| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Czeslaw Niemen NIe Zyje :-( - 18/01/2004 00:45
Legenda polskiej piosenki, wokalista, instrumentalista i kompozytor. Artysta bijący wszelkie rekordy popularności, był obecny na polskiej scenie muzycznej od ponad 30 lat. Autor przebojów: "Dziwny jest ten świat", "Czy mnie jeszcze pamiętasz", "Pod papugami" - nie żyje :-( Czy mnie jeszcze pamiętasz... tak będziemy Cię pamiętać... ZAWSZE... to nie tylko szok dla naszych rodziców dla którym był wręcz kultem...
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czeslaw Niemen NIe Zyje :-( - 18/01/2004 10:39
Umarł człowiek,który bardzo się zasłużył polskiej scenie muzycznej "Dziwny jest ten świat..."---pozwoliłem zacytować te słowa ponieważ uwarzam że tak jest.Czemu wielki człowiek jakim był Czesław Niemen odchodzi, a taki np: gwałciciel, który molestuje 10-letnie dziewczynki siedzi w więzieniu i jeszcze musimy go utrzymywać?? Czemu on nie umrze??
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
|
:dark5:...:::THE MATRIX HAS YOU:::...:dark5:
|
|
|
|
Odp: Czeslaw Niemen NIe Zyje :-( - 18/01/2004 10:42
> Umarł człowiek,który bardzo się zasłużył polskiej scenie muzycznej "Dziwny
> jest ten świat..."---pozwoliłem zacytować te słowa ponieważ uwarzam że tak
> jest.Czemu wielki człowiek jakim był Czesław Niemen odchodzi, a taki np:
> gwałciciel, który molestuje 10-letnie dziewczynki siedzi w więzieniu i jeszcze
> musimy go utrzymywać?? Czemu on nie
> umrze??
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
gwałciciel też człowiek i ma prawo życia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czeslaw Niemen NIe Zyje :-( - 18/01/2004 11:56
"Kiedyś zatrzymam czas i na skrzydłach jak ptak,
będę leciał co sił-tam gdzie moje sny..." - Czesław Niemen (1939 - 2004)
Cześć Jego Pamięci!! [Ostatnio edytowane przez tm_tomcioMKS: 2004-01-18 11:56]
|
INDIOS BRAVOS
|
|
|
|
Odp: Czeslaw Niemen NIe Zyje :-( - 18/01/2004 12:14
czesiek to byl naprwde w porzadku chlop ,idol pokolenia moich rodzicow ,mi tez podobaly sie jego piosenki co niektore
mam nadzieje ze pozostanie w pamieci ludzi dzieki tym wspanialym piosnekom
[*]*[*][*][*][*][*][*][*]*[*][*][*][*][*][*][*]*[*][*][*][*][*][*][*]*[*][*][*][*]
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: Czeslaw Niemen NIe Zyje :-( - 18/01/2004 13:30
Prawde mówiąc nie słuchałem jego piosenek bo to muzyka nie dla mojego pokolenia ale wiem ze starsze pokolenia uwielbiały Go. Jego muzyki słuchali też i moi starzy. ['] ['] ['] ku Jego pamięci
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|