| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Red Dragon - 29/12/2003 23:09
Hmmm... to moj pierszy temat mam nadzieje ze choc troszke z niego wyciagne hehe.. mam takie pytanie czy szczecińscy kibice pogrywaja moze w gre online RED DRAGON ??  
p.s - nie wiem czy był juz taki temat czy nie bo jestem nowy hehe.. i tak przy okazji witam wsyztskich i pozdrawiam
MaczeKK
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Red Dragon - 29/12/2003 23:16
> a co to jest RED DRAGON??
wiem, że był taki film z Anthony Hopkinsem (jedna z
> czesci Hannibala)
hmmm Red Dragon jest to gra RPG na internecie, zapraszam do grania hehehe
Dostajesz dziennie tury nom i je wykozystujesz cieszko tak napisac ale mozesz grac na roznych serwerach: polskim, czeskim i wegierskim 
Jak ktos chce sie czegos wiecej dowiedziec to moze do mnie na GG napisac  
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Red Dragon - 30/12/2003 00:50
> Kiedys probowałem w to grac ale to nie dla mnie gra...za duzo cierplowosci
">
SZKODA BO NAPRAWDE WARTO!!!
EJJJ LUDZIE MI NAPRAWDE ZALEŻY NA TYM TEMACIE WIEC UAKTYWNIJCIE SIE PROSZEE 
Dobranoc ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Red Dragon - 30/12/2003 16:13
Grałem w to w poprzedniej erze Koalicja "ziemia obiecana" zagrałem gzdieś trzyczwarte ery i mi się znudziło ale fajnie się grało... pamiętam byliśmy z koalicją czasami w pierwszej setce 
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Red Dragon - 30/12/2003 19:11
> Grałem w to w poprzedniej erze Koalicja "ziemia obiecana" zagrałem gzdieś
> trzyczwarte ery i mi się znudziło ale fajnie się grało... pamiętam byliśmy z
> koalicją czasami w pierwszej setce  
Nio to całkiem przyzwoicie mi na PL w ostatniej erze tak cienko szło ale na wegierskim nawet spooko i teraz na polskim tez nawet pierwsza piątka   
pozdrawiam
|
|
|
|
|
Odp: Red Dragon - 30/12/2003 19:27
MaczeKK trzeba było ludziom dać LINK do tej gry, ale jusz cię wyrączyłem a tak w temacie już dość dawno próbowałem w to grać i podobmnie jak Kemot nie mam cierpliwości i jakość nie łapie tej gry 
ps. gralem w tą gre jak była bezpłatna teraz podobno jest to gra PŁATNA
|
|
|
|
|
Odp: Red Dragon - 31/12/2003 01:39
ps.
> gralem w tą gre jak była bezpłatna teraz podobno jest to gra PŁATNA
Niestey tak ale jeszcze jest niepłatny serwer wegierski www.reddragon.hu, sorry ja nie portafie linkow robic ale moze mnie ktos nauczy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Red Dragon - 31/12/2003 12:32
> sorry ja nie portafie linkow robic ale moze mnie ktos nauczy  
hehe to dziecinnie proste jest taki dział co sie nazywa POMOC, tam na samym dole strony jest taki napis LINK i obok taka ścieżka :
jakis tekst
wiec wyjaśniać chyba nie musze
[Ostatnio edytowane przez Mick: 2003-12-31 12:34]
|
|
|
|
|
Odp: Red Dragon - 31/12/2003 12:36
chlip zlote czasy reddrgona ,gralem w to chyba ze 4-5 er ,ale potem zrobilo sie platne i dalem sobie spokoj ,chociarz jak mowisze ze jest wegierski serwer bezplatny to moze wroce ,a gra sama w sobie faajna byla (choc fakt dla malo cierpliwych moze sie szybko znudzic) pamietam ze kiedys chyba z tydzien okupowalismy pierwsze miejsce w mocy i ziemi ale nas pojechali z zasadzki (a juz sie szykowalismy na wojenke ) i sie skonczylo rumakowanie
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
- 1
-
|