Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> cristiano pereira da souza "rozczarowaniem rundy":) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ganja man
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 8192 dni

cristiano pereira da souza "rozczarowaniem rundy":) - 03/01/2004 18:27
brasilia zostal wybrany przez wislakow rozczarowaniem rundy:)
ciekawe dlaczego?
mnie niczym nie rozczarowal. zawsze byl slaby i samolubny wiecej psul niz przynosil porzytku.
a wy co o nim myslicie jak go wspominacie?

christoph
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: cristiano pereira da souza - 03/01/2004 18:30
Zawsze był słaby...w Wiśle, w Pogoni, w Cottbus i znowu w Wiśle i tyle, a tak wogóle to mam to gdzieś!!!

Dziękuję :)
3l3m3nt
Kibic
Na forum od 8196 dni

Odp: cristiano pereira da souza - 03/01/2004 18:32
Gdy grał w Pogoni był moim ulubionym piłkarzem !! masz racje że jes samolubny , ale w Pogoni grał niezle, a w Wisle sie kompromituje zreszta jak w Zagłebiu :)

Obrazek jpg wstawiony na forum
Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
RosSi
Kibic
Na forum od 8197 dni

Odp: cristiano pereira da souza - 03/01/2004 18:33
Brasilia ? Buahahahaha , zaskoczyli mnie działacze wisły zatrudniając go w na miejsca Kamila Kosowskiego , nic dziwnego , że został rozczarowaniem rundy w internetowej sondzie Wiślaków , należało mu się :D

Kliku_Ziom
Kibic
Na forum od 8135 dni

Odp: cristiano pereira da souza - 03/01/2004 18:40
Brasilia ! Ziomek w Pogońi grał nawet dobrze ale przez ostatnie dwa lata się zeszmacił ! pozdro for all

Wolność piersiom, precz ze stanikami :) :P
borsuk
Kibic
Na forum od 8997 dni

**

Odp: cristiano pereira da souza - 03/01/2004 18:52
Zgadzam sie..jak gral w Pogoni to gral calkiem niezle..ale potem gdzies zgubil "forme"

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
kozuch
Kibic
Na forum od 8111 dni

Odp: cristiano pereira da souza - 03/01/2004 19:12
Ja tez sie zgadzam jak gral w Pogońi to niezle mu szlo a teraz ...no comennt

POGOŃ To My !
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8253 dni

Odp: cristiano pereira da souza - 03/01/2004 19:21
Hmm.. Dziwny piłkarz :/

God, I'm glad I'm not me.
/tommy/
Kibic
Na forum od 8109 dni

Odp: cristiano pereira da souza - 03/01/2004 19:50
zadna nowosc i tak troszke czasu minelo za nim sie przekonali jaki naprawde jest

jak gral w Pogoni to na poczatku naprawde cos robil, gral niezla pile -niestety w miare uplywu czasu zszedl na psy a w wisle to juz sie pograzyl... [Ostatnio edytowane przez /tommy/: 2004-01-03 19:53]

henieq
Kibic
Na forum od 8497 dni

Odp: cristiano pereira da souza - 03/01/2004 20:25
jest po prostu przecietnym pilkarzem nadajacym sie wyłącznie do druzyny gdzie trener ułozy zespół pod niego, moim zdniem nadawlby sie do druzyny ze zorganiazowana obrnoną, brasilia jest wspaniala bronia do gry z kontry. gdyby ustawic druzyne pod brasilie napastnika to z jego startem do piłki mona zgubic kazda polska obrone....a tak poza tym jest słaby

na dobre i na złe
Obrazek gif wstawiony na forum
FLN
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: cristiano pereira da souza - 03/01/2004 21:05
W Pogoni gral dobrze przez runde jesienna,a pozniej bylo coraz gorzej.A do tego zjebal 2 karne.

Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: cristiano pereira da souza - 03/01/2004 21:10
jedni pewnie stwierdzą że to żadna nowość, inni że nie mam racji ale tak szczerze powiem że wiekszość piłkarzy grających w Pogoni odnosili tylko w niej jakieś sukcesy a poza nią? no comment ...

Obrazek jpg wstawiony na forum
seeedzik
Kibic
Na forum od 8129 dni

Odp: cristiano pereira da souza - 03/01/2004 22:10
nie dziwota ze rozczarowanie rundy ,bo z niego taki skrzydlowy jak z kangura dlugopis ,on sie nie nadaje na skrzydlowego i tyle ,on nie ma tak jak kosowski czy chocby krzynowke ze pociagnie na pelnym gazie z pilka pod linie i dosrodkuje on po prostu tego nie umie zrobic a oni z niego na sile nastepce kamila zrobili

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8243 dni

Odp: cristiano pereira da souza - 04/01/2004 04:14
Swego czasu, na forum pilkanozna.pl, toczyłem zażartą dyskusję z fanem Wisły na temat tego kopacza. Gdy powiedziałem mu, że Brasilia będzie najgorszym graczem Wisły, zostałem określony jako "idiota". Jakoś nie mogę doczekać się przeprosin... :)
Wygląda na to, że w Krakowie przeprowadzono jakąś gigantyczną akcję reklamową i wbito ludziom do głowy przekonanie, że Brasilia zastąpi Kosowskiego. Stąd ta "nagroda" dla największego rozczarowania, choć - jak słusznie zauważyło kilka osób - jego gra żadnym rozczarowaniem nie była. Ten facet po prostu nie nadaje się do gry w piłkę. Nie ma strzału, nie ma dośrodkowania, nie ma siły fizycznej i waleczności, nie ma szybkości, nie ma dryblingu (o, przepraszam, ma jeden zwód)... Więc co on do cholery ma, że gra w Wiśle, a ja nie?

pavel18
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: cristiano pereira da souza - 04/01/2004 16:21
jak grał w Pogońi to ciągle na chama chodził i nie podawał.

- 1  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772555304 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005