| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Szalik innego klubu na miescie... - 04/01/2004 22:34
Ojj cos czuje ze si emocno naraze tym tematem no ale co tam... no bo mam takie pytanie... (az sie boja pisac dalej hehe) Jestem kibicem Pogoni (ladnie sie zaczelo)... od kilku lat... ale (no i mam jzu przechlapane) urodzilem sie w innym miescie niz Szczecin... dokladnie w Grudziadzu... no i jestem ciekawy waszej opinii co by mi sie stalo jak bym ubral szalik swojej druzyny (GTZ GRUDZIADZ - I liga zuzlowa - dla niewtajemniczonych ;-) ) no i tak sobie z nimparadowal po ulicach naszego kochanego miasta (teraz juz mieszkam w Szczecinie).. No jestem bardzo ciekawy tej waszej opinii, bo ostatnio robilem testy z tym szalikiem w Toruniu i odziwo nikt tam mnie nie zaczepil... (Elana Torun - pilka, Apator Torun - zuzel) Jako ze nei chce zebyscie mi pisali co by bylo gdyby... bo jzu widze te wasze odpowiedzi jka bym to dostal na miescie... tylko prosze wasz o wlasne zdania na ten temat... no i postawienie sie w takiej sytuaacji co WY byscie zrobili... a zreszta dla mojego bezpieczenstwa napiszcie tez co by mi sie moglo stac;-) ... no i nie piszcie mi docinek ze nie mozna kibicowac 2 klubom... bo i tak napisze ze MOZNA!! Czekam na odpowiedzi.. dziekuje i pozdrawiam... ps. zeby byl ciekawszy temat to moze tez opiszcie swoje przezycia jak byliscie w szaliku Pogoni w innych miastach... :-)
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
Odp: Szalik innego klubu na miescie... - 04/01/2004 22:42
chlopak - mozesz chodzic w szaliku Grudziadza przez 3 miechy i nic zlego ci sie nie stanie...
mozes isc w szalu Pogoni - zle trafisz - i nikt nie bedzie patrzyl czy masz szalik Pogoni ....
zawsze mozesz zaslaniac sie plecami , albo walic w morde napastnika , ktory bedzie chcial cie pozbawic tego szala....
kosy z grudziadzem nie mamy....
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szalik innego klubu na miescie... - 04/01/2004 22:47
> To w Grudziadzu jest żużel ?
HAHAHA bardzo smieszne... rownie dobrze ja moglbym sie nabijac z waszych podchodow pod zuzel przez kilkadziesiat lat.. ale tego nie zrobie... bo jak mnie spotkacie z tym szalikiem na miescie to wiecie..:-)
|
|
|
|
|
Odp: Szalik innego klubu na miescie... - 04/01/2004 23:24
cEzY - po piersze czemu masz przechlapane, ze urodziłeś sie z innym mieście!? Kibicem Pogoni (czy kazdego innego klubu) nie zostaje sie z racji pochodzenia (chociaz wiadomo, ze jak ktos ze Szczecina to powinine raczej kibicować Pogoni )
Wg mnie dobry temat. Uważam, ze nie mozna mówić, ze dostaniesz, zostaniesz pobity, ktos ci zabierze szal. NIE! Bo równie dobrze mozesz poginac w szalu MKS i zle trafic - to co napisał Mały.
A, ze masz szal Grudziadza....wg mnie spox ! Nie powinno byc porblemów. To, ze urodziłeś sie w innym miescie i (wnioskuje tak, nie wiemm czy tak jest) byłeś niejako skazany na kibicowanie - nie Pogoni 
Kibicowałeś i kibicujesz (?) zespołowi żużlowemu z Grudziąca - Ja to szanuje. Teraz jesteś kibicem zarówno Pogoni jak i GTZu(?).
Masz prawo do tego by w mieście którym mieszkasz czuć się swobodnie. Jeżeli tobie swobode daje noszenie szalika GTZu - to spox, noś go !
Jak ktoś Cie zaczepi (a tak być nie powinno) to zawsze mozesz powiedziec, ze jestes kibicem POGONI!
Chociaz o czym my móimy?! Czemu ktoś miałby zaczepiac? Za inny szalik! Rozumiem szalik Lecha 
Ale jak widze osoby w szalikach Herthy, Barcelony czy Chicago Bulls - czy oni myślisz Cezy, że są zaczepiani Wydaje mi sie, ze nie.
Wiec wg mnie bez obaw ! Chodz w szalu swojego klubu z Grudziądza !
Pozdrawiam
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szalik innego klubu na miescie... - 04/01/2004 23:29
> cEzY - po piersze czemu masz przechlapane, ze urodziłeś sie z innym mieście!?
> Kibicem Pogoni (czy kazdego innego klubu) nie zostaje sie z racji pochodzenia
> (chociaz wiadomo, ze jak ktos ze Szczecina to powinine raczej kibicować Pogoni
> )
> Wg mnie dobry temat. Uważam, ze nie mozna mówić, ze dostaniesz, zostaniesz
> pobity, ktos ci zabierze szal. NIE! Bo równie dobrze mozesz poginac w szalu MKS
> i zle trafic - to co napisał Mały.
> A, ze masz szal Grudziadza....wg mnie spox !
> Nie powinno byc porblemów. To, ze urodziłeś sie w innym miescie i (wnioskuje
> tak, nie wiemm czy tak jest) byłeś niejako skazany na kibicowanie - nie Pogoni
> 
> Kibicowałeś i kibicujesz (?) zespołowi żużlowemu z Grudziąca - Ja to
> szanuje. Teraz jesteś kibicem zarówno Pogoni jak i GTZu(?).
> Masz prawo do tego
> by w mieście którym mieszkasz czuć się swobodnie. Jeżeli tobie swobode daje
> noszenie szalika GTZu - to spox, noś go !
> Jak ktoś Cie zaczepi (a tak być nie
> powinno) to zawsze mozesz powiedziec, ze jestes kibicem POGONI!
> Chociaz o czym
> my móimy?! Czemu ktoś miałby zaczepiac? Za inny szalik! Rozumiem szalik Lecha
> 
> Ale jak widze osoby w szalikach Herthy, Barcelony czy Chicago Bulls - czy
> oni myślisz Cezy, że są zaczepiani Wydaje mi sie, ze nie.
> Wiec wg mnie bez
> obaw ! Chodz w szalu swojego klubu z Grudziądza !
Pozdrawiam
No tak dla scislosci napisze jak to dokladnie jest: tak urodzilem sie w Grudziadzu... tak kibicowalem i kibicuje GTZ-owi, tak jestem kibicem zarowno Pogoni jak i GTZ-tu... ok no to jzu wiem w razie problemow do kogo sie zglosic z reklamacjami;-) dzieki!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szalik innego klubu na miescie... - 04/01/2004 23:38
jak zółto-niebieskie to bym nie ryzykowal na twoim miejscu bo sie w oczy rzuca.. osobiscie bym uszanowal twoja wole ale wielu ludzi mialoby odmienne zdanie tego mozesz byc pewien... a co do drugiej czesci pytania... to niemialem okazji jeździc zima po polsce...wiecie siedze w cieplych kapciach w domku no moze kiedys za malolata w gdańsku ...wiecie jakie za gówniarza sa fazy...lazili za nami typy w szalkach lechi nalozonych po czoło... ale to było dawno i nieprawda [Ostatnio edytowane przez henieq: 2004-01-04 23:48]
|
na dobre i na złe
|
|
|
|
Odp: Szalik innego klubu na miescie... - 04/01/2004 23:41
zolto- niebieskie, heh trzeba bylo od razu mowic
hmmm ja ci go na pewno nie zwine, ale uwazaj...
wydaje mi sie, ze te barwy nie sa zbytnio lubiane w naszym miescie
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Szalik innego klubu na miescie... - 05/01/2004 00:26
oj w barwach Arki to radzil bym ci uwazac bo rozne przypaly chodza na swiecie nos go na wlasna odpowiedzialnosc .
ja itak sie ciesze ze mieszkam w Szczecinie gdzie jest tylko jeden klub anie np. w Krakowie gdzie trzeba na kazdym kroku uwazac kiedy ma sie na sobie szalik np . Wisly bo jak sie trafi nie na ta dzielnice lub na nie odpowiednich ludzi to moze byc z toba krucho
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Szalik innego klubu na miescie... - 05/01/2004 00:44
Skoro jestes kibicem GTZ-u, a masz pewną obawę przed chodzeniem w szalu tej druzyny po miescie ( a jestes do tych barw przywiązany ) to powies sobie ten szal na ścianie powiesic w domu i juz.Mówisz ze jestes kibicem Pogoni - więc czy nie lepiej ci założyć na szyję szal MKS-u i chodzić po miescie spokojnie , a nie kombinowac?? , a pozatym druzyne nosi sie w sercu a nie na szyji
|
Młode Wilki
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Szalik innego klubu na miescie... - 05/01/2004 00:57
> obawiam sie ze przy takich barwach najpier mozesz dostac wpierdol a puzniej beda
> zadawac pytania...
OK przekonales mnie.. wezme jakis szalik stary od dziadka... najlepiej caly czarny albo zaczne nosic golf:-)
|
|
|
|
|
Odp: Szalik innego klubu na miescie... - 05/01/2004 01:15
A co by było gdybym po ulicach Szczecina chodził w szaliku Legii? 
To był żart oczywiście,ale teraz poważnie.Rzeczywiście szalik w takich barwach jak twój GTŻ-u nie jest bezpieczny.Od razu kojarzy się z Arką niestety która w Szczecinie nie jest zbyt lubiana.
|
LEGIA WARSZAWA - MISTRZ POLSKI:
1955, 1956, 1969, 1970, 1993, 1994, 1995, 2002, 2006
Powstanie '44 - PamiętaMY
|
|
|
|
Odp: Szalik innego klubu na miescie... - 05/01/2004 07:58
nie masz przechlapane , że urodzileś się w innym mieście niż w Szczecinie
ja np. urodziłem się (Uwaga) w Zabrzu hehe , ale i tak nie kibicuje Górnikowi
I go nie kocham , tak jak Pogoni ( pięknie to zabrzmiało ) ,