| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
AFERA Z PIRATAMI... - 16/12/2003 18:58
JEŻELI LUDZIE NA WIDOKU PUBLICZNYM SPRZEDAJĄ PIRATY I POLICJA ICH NIE ZGARNIA (MONITORING)TO ZA CO MY MAMY PŁACIĆ                                     ?
|
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS
|
|
|
|
|
|
|
Odp: AFERA Z PIRATAMI... - 16/12/2003 19:16
to tez trzeba bedzie dac jak przyjda na chte
a najlepsze jest to ze kurwa na komisariatach tez pewnie piraty maja bo niesadze zeby naprzyklad jak maja 100 kompow to kupowali 100 windowsow.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: AFERA Z PIRATAMI... - 16/12/2003 19:46
> to tez trzeba bedzie dac jak przyjda na chte
a najlepsze jest to ze kurwa na
> komisariatach tez pewnie piraty maja bo niesadze zeby naprzyklad jak maja 100
> kompow to kupowali 100 windowsow.
jest jakies prawo czy tam ustawa, ze w instytucjach publicznych( w tym szkolach) moga miec jedn a kopie programu na kilku kompach...chyba
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
|
Odp: AFERA Z PIRATAMI... - 16/12/2003 19:52
> To dobre pytanie ,tez mnie to wkurwia na oczach im handluja i nic ,pewnie w lape
> daja .
ścigają ich, np na osiedlu Słonecznym kilka razy widzialem jak dawali w długą zostawiaja płyty, ale i tak ich wypuszczają później oczywiście jak cos im trafi do kieszonki $$
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: AFERA Z PIRATAMI... - 16/12/2003 20:49
Piraci byli, są i będą i policja nic by w tej kwestii nie zdziałała nawet jakby chciała. Piratów jest za dużo, każdy i nich kupuje (policja pewnie też, tylko się do tego nie przyznaje), jest tanio, praktycznie wszystko i to jeszcze zanim się pojawi na półkach w sklepie Piraci nie boją się policji, bo mają ich w garści i wiedzą, że ta nie może nic im zrobić...Nawet jak zlikwidują jednego pirata, to zaraz w jego miejscu znajdzie się jakiś inny i tak może być praktycznie w kółko.
Poza tym, to nawet każdy z nas może być po części piratem - ściągnie sobie z netu jakieś Mp3 bądź jakiś film, grę, nagra to na CD i może sprzedawać znajomym, znajomi później chcą kupić dla swoich znajomych no i tak można sobie ładnie zarobić.
Podsumowując - piractwa nie da się powstrzymać, musieliby chyba wprowadzić zakaz posiadania komputerów, nagrywarek itp.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: AFERA Z PIRATAMI... - 16/12/2003 22:01
> A mi sie nie chce wierzyc, ze ktos wpadnie do mojej chawirki i mi zajebie mojego
Ja przeciez mam oryginalnego Windowsa ( jak i wszystkie
> inne programy), mp3 kasuje po 24h i nic nie sciagam z netu. Dlatego jesli
> czytasz to, jebany w dupe psie to oszczedz sobie i mnie czas i omijaj moj dom
A Vasyl dobra ściema ja też nic nie ściągam z netu i nie amm mp3 ;-)Więc do mnie też nie wpadajcie ;-)
Ja bym raczej karał [ierdolonych hakerów przez których nie miałem dziś neta jakiś pedał wprowadził mi wirusa który zaatakował całą sieć na pomorzanach kurwa takiego to tylko .... [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-12-16 22:03]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: AFERA Z PIRATAMI... - 16/12/2003 22:14
spoko 
moj pies lubi inne psy wiec zapraszam do mnie 
kawa , herbatka, moze nawet pogadamy sobie o modzie (podobno niebieski jest teraz na topie)
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: AFERA Z PIRATAMI... - 16/12/2003 22:15
A ja słyszalem(ba ja wiem bo tak robie), że jesli sie ma Orginała można mnieć jedną zapasową kopie ja tak mam Moj Orginalny WINDOWS, niestety poległ i musze korzystać z przegrywanej ale wszytko na legalu Każdy program jaki posiadam jest z Plytki zapasowej ponieważ moja cala póleczka z Orginalami gdzie mialem ze 50 tytułów niestety polegał.......
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: AFERA Z PIRATAMI... - 16/12/2003 22:49
> A ja słyszalem(ba ja wiem bo tak robie), że jesli sie ma Orginała można mnieć
> jedną zapasową kopie ja tak mam Moj Orginalny WINDOWS, niestety poległ i musze
> korzystać z przegrywanej ale wszytko na legalu Każdy program jaki posiadam jest
> z Plytki zapasowej ponieważ moja cala póleczka z Orginalami gdzie mialem ze 50
> tytułów niestety polegał.......
Nie ważne czy masz na Windowsa kopie ale licencje.... Taka karteczka na plytce orginalnej z numerem seryjnym. Jesli ja masz to nie masz sie o co martwic..
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: AFERA Z PIRATAMI... - 17/12/2003 18:53
Dla mnie ostatnio wygrała straż miejska ...siedzieli sobie w samochodzie i patrzyli jak przy Turzynie handlarze sprzedawali spiryt i fajki... a stali od nich max 10 metrow !!!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
- 1
-