| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 15:47
No też mi się wydaję, że tam jakaś @#%#$ jest naczelnym... Zamiast się zająć klubem to najeżdzają na przeklinających kibiców. NIe wspomnie już o forum i multimediach... Pozdro Pogoń On-Line! Trzymajcie tak dalej!
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 15:52
hehe sorry Mazur ale jako admin forum ma on chyba prawo do tego by v.pl nie wyglądało jak kibice.pl?
Tutaj wszyscy sie w każdym temacie prawie tyrają i panuje ogólnie chamska atmosfera.
NIe wiem czy zauważyliście ale na vałce nie ma tematów typu ,,CO dostałeś na gwiazkde bo ja toster" - czasami ręce sie załamują.
A, że mają problem techniczy to wy sracie po majtkach i uważacie sie za niewiadomo kogo. No sorry chłopaki ale tak jest.
Macie fajny serwis, dużo newsów, czat - jest ok.
Ale na forum czasami musi być cenzura, bo w przeciwnych wypadku panuje bajzel jak Tutaj niedawno.
A tak być moim zdaniem nie powinno
pozdro !
|
Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 16:18
Ja już nawet nie mówiłem o forum ale o komentarzach...był błąd na stronie głownej, napisałem im o tym w komentarzu pod tym tematem,po pewnym czasie błąd zlikwidowany ale mojego komentarza nie ma i tyle...uważają się za niewiadomo kogo i nie potrafią przyznac się do pomyłki!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 16:24
Jasny ty chyba z konkurencj.... zaloze sie gdby ktos chcial na forum wytkanac bledy na v.pl to nie ujrzalo bylo one swiatla dziennego a tak pozatym to forum lepsze np. taki tema jak rozgrzać kobietke dla mlodych chlopaków miedzy innym takich jak ja zawsze sie przyda kilka dobry rad a kogo sie lepjej sluchac, jak nie kogos kto kocha ten sam klub co ty...
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 17:13
btw.
cenzura != moderacja
CENZURA [łac.], kontrola w dziedzinie publ. przekazywania informacji, ograniczająca wolność publ. wyrażania myśli i przekonań;
Jeżeli uprawiacie tam cenzure... to powodzenia.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 17:23
> btw. cenzura != moderacja
> CENZURA [łac.], kontrola w dziedzinie publ.
> przekazywania informacji, ograniczająca wolność publ.
> wyrażania myśli i przekonań;
> Jeżeli uprawiacie tam cenzure... to powodzenia.
Tam jest właśnie cenzura.Wiem co to moderacja...ale do moderacji nie zalicza się chyba wybieranie wygodnych dla siebie komentarzy, a usuwanie pozostałych!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 17:24
Na forum v.pl obowiazuje regulamin. Regulamin ten zostal ustalony przez pewne osoby powazane na tym forum i redakcje. Za moderowanie odpowiada kilka osob, wsrod nich sa osoby, ktore nie sa redaktorami. Tyle w tym temacie. Co do komentarzy nie widze sensu zamieszczania tych z bledami. Po zauwazonych bledach poprawia sie je, wiec stwierdzenia w komentarzach moglyby niesc zamieszenie. Ktos wytyka bledy, a ich nie ma. Nie jestesmy nieomylni. Strona oficjalna tez nie jestesmy i nie bylismy.
[Ostatnio edytowane przez RADMAN: 2004-01-11 17:26] [Ostatnio edytowane przez RADMAN: 2004-01-11 17:26]
|
pogon.v.pl (2000-2005)
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 17:33
Mazur666 do mnie jakos bardziej przemawiaja slowa takich ludzi jak pochodzacy ze Szczecina kierownik Redakcji Sportowej Polskiego Radia SA Henryk Urbas niz kilkunastolatkow, ktorzy chca sobie pobluzgac w internecie. Jezeli chcesz sobie pobluzgac to masz mnostwo forow, ktore ci to umozliwia.
|
pogon.v.pl (2000-2005)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 17:50
Powinienies zauwazyc, ze ja tu skladam wyjasnienia, nikogo nie obrazam, a szacunek to powinien miec ktos, kto obraza osoby sporo od niego starsze. Ujelem ogolnie, bo przewazajaca czesc bluzgajacy na lewo i prawo to niepelnoletni. Zreszta na tym forum tez obowiazuje regulamin i wg. niego moderatorzy maja sie odpowiednio odnosic do osob jego lamiacych. Jest tez punkt o wulgaryzmach.
|
pogon.v.pl (2000-2005)
|
|
|
|
Odp: Zostanie nam tylko pogononline ?? - 11/01/2004 18:36
a ja posluze sie tym co kiedys uslyszalem od szacownego forumowicza maciusia wedroniczka(Maciej walker ?? ) niechcesz pisac to nie pisz ,proste
PS skoro jest demokracja(a chyba jest choc nie wiem co bedzie jutro ) to ma sie te wolnosc wybory ,chcesz byc na cenzurowanym pisz na v.pl ,chcesz sobie pobluzgac to idz na podworko a jak chcesz sie wypowiedziec bez obawy ze ktos cie wykasuje lub poprawi to piszesz na Pogońonline ,nie po to polacy obalali komunizm zeby wrocila cenzura ,jesli ktos lubi pisac z bledami to niech pisze (to jest moje prywatne zdanie ,komus sie nie podoba to juz nie moj problem )
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-