam innych trunków.. :-)
|
|
|
|
|
Odp: koncert - 22/01/2004 18:19
jak widac nie za wiele osob sie interesuje tym Twoim koncertem U-96
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
Odp: koncert - 22/01/2004 18:35
a nie prawda bo ja sie interesuje i zapewie bede. nie wiem czemu napisales wscieklego na pierwszym miejscu skoro to tylko support. hmmm wydaje mi sie, ze niezla jazddaaa bedziee, bo na ulicach reklamowane jest jako punk koncert, a z tego co wiem to skinow sie tam troche wybiera.
heh a cena tez troche za mocna taniej niz na smierc dyskotece ciekawe czy znowu ustawia taka badziewna scene jak na WOSPIE(jak gralem to sie balem, ze spierdole sie na ryj ) wiec gitarzysci neiposzaleja sobie. ! Oi !
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: koncert - 22/01/2004 20:48
Eeee no może wpadne Na Anali to kto wie ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
Chociaż 30.01 gra Grammatik ale ni w pizde ni w oko mi pasuje :/
>z tego co wiem to skinow sie tam troche wybiera.
no własnie prawda panie Łukaszu  [Ostatnio edytowane przez Jasny_: 2004-01-22 20:50]
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koncert - 22/01/2004 21:53
ja tam ide na koncert 30 ( gramatik,kasta,eldo ) jak zwykle zajebisty melanż będzie
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: koncert - 22/01/2004 22:18
Koncert moze byc fajny, bo anale dawno nie grali w Szczecinie. Z drugiej strony mam nadzieje, ze nie bedzie tak chujowo jak na anti-dread, gdzie wszyscy stali jak idioci i sie gapili. Nawet nie udalo sie nikogo rozruszac. Moze teraz bedzie lepiej. :>
|
Alx
|
|
|
|
Odp: koncert - 22/01/2004 22:41
czlowieku, teraz bede JA, wiec przynajmniej jeden dzikus bedzie latal
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koncert - 23/01/2004 00:04
Ja własnie wróciłem z KNŻ. Kurwa jak ktoś twierdzi, że Kazik się starzeje to nie ma racji Dobrze było potem jeszcze wpadłem do piwnicy. Nie wiem tylko skąd fundusze na poniedziałek. To może pokrzyżować plany...
|
|
|
|
|
Odp: koncert - 23/01/2004 10:53
KNŻ ponoc ma juz nie byc... to ostatnie koncerty w histori... ( ponoc )
Kozuch - prosze cie zrob cos z soba, twoje wpisy ciekna wazelina z kazdej strony ... moze po prostu umow sie z WFH , wypnij sie porzadnie i bedziecie kwita .... lizanie dupy przy kazdej okazji jest po prostu zenujace
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koncert - 23/01/2004 15:05
Kojarzysz u! u! Dupoliza Gdybym był lekarzem pajączka bym ci zapisał.
Kto w końcu wpada w poniedziałek!?
|
|
|
|
|
Odp: koncert - 23/01/2004 16:28
> Kojarzysz u! u! Dupoliza Gdybym był lekarzem pajączka bym ci zapisał.
hehe , no tak...
dupoliz lepiej brzmi...
a wiec kozuch = dupoliz
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
- 1
- 2
-
|