Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Podolskie, Szetele i inne..... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pszczółek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8321 dni

**

Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 13:25
Za min coś napisze przeczytajcie...

Wypowiedź Szetela

Po przeczytaniu tego tekstu tak mi grzdzyl skoczył, że nie powiem co.... Jak można wybierać se reprezentacje w której się chce grać po wyniku meczu. Granie dla reprezentacji Polski to zaszczyt dla każdego Polaka. Ta pała, że tak ją nazwę nie jest nim jeśli ma jakieś wątpliwości. W sercu ma się tylko jeden kraj...

Ps. Niech wszyscy ludzie typu Szetele i Podolskie spierd..... i niech se grają dla tych swoich krajów. Wolę, żeby w Reprezentacji grali Polacy którzy wyprują sobie flaki za to, że grają dla kraju niż jakieś pajace, które chcą się za pomocą niej wypromować...

[Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-01-10 14:15]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
W F H
Kibic
Na forum od 8728 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 13:34
Zgodze sie z przedmowca!KURWY WSZELKIEJ MAŚCI WYPIERDLALAĆ!!!!

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 14:03
i tak bedzie grał w reprezentachi USA jak znam życie, powiedział że wybierze lepszą druzyne? a jak bedzie remis jak ktoś to zauważył :D

ps. wszyscy teraz na niego jadą, ale ciekaw jestem jak bedizecie mówic gdy jednak zagara dla nas i postrzela troche bramek :P [Ostatnio edytowane przez Mick: 2004-01-10 15:16]

Obrazek jpg wstawiony na forum
Zezik
Kibic
Na forum od 8331 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 14:07
No nieee no az nie wierze ze ktos mogl tak powiedziec... cos mi sie wydaje ze to znow jakis marny dziennikarzyna:/ a jezeli nie to poprotu niech WYPIERDALA chociazby gral jak Maradona! [Ostatnio edytowane przez Zezik: 2004-01-10 14:07]

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8192 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 14:13
ale cep. mam nadzieje ze bedzie remis i chlopak okaze sie slowny i w zadnej nie bedzie gral:)

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8464 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 14:17
To sie nazywa chamstwo i brak taktu!!Jezeli bylbym Polakiem,ale mieszkla bym w np Anglii to przeciez w moich zylach plynelaby krew dziadow pradziadow,krew chwielna,krew ktora jest przystosowana do zycia w kraju pieknyc Polek.A nie.... Moze i maja talent,moze i sa zdolni ael my tu takich nei potrzebujemy!!Dobrze ze nie wybieraj reprezentacji po firmie sponsorujacej!!Skandal i tyle!Spierdalac na drzewa prostowac banany murzyna!!Ufff... ponioslo mnie.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
cEzY
Kibic
Na forum od 8188 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 14:34
bauhahahaha nie no gosc mnie rozbawil:-) ja mam nadzieje ze Polska wygra i ten dupek bedzie chcial grac u nas... ale my Go nie bedziemy juz chciali po tej jego pustej wypowiedzi... a i USA nei bedzie chciala tego zdrajcy:-) wiec chlopak marnie skonczy.. no chyba ze zaliczy taka kose w meczu ze juz nigdy nigdzie nie pogra (ale podsunalem pomysl pilkarzom co? hehe)

[Ostatnio edytowane przez cEzY: 2004-01-10 14:34] [Ostatnio edytowane przez cEzY: 2004-01-10 14:35]

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8253 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 14:58
brak mi słow.

God, I'm glad I'm not me.
RosSi
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 15:36
a może chłopak chciał poprostu zażartować , a coś mu nie wyszło ...
lub zawiódł dziennikarz
on jest reprezentantem USA i rozważa możliwość gry dla naszej reprezentacji ,
nie sądzę , żeby był taki głupi i swoją decyzję podjął na podstawie
wyniku tego meczu :)

kozuch
Kibic
Na forum od 8111 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 15:44
Teraz tak pieprzycie a jak przyjdzie i bedzie gral w Reprezentacji Polski i bedzie gral za mocno to bedziecie go wielbic ...pozatym to jest 16 letni chlopak i wybral sobie akorat taki sposob wybrania rep. kto wygra ..i nic na to nie poradzicie ...chociaz prawda jest to ze Plynie w nim Polska krew :) pozdro

POGOŃ To My !
Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 15:50
kozuch po pierwsze 17 lat on ma
a po drugie nie wzyscy skazują go na zesłanie :P

krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 16:04
wez wez wez jakie paly

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8308 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 16:16
eee zatkało mnie, juz wole żeby grał w usa niz w Polsce po tym co powiedział!

Na zawsze Pogoń
--
Kibic
Na forum od 8761 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 16:17
wedlug mnie dobrze by bylo gdyby zagrali w polsce jakby mieszkali tu anie sobie w usa i zgrywwali wielkich sympatykow polski ktorzy zrobia wsyztsko by w tym kraju zagrac !! niewiem po co graja w reprezentcaji niemiec czy usa skoro chca grac dla polskki ??

Zezik
Kibic
Na forum od 8331 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 16:32
> wedlug mnie dobrze by bylo gdyby zagrali w polsce jakby mieszkali tu anie sobie
> w usa i zgrywwali wielkich sympatykow polski ktorzy zrobia wsyztsko by w tym
> kraju zagrac !! niewiem po co graja w reprezentcaji niemiec czy usa skoro chca
> grac dla polskki ??
MMM bo chca sie rozwijac? a z Polski nikt im nie przyslal powolania... a co to pieprzenie ze zagra u tego kto wygra mecz towarzyski to smiech na sali:D:D:D:D

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
max_dal
Kibic
Na forum od 8178 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 17:43
To tak jak by kibice Lecha i Pogoni mówili że będe kibicował tym co wygrają.
A tak serio to CH mu w D i mam nadzieje że nawet słowa po Polsku już niepowie

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 17:59
wiele młodych chłopaków marzy o grze w reprezentacji , a ten zachował się jak frajer, może i strzelał by bramki , ale tylko po to zeby kasy zarobić lub dla rozgłosu i sławy (niestety takich jest wielu ) :(

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
Borys
Kibic
Na forum od 8174 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 19:12
Ps. Niech wszyscy ludzie typu Szetele i Podolskie
> spierd..... i niech se grają dla tych swoich krajów. Wolę, żeby w Reprezentacji
> grali Polacy którzy wyprują sobie flaki za to, że grają dla kraju niż jakieś
> pajace, które chcą się za pomocą niej wypromować...

co do Szetela masz racje i jebany zdrajca niech idzie w pizdu. Natomiast Podolski powiedzial ze chce grać dla Polski tylko coś PZPN nie jest zainteresowany ( bez komentarza ) . Podobno w Norwegii jest jakis talent ( Polak syn bylego pilkarzac POGONI ) tylko zapomnialem jak się nazywa .....

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
RosSi
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 19:19
> Ps. Niech wszyscy ludzie typu Szetele i Podolskie
> spierd..... i niech se grają dla tych swoich krajów. Wolę, żeby w Reprezentacji
> grali Polacy którzy wyprują sobie flaki za to, że grają dla kraju niż jakieś
> pajace, które chcą się za pomocą niej wypromować...

co do Szetela masz racje
> i jebany zdrajca niech idzie w pizdu. Natomiast Podolski powiedzial ze chce grać
> dla Polski tylko coś PZPN nie jest zainteresowany ( bez komentarza ) . Podobno w
> Norwegii jest jakis talent ( Polak syn bylego pilkarzac POGONI ) tylko
> zapomnialem jak się nazywa .....

chodzi Ci o Sokołowskiego :)

Szamał
Kibic
Na forum od 8094 dni

Odp: Podolskie, Szetele i inne..... - 10/01/2004 20:01
siedemnastoletni gowniarz jeszcze nie wie jakie wartosci sa wazne
dzisiaj ma dylemat gdzie grac, jutro moze miec dylemat "dlaczego nikt mnie nie chce"
pozdrawiam

acidland
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772535108 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005