| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Uprawiacie sporty ? - 28/12/2003 18:57
uprawiacie jakies sporty oczywiscie poza pilka nozna?
jak tak to napiszcie jakies swoje osiagniecia ja osobiscie poza pilka nozna gram w kosza wielkich osiagniec moj klub nie ma ze 4 puchary mamy ale jakos tak w styczniu gramy o mistrzostwo szczecina i moze byc piąty
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 28/12/2003 19:31
Ganja man...to oczywiste ze jestes v-ce mistrzem ktos musi byc tym pierwszym (skromnosc mi sie wlaczyla) a tak poza tym uprawiam sporty extreme (tzw.) np. jestem v-ce (ale to sie zmieni w nastepnym pucharze) mistrzem w skokach BEZ spadochronu z kraweznika!!!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 28/12/2003 19:42
Tia no nie wiem Borsuk nie wiem myslisz ze mnie pokonasz watpie, mam pytanie kto z was startuje w konkursie 4 poreczy ?? (dla nie wtajemniczony konkurs ten polega na trzyamniu sie na poreczy zawieszonej 1 metr nad ziemią prawdzie Extrem adrenalina skacze z kazda sekundą polecam)
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
:D - 28/12/2003 20:13
Jasne extremalne... Czyli kiedy rodzice są w pokoju obok BuEhEhE
|
POGOŃ & LEGIA
dwa bratanki...
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 28/12/2003 20:15
co z temat ,jak ogorek to chociarz z klasa a ty zenus takie cos ,no wiesz szachy w pamieci to sport z przyszloscia : D a tak naa serio to tez w kosza gram ,obecnie bedziemy grali w lidze ery i normalnych mistrzostwach wojewodzctwa(oposlkiego ) szkol ponad gimnazjalnych(finaly powiatu chyba w styczniu mam) ,jako ze jestem strasznie skryty i skromny nie bede sie chwalil ze jestesmy aktualnym wicemistrzem woj. opolskiego : D
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 28/12/2003 20:23
gratuluje my tez jak wygramy mecz o mistrzostwo szczecina to bedziemy grali w eliminacjach wojewodztwa
[Ostatnio edytowane przez zenuś: 2003-12-28 20:24]
|
... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 28/12/2003 20:37
Ależ oczywiście 3 razy z rzędu zbobyłem miestrostwa za:
-ekstremalna jazda na mrówce turystycznej
-jeżdże wyczynowo na rolkach i taczce wyczynowej,
- za grę w brydża ekstremalnego
.......aha bym zapomniał jeszcze poczwórne mistrzostwo regiony zachodniopomorskiego za jazdę na fingersankach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Uprawiacie sporty ? - 28/12/2003 21:49
Skoro tak juz na powaznie to dobra: Przez ok 7 lat gralem w Arkonii Szczecin..szlo roznie kilka turnieji wygranych kilka nie...jak to w sporcie. Od rundy wiosennej bede zawodnikiem Zorzy Dobrzany..a od stycznia..lub lutego bede gral (prawdopobnie) w 1 lidze Salosu..aha we wtorek biore udzial w turnieju w S.P.51..moze ktos z was jeszcze bierze w nim udzial? wiec kto wie..moze dojdzie kolejne trofeum? [Ostatnio edytowane przez borsuk: 2003-12-28 21:50]
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1