| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 10:27
Niedzielan podpisał kontrakt z tym cieniutkim klubem z Holandii co go Wisła sklepała w UEFA. Mam nadzieje że w związku z tym nie odejdzie do Groclinu BATATA, bo napewno będą teraz szukać napastnika a na batate mieli wielką ochote.
|
ONLY POGOŃ SZCZECIN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 11:09
BEz kitu ten Niedzielan to wielki kretyn. W groclinie mógłby grać w pucharze UFEA a tam będzie się bronił przed spadkiem. Polelciał na kase i uważam, ze pogra pół roku strzeli dwie bramki i siądzie na ławce i będzie prosił Drzymałe by żeby go chciał spowrotem w Groclinie. Kolejny zmarnowany polski piłkarz.
ps. Post bęzsesowny a napisałem powyższy textbo strasznie mi sie nudzi!! [Ostatnio edytowane przez mati_mks: 2003-12-24 11:09]
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 12:29
> No to się pochwaliłeś, ale co chciałeś osiągnąć zakładając ten
> temat   ?
co sie przypierdalasz? dobry temat lepszy napewno od tych co sa zywcem zerrzniete z vpl.
niedzielan to glupek napewno bedzie tak jak ktos wczesniej zauwazyl pogra pol roku i chuj z niego bedzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 12:50
Jak każdy Polak poleciał na "kapuchę", mógł jeszcze zostać w Groclinie i dopiero w czasie przerwy letniej szukać klubu z zagranicy....a tak to niech gra o utrzymanie ...w lidze Holenderskiej...szkoda słów
a co do tej wypowiedzi :
>To są nie potwierdzone info wyssane z palca przez redaktora onetu co szuka taniej sensacjii .....
chłopie gadasz głupoty tylko na onecie piszą o tym transferze na 90 min.i na wp też wszystcy ssają z palców tak ?? pomyśl!! aha zapomniałem pilkanozna.pl też !!
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-12-24 12:53]
|
|
|
|
|
Odp: Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 12:52
> No to się pochwaliłeś, ale co chciałeś osiągnąć zakładając ten
> temat   ??
O co ci kurwa chodzi normalny kurwa temat! Ja pierdolę nie wiem o czym ty chcesz tu pisać jak nie o piłce :/
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 13:04
Temat dobry jak każdy inny.
A najbardziej przypieprzają sie do niego Ci, którzy sami zakładali juz bzdurne tematy
Co do Niedzielana, to typowy syndrom Polskiego grajka. Jak pojawił sie hajs, to przestały sie liczyc ambicje. Popadnie w przeciętność - takie jest moje zdanie.
|
|
|
|
|
Odp: Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 13:14
Pojechał sobie cfaniak do Holandii dla szmalu przede wszystkim i przypalić zioła, bo jak wiadomo w Holandii tanie i zalegalizowane palenie Ehh, ganja i te sprawy, chłopak wie co dobre , ale już tak na poważnie - zmarnuje się tam jego talent, bo nie sądzę, żeby sobie tam pograł...Lepiej, żeby został w Polsce, w Groclinie, odniósł jak największe (mam nadzieję) sukcesy w Pucharze UEFA i wtedy ewentualnie w następnym sezonie pomyślał o przeprowadzce...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 14:21
szkoda mi Dyskobolii, choc nie toleruje wiosek w I lidze, to uwazam, iz był to dobrze poukladany zespol z ambicjami, a Andrzej Niedzielan byl jego kluczowa postacia, zobaczymy jak zachowa sie Drzymała i jakie kroki poczyni, zeby utrzymac zespol na dotychczasowym poziomie, ale na szczescie to nie nasze zmartwienie tylko Drzymały i kibicow z Grodziska
pozdro i wesolych swiat dla wszystkich forumowiczow
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 14:21
Widac ze Groclin nie dba o swoje interesy!!!Bo jak mozna bylo wpisac do kontraktu klauzule pozwalajaca na odejscie Niedzielana za Milion Euro.Przeciez za rok Niedzielan moglby byc warty jakies 3-5milionow.
|
|
|
|
|
Odp: Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 14:28
zawalił sprawe !!!! moim zdaniem jest on koło zurawskiego najlepszym polskim napstnikiem , i powinien zostac w groclinie lub wyjachac do jakiego pożadnego klubu , a nie co w przecietnej holandii walczy o utrzymanie!!! no i kolejny talent nam się zmarnował (oby nie)
|

Naszą siłą nie jest to że nigdy nie upadliśmy, ale to że po każdym upadku potrafimy się podnieść jeszcze silniejszym
Juventus Turyn-historia wielkiej miłości
|
|
|
|
Odp: Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 14:29
a co do tej wypowiedzi
> :
>To są nie potwierdzone info wyssane z palca przez redaktora onetu co szuka
> taniej sensacjii .....
chłopie gadasz głupoty tylko na onecie piszą o tym
> transferze na 90 min.i na wp też wszystcy ssają z palców tak ?? pomyśl!!
> aha zapomniałem pilkanozna.pl też !!
he na tvn24 był na żywo wywiad z drzymałą i mówił że to bzdury i Groclin nie jest zainteresowany oddaniem Niedzielana.Jeśli faktycznie przejdzie do NEC to bez kitu jest pojebany....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 14:33
Panowie ! Sprawa wyglada tak:
Gdy podpisywali kontrkt z Niedzielanem, to był On grajkiem dobrym, ale tylko na Polskie warunki. Tak wiec milion euro w klauzuli to i tak bylo sporo.
Jezeli znajdzie sie klub który da ten milion ( a chyba sie znalazł) to klub nie ma nic do gadania.
Teraz wszystko w gestii Niedzielana. A On juz chyba ojro liczy
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Niedzielan w HOLANDI - 24/12/2003 16:16
To już lepiej by było jak by Niedzielan do Pogoni prfzyszedł niiż grał w holandii
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|