| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Terminarz EMŚ 2006. na poczatek Irlandia Płn i Anglia - 13/01/2004 17:33
Wyjazdowym meczem z Irlandią Północną rozpocznie 4 września piłkarska reprezentacja Polski eliminacje mistrzostw świata 2006 w grupie szóstej. Spotkanie przedstawicieli drużyn w sprawie terminarza rozgrywek odbyło się w Cardiff.
Jesienią Polacy rozegrają jeszcze trzy spotkania - u siebie z Anglią (8 września), oraz na wyjazdach z Austrią (9 października) i Walią (13 października).
Zmagania w 2005 roku podopieczni trenera Pawła Janasa rozpoczną od dwóch konfrontacji przed własną publicznością z Azerbejdżanem (26 marca) i Irlandią Północną (30 marca).
4 czerwca polscy piłkarze polecą na rewanż do Azerbejdżanu, a we wrześniu podejmować będą Austrię (3 września) i Walię (7 września).
Eliminacje Polska zakończy wyjazdowym meczem z Anglią (12 października).
Terminarz grupy 6. eliminacji MŚ 2006:
4 września 2004:
Austria - Anglia
Azerbejdżan - Walia
Irlandia Płn. - Polska
8 września 2004:
Austria - Azerbejdżan
Polska - Anglia
Walia - Irlandia Płn.
9 października 2004:
Austria - Polska
Anglia - Walia
Azerbejdżan - Irlandia Płn.
13 października 2004:
Walia - Polska
Irlandia Płn. - Austria
Azerbejdżan - Anglia
26 marca 2005:
Polska - Azerbejdżan
Walia - Austria
Anglia - Irlandia Płn.
30 marca 2005:
Polska - Irlandia Płn.
Austria - Walia
Anglia - Azerbejdżan
4 czerwca 2005:
Azerbejdżan - Polska
3 września 2005:
Polska - Austria
Walia - Anglia
Irlandia Płn. - Azerbejdżan
7 września 2005:
Polska - Walia
Azerbejdżan - Austria
Irlandia Płn. - Anglia
8 października 2005:
Anglia - Austria
Irlandia Płn. - Walia
12 października 2005:
Anglia - Polska
Austria - Irlandia Płn.
Walia - Azerbejdżan
i jak wam sie "podoba" terminarz? mnie tylko niepokoi ze az 3 mecze mamy w tym roku na wyjezdzie i jeden z silna Anglia u siebie. moim zdaniem na jesien trzeba wywalczyc 7-9 punktow zeby utrzymac kontkat z czolowka . wydaje sie ze realna bedzie walka o 2 miejsce z Walia i mimo wszystko Austria
p.s mam nadzieje ze albo mecz towarzyski z Irlandia albo jeden z tych meczy eliminacyjnych odbedzie sie u nas na Papricanie
[Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-01-13 17:35]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Terminarz EMŚ 2006. na poczatek Irlandia Płn i Anglia - 13/01/2004 19:00
angole same chcialy nas na koniec ,a janas chcial z anglia grac pierwszy mecz(zeby sprawdzic o co beda grac) ,moim zdaniem to lepiej ze gramy najpierw z irlandia ,moze pilkarze uwierza ze potrafi wygrywac mecze o punkty i powalcza z anglikami(ehh wiem ze zludna nadzieje i bedzie powtorka ze szwecji )
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: Terminarz EMŚ 2006. na poczatek Irlandia Płn i Anglia - 13/01/2004 19:19
Terminarz jest świetny z wielu względów.Podam tylko dwa bo mi się nie chce pisać...
Po pierwsze dobrze że najpierw zagramy z Irlandią to może się chłopaki bojwo nastawią na Anglie.
Po drugie gramy jako jedyni mecz z Azerbejdżanem w czerwcu i dzięki temu nie musimy rozgrywać spotkania na samym końcu 8 października i przynajmniej teoretcznie będziemy lepiej przygotowani do meczu 12 października na Wembley niż Anglia która 8-ego zagra jeszcze z Austrią.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Terminarz EMŚ 2006. na poczatek Irlandia Płn i Anglia - 16/01/2004 09:39
> Brawa dla polskich negocjatorów, praktycznie to pierwszy mecz gramy z Anglią, bo
> ta Irlandia to niezły sparingpartner. Ale my zawsze mamy świetne terminarze,
> tylko to i tak gówno daje.
nie wiem moim zdaniem to dobrze przynajmniej będziemy ich mieli z głowy, a ci nasi "sparingpartnerzy" mogą pomóc psychicznie naszej ekipie (jak z nimi wygramy), ja chetnie na stadionie przy twardowkiego zobaczylbym mecz Polska-Autria, i oczywiście wierze że wyjdziemy z grupy
|
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|