| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Co oznacza twoja ksywka !? - 09/01/2004 02:28
Na początku małe oświadczenie:
Dołozyłem wszelkich starań aby nie powtórzyć tematu ale pewnie ccc czasu temu był taki temat i go powtarzam Ale jeśli nawet to przybyło nam nowych użytkowników 
Więc: Co oznacza twoja ksywka !?
Moja wzięła się od nazwiska [Mazur] a 666 dlatego, że Mazur było zajęte 
Peace!
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Co oznacza twoja ksywka !? - 09/01/2004 05:36
rzeczywsice temat moze byc ciekawy, za mojej kadencji takiego tematu nie bylo byl tylko temat na najorginalniejsza ksywke i wygral z tego co pamietam VAsyl- Zawodowy Szaman mnie po prostu ochrzczono w liceum taka ksywka i tak juz pozostalo . a Boberek chyba dlatego ze z reguly jestem mily jak boberek i swoja postura przypominam bobra w podstawowce za to mialem ksywke gofer musze przyznac ze jestem ciekaw pochodzenia niektorych ksywek forumowiczow! pozdro!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Co oznacza twoja ksywka !? - 09/01/2004 06:55
Lechitka od Lecha Poznań albo bardziej wymyślnie:
L.E.C.H.I.T.K.A.: Lifelike Electronic Construct Hardwired for Intensive Troubleshooting and Kamikaze Assassination
czyli:
Elektroniczna Żywotna Konstrukcja z wbudowanym układem do wykrywania i usuwania usterek oraz do zamachów w stylu Kamikaze
|
...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...
To jest ta bejbe Vasyla?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co oznacza twoja ksywka !? - 09/01/2004 09:32
KopaN od Kopaniecki ( były bramkarz Pogoni ) , kiedyś nie źle broniłem na bramce i ochszczono mnie nazwiskiem "wyśmienitego" bramkarza Pogoni [Ostatnio edytowane przez KopaN - FixBLast: 2004-01-09 16:09]
|
|
|
|
|
Odp: Co oznacza twoja ksywka !? - 09/01/2004 10:29
hehe Zezik to juz od niepamietnych czasow Mam duzo starszego brata i zawsze sie wbijalem do jego pokoju jak przychodzili jego znajomi. Wbijam sie raz (nosze okulary ) a kumpel mojego barta : Zezik wypad z baru bo nia ma towaru(to mi nagadal <hahaha> no ale juz tak zostalo jestem Zezik i dobrze mi z tym  [Ostatnio edytowane przez Zezik: 2004-01-09 10:36]
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: Co oznacza twoja ksywka !? - 09/01/2004 10:34
moja ksywka MICK weszła tak przez przypadek pewnego razu w kafei jak chciałem zagrać w starkrafta i nie wiedziałem jak sie ksywki graczy zmienia podszdł do mnie many wpisał trzy pierwsze literki mego imiona MIC a K sie klikneło i tak zosatło, a na marginesie uzywam jej tylko na kompie, a kumple wołają do mnie po imieniu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co oznacza twoja ksywka !? - 09/01/2004 12:12
Na imie mam Maks i kiedyś chciałem sobie założyć emaila [email protected] ale taki już był a wyskoczyło mi maxdal więc wybrałem taką propozycje i tak się wszedzie wpisuje...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Co oznacza twoja ksywka !? - 09/01/2004 13:10
moja ksywka to nazwa dzielnicy w N.Y.C. gdzie znajduje sie mekka kazdego streetball'owca- Rucker Park, miejsce gdzie graja najlepsi zawodnicy w kosza, poza tym z Harlemu pochodza: Alimoe i Headache, jedni z najlepszych graczy
na codzien jestem Cinek (dzielnica, mam ja od malego) lub Dziemian (czasy liceum), Harlem tylko na necie 
fajny temat, pozdrawiam
[Ostatnio edytowane przez Harlem: 2004-01-09 16:31]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co oznacza twoja ksywka !? - 09/01/2004 15:07
> Moja ksywa powstała z tego, ze lubie pyzy i dlatego, że nazywam sie Józek

czemu helmut? hmm.... swego czasu - zafascynowany twórczością Łony chodziłem sobie po szkole cały czas podśpiewując "rura helmut rura..." aż pewnego razu jak szliśmy na fajkę... zostałem troche z tyłu i ktoś krzyknął "helmut kurwa!!!" i tak już sotało [Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-01-09 15:07]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|