| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Można sie załamać - 27/12/2003 17:27
Taki Real za jeden sparing ma dostać 10 milionów dolarów i trudno mu znaleźć wolny termin, bo kolejka chętnych jest bardzo długa. W porównaniu do budżetu Wisły(5mln $) to jest dwa razy więcej. Teoretycznie w piłce każdy może wygrać z każdym, ale jak tu sie nie załamać! Real zagra dwa sparingi i będzie miał roczny budżet całej polskiej 1 ligi!:bardzo_zly: [Ostatnio edytowane przez X-pert: 2003-12-27 17:28]
|
|
|
|
|
Odp: Można sie załamać - 27/12/2003 17:38
Tak nie skromnie spytam kto im placi te 10 mln ?? Zespoly z którymi graja ?? nie wierze [Ostatnio edytowane przez Ziemniak: 2003-12-27 17:38]
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: Można sie załamać - 27/12/2003 17:39
yyy i co z tego? nie wiem o co ci chodzi, wiem tylko że napisałes coś co według mnie jest wiadome od dawna, sądze też że rzeczywyście to jest nienormalne! ale jak śpiewał pewien polski raper "Bo To Polska nie elegancja francja!"
|
|
|
|
|
Odp: Można sie załamać - 27/12/2003 20:04
> Tak nie skromnie spytam kto im placi te 10 mln ?? Zespoly z którymi graja ?? nie
> wierze
To ja Ci odpowiem!
Moze pamietasz tegoroczny wyjazd Ralu do Azjii ??
Myslisz ze pojechali za friko ? Placily władze państwowe i regionalne, sponsorzy itd
Za ten ten jeden wyjzad Real zarobil kilkanaście baniek $$ a zagrał raptem 3 mecze.
|
|
|
|
|
Odp: Można sie załamać - 27/12/2003 22:39
> Tak nie skromnie spytam kto im placi te 10 mln ?? Zespoly z którymi graja ?? nie
> wierze
Przegląd Sportowy pisze:
"Szejkowie z Bahrajnu zebrali się do kupy i w święta przesłali do Madrytu oszałamiającą ofertę. Za rozegranie towarzyskiego meczu, na który prezes musiałby przywieźć Beckhama, Zidane'a, Ronaldo, Carlosa, Figo, Raula i ich kolegów zaproponowali 10 milionów dolarów. Wstępnie Perez zgodził się przyjechać latem. Tyle tylko, że w tym terminie planuje kolejne azjatyckie turnee(w Chinach, Japonii i Korei), a w planach miał także próbę zwojowania koszulkowego rynku w USA i Australii.(...)Chętnych na goszczenie drużyny, w której barwach grają najlepsi i najsłynniejsi piłkarze świata nie brakuje. A przebijają oni swoje oferty w lawinowym tempie i stawkę wyśrubowali do gigantycznych rozmiarów"
|
|
|
|
|
Odp: Można sie załamać - 28/12/2003 01:07
> yyy i co z tego? nie wiem o co ci chodzi, wiem tylko że napisałes coś co według
> mnie jest wiadome od dawna, sądze też że rzeczywyście to jest nienormalne! ale
> jak śpiewał pewien polski raper "Bo To Polska nie elegancja francja!"
Mick z tym raperem to troche Ci nie poszlo. Zastanow sie troche co piszesz. Mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi chodzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Można sie załamać - 28/12/2003 19:29
> w co tu nie wierzyc te typki z emiratow arabskich czy tam sakd sypia kasa na ca
> tylko chca....
sypią aż się wysypią z tej kasy. a Ropy to oni nię będą mieć przez cały czas więc niech wydają tą kase a później ich reprezentacja lub klub będą chcieli zagrać dla kasy
hmmmmm ciekawe kiedy naszą Pogoń będą szejki czy jak oni tam mają zapraszać..ale my nie zejdziemy poniżej 11 mln $ bo jesteśmy lepsi od Realu 
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
- 1
-
|