| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
ŁKS do Irak za pieniądze FIFA? - szlachetna decyzja :) ????? - 16/01/2004 18:36
ŁKS do Irak za pieniądze FIFA?
Polski Związek Piłki Nożnej wystąpił do Międzynarodowej Federacji Piłkarskiej (FIFA) o pomoc w sfinansowaniu wyjazdu drugoligowej drużyny Łódzkiego Klubu Sportowego do Iraku.
ŁKS ma pojechać do Bagdadu w lutym i rozegrać tam dwa mecze sparingowe. Zaproszenie łódzkiej drużyny wystosował burmistrz południowo-wschodniego Bagdadu Zaid Cattan.
- Jest to odważna i szlachetna decyzja. Czytałem wywiad z burmistrzem Bagdadu, który mówił, że dla ludzi cierpiących w Iraku byłoby to bardzo ważne wydarzenie. Pochwalam decyzję ŁKS. Na prośbę prezesa łódzkiego klubu Romana Stępnia wystąpiliśmy do FIFA o udzielenie pomocy i czekamy na odpowiedź - poinformował PAP prezes PZPN Michał Listkiewicz.
W najbliższych dniach do Iraku wybiera się szef rady sponsorów ŁKS Daniel Goszczyński, który chce na miejscu sprawdzić warunki bezpieczeństwa zawodników.
no nie tego jeszcze nie było 
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS do Irak za pieniądze FIFA? - szlachetna decyzja :) ????? - 16/01/2004 18:43
o jaaaa ale okrutne info.. a skad to masz, bo jak z gazety wyborczej lub z Faktu to nie wierze, ale nawet czemu nie... zagraja sobie w Iraku to tak jak obóz szkoleniowy... ja uważam że to troche szokujące ...
ps. do zoe
wiesz coraz mniej ostatnio wierze gazecie wyborczej, bo mają sprzeczne info, kilka razy mi ost. podbadła, ale to tylko z wiadomości sportowych.. [Ostatnio edytowane przez Mick: 2004-01-16 18:48]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: ŁKS do Irak za pieniądze FIFA? - szlachetna decyzja :) ????? - 16/01/2004 19:28
hmm
moze z innej beczki
Ali G czy to o nim jest ta strona ??
stadion lecha no to już na pewno nie jest strona lecha ??
jak rozgrzac kobiete 0- temat erotyczny
Majdan w Krakowie - czy to jest forum Wisly ??
Klatka - czy to jest strona recenzji filmowych 
mnie też wali ŁKS, dla mnie się liczy fakt pojechania do Iraku na obóz, a nie do jakiegoś normalnego kraju gdzie nie ma obecnie wojny
ehh chyba teraz może zrozumiecie
|
|
|
|
- 1
-
|