| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 19:39
Jako ze teraz jest coraz wiecej tematow na nabicie postowto ja taki zakladam rowniez! 
To taka zabawa w ktorej chodzi o to, zeby napisac cos o osobie, ktora napisala posta powyzej....
Widziałem to na innym forum i miało to dużo odpowiedzi....
PS Nie traktujcie tego jako nabijacza postów, ale jako interesującą zabawę...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 19:58
> Jay-Ja nie znam ale po tym co widze na forum wydaje sie spoko gosciem ..zaklada
> fajne tematy i odpisuje fajnymi postami ...pozdro
> .S- Fajnyyyyy Temat 
Twoją wypowiedź można uznać za wazeliniarstwo pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 19:59
Taaa znam Cię gostek, więc mogę napisać, że jesteś wysoki skubańcu :0
Poza tym chodzisz do tej samej szkoły co ja, czyli do LO2, masz fajne butki (bedziesz wiedział o co chodzi ), fajnie się gada przy piwku no i w ogóle jesteś spoko gostek!
Ale ja i tak mam więcej czarnej muzy niż Ty!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 20:41
> Jako ze teraz jest coraz wiecej tematow na nabicie postowto ja taki zakladam
> rowniez! 
To taka zabawa w ktorej chodzi o to, zeby napisac cos o osobie,
> ktora napisala posta powyzej....
Widziałem to na innym forum i miało to dużo
> odpowiedzi....
PS Nie traktujcie tego jako nabijacza postów, ale jako
> interesującą zabawę... 
To ja moze na chwile zmienie reguly gry i napisze o koledze dwa pietra wyzej tzn. o kozuchu...
A wiec drogi kozuchu poraz kolejny lizesz dupe. Dziekuje to tyle
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:04
Wez sie PSG szmato pierdol ...jak zwykle musiales popsuc cos tym razem byla to zabawa ....napisalem poprostu o Jay-J to co o nim mysle...jak bys to ty to bym napisal "ciota..ktora przypierdala sie o to ze nabijamy posty lub ze sie cos zlego robi a on jest zawsze swiety " i powiedz mi po co mial bym sie podlizywac do Jay-J ?? ja wbijam w byciu kims na tym forum..poprostu chcem pisac i odpowiadac na posty ..pozdro
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:19
No kozuch zakłada może nie niepotrzebne tematy ale te wszystkie tematy są wyzsane z palca. I niepotwierdzone oficjalnie. W kilka tygodni nabił tyle postów co ja w 4,5 miesiące (niezły jest.... ) a pozatym to go nieznam
I tak żeby niezakładać nowego tematu to czy wie ktoś czy już są karnety na wiosenną rundę i ile będą kosztować [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-09 21:27]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:44
Zazdrościć to niezazdroszcze bo forum to niema być jakiś cel czy obowiązek tylko przyjemność.  [Ostatnio edytowane przez max_dal: 2004-01-09 21:45]
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:51
na niego wlasnie czekalem
darmix to darek ktory bardzo lubi browarek
ogolnie mozna poznac go potym ze mu sie trzesa wity jego ulubione miejsce do picia to lokal firmowy bosmana.
ogolnie tak w skrucie to nic nie robi od roku no moze p[oza waleniem w chuja
a i bylem znim na najlepszym wyjezdzie w zyciu i na woodstoku z dwona skejtami
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:52
> Wez sie PSG szmato pierdol ...jak zwykle musiales popsuc cos tym razem byla to
> zabawa ....napisalem poprostu o Jay-J to co o nim mysle...jak bys to ty to
> bym napisal "ciota..ktora przypierdala sie o to ze nabijamy posty lub ze sie cos
> zlego robi a on jest zawsze swiety " i powiedz mi po co mial bym sie podlizywac
> do Jay-J ?? ja wbijam w byciu kims na tym forum..poprostu chcem pisac i
> odpowiadac na posty ..pozdro
O jezus!!! korzuszku , przepraszam ze zepsulem ci zabawe! Ciekaw jestem tylko czy byl bys taki mocny i powtorzyl mi to wszystko jeszcze raz osobiscie?
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 21:59
Nie jednak podziekuje..ale skoro temat jest o Forumowej zabawie to po jakiego huja piszesz o czyms innym.....zaluz temat...."piszemy o wszystki co nas nurtuje " i tam bedziesz mogl sie wyzalic PSG !!! pozdro...zapomnialem dodac...skoro piszecie ze z was tacy imprezowicze ..to czemu nie ma was dzis w Soho.. [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-01-09 22:00]
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:07
> Nie jednak podziekuje..ale skoro temat jest o Forumowej zabawie to po jakiego
> huja piszesz o czyms innym.....zaluz temat...."piszemy o wszystki co nas nurtuje
> " i tam bedziesz mogl sie wyzalic PSG !!! pozdro...zapomnialem dodac...skoro
> piszecie ze z was tacy imprezowicze ..to czemu nie ma was dzis w
> Soho.. 
No tak , tego sie spodziewalem W F H tez zlozyl ci taka propozycje , a ty sie zesrales w majtki...
Przypominam ci jeszcze lamusie jebany , ze ta zabawa polega na opisywaniu innych osoba , wiec ja napisalem co mysle o tobie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:15
"...Ciekaw jestem tylko czy byl bys taki mocny i powtorzyl mi to wszystko jeszcze raz osobiscie?"
"Nie jednak podziekuje.." "a ja napisalem co mysle o tobie... "
Kozuch przestan się osmieszać...
NIE POWIEDZIAŁEŚ TEGO PROSTO W TWARZ,NIE POWIEDZIAŁEŚ NIC!
|
Better dead than red!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:23
> Nie jednak podziekuje..ale skoro temat jest o Forumowej zabawie to po jakiego
> huja piszesz o czyms innym.....zaluz temat...."piszemy o wszystki co nas nurtuje
> " i tam bedziesz mogl sie wyzalic PSG !!! pozdro...zapomnialem dodac...skoro
> piszecie ze z was tacy imprezowicze ..to czemu nie ma was dzis w
> Soho.. 
Bo idziemy jutro do HYPNOZY .
Wpadnij tam to pogadamy osobiście
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:39
Olo 21 urodzil sie w 1984 roku (pasuje ? ) t Jego nr gg : 1437201 no to tyle ;],aha no i jeszcze nie lubi policji 
a tak off topic to zawsze znajdzie sie ktos kto popsuje calkowicie zabawe :-/
[Ostatnio edytowane przez R0b3rt: 2004-01-09 22:41]
|
|
|
|
|
Odp: Forumowa Zabawa!!! - 09/01/2004 22:39
Jego nr gg : 1437201 no to tyle ;">
Wcale nie mam 21 lat tu sie mylisz 
21 to moja szczesliwa liczba 
[Ostatnio edytowane przez olo21: 2004-01-09 22:40] [Ostatnio edytowane przez olo21: 2004-01-09 22:41]
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|