| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Jak rozgrzać kobietę :-) - 11/01/2004 13:06
Widze ze niskie temperatury i zimowa aura spowodowały ze wielu forumowiczow zapadło w zimowy sen...
Majac na uwadze ozywienie dyskusji w temacie nie-piłkarskim chcialbym zapytac szanownych specjalistow o znane przez was sposoby na "rozgrzanie kobitki". Wszystkie wypowiedzi (nawet te z przymruzeniem oka) beda wrecz pożądane. Nalegam aby w zabawie wziela udzial rowniez płeć piekniejsza...
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak rozgrzać kobietę :-) - 11/01/2004 13:51
Mysle ze calowanie w okolicach pepka jest chyba bardzo wskazane..i oczywiscie nie mozna zapomniec tez o szyji i piersiach [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2004-01-11 13:52]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Jak rozgrzać kobietę :-) - 11/01/2004 13:54
jak to jak
dac goracego buziaka, poszeptac troche swinstewek do uszka(mozna im naprzyklad powiedziec co sie im za chwile zrobi i jak bedzie zajebiscie), potem troche poprzytulac, posciskac troche cycuszki pojezdzic paluszkami i jezyczkiem po pipce i juz dziewczyna podjarana i gotowa na wszystko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak rozgrzać kobietę :-) - 11/01/2004 15:13
A ja myśle że zaprowadzić ją na Mecz z Cracovią  [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-11 15:13]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Jak rozgrzać kobietę :-) - 11/01/2004 15:25
najczesciej stosuje te metody, o ktorych mowi borsuk, ale ganja man tez dobrze prawi
kazda kobieta jest inna, i kazda potrzebuje czego innego by ja rozgrzac, moja sie na szczescie szybko rozgrzewa 
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Jak rozgrzać kobietę :-) - 11/01/2004 15:49
Taaaaaaa skad ja to znam..ale co racja to racja...jak sie dziewczyne dobrze zchleje to sama zacznie sie rozbierac z goraca [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2004-01-11 15:51]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Jak rozgrzać kobietę :-) - 11/01/2004 16:09
Przyciemnione swiatlo,swiece na stole,czerwone wino-takie za 15zl,pizza z Marco Polo,jakas muzyka,Dotyk szyji, objecie talii,lizanie szyji na karku a nastepnie delikatne dmuchanie w te miejsce,przygryzanie uszka oraz okraanie calego uszka jezyczkiem.
Nastepnei jzu bez garderoby lekkie ugniatanie peirsi z jednoczesnym nadgryzaniem sutkow Sa jeszcze inne sposoby ale jest wczesna godzina i dlaczego ktos ma sie zgorszyc
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak rozgrzać kobietę :-) - 11/01/2004 20:54
> ten temat to beton . Już sam niewiem czy jest to forum poświęcone Pogoni czy
> niewiem czemu ...... ban ......
Nie wiem o co sie rzucasz jak na sezon ogórkowy jest to ciekawy temat,zamiast narzekac mógłbys sie czegos dowiedziec
|
|
|
|
|
Odp: Jak rozgrzać kobietę :-) - 11/01/2004 21:16
Dzieki kawek staram sie rozruszac to zimowe towarzycho 
A tak serio to oprocz sutkow polecam zabawe calymi piersiami (oczywiscie w miedzyczasie masowanie szyi jezyczkiem polaczone z ssaniem). Dosc skuteczne jest calowanie wewnetrznych czesci ud (powoli ale namietnie) ale od dolu dochodzac do hmmmm... Doprowadzi to ja do szalu Do tego masaz plecow i w ogole roznych innych czesci ciala - obowiazkowo z olejkiem eterycznym... A z alkoholi zdecydowalbym sie na szampana. Juz niewielkie ilosci dodaja humorku i grzeja a odrobina wiecej sprzyja podnieceniu [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-01-11 21:18]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jak rozgrzać kobietę :-) - 11/01/2004 22:24
Chcecie aby Wasza kobietra oszalala??!!Zacznijcie jej calowac stopu i palce(oczywisice wczesniej wspolny pwrosznic aby nie bylo niespodzianek miedzy paluszkami)-przesada jak to ise podoba niektorym Pania 
|
Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|