| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 15:34
Wiem, ze odbijał sie od slupków. A cały odcninek to był bieg - do połowy boiska 
Strzelał duzo goli i rozrywał bramkarzą rekawice.
Poza tym grał w Nankatsu. Kibice zawsze skandowali Hajta, hajta Nankastu 
Miał numer 10 i był kapitanem i w sumie był mega super
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 15:41
Ja pamietam ze mial trenera z brazyli...
Jego najlepszy ziomek to Misaki , grali razem w ataku Nankatsu , ale wszystko sie rozjebalo , bo Misaki wyjechal za granice i o ile sie nie myle , to chlopaczyna mial problemy ze zdrowiem ( Misaki oczywiscie ) .
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 16:17
ja już apomniałem prawei że ta bajka istnieje, ale każdy chłopak ja oglądal mi sie najbardziej podobało jak w jakimś turnieju z powazna drużyną, pokazał na palcach liczbe 3 co oznaczało hatrika..... fajny odcinek
no i jeszcze jak rozwalil poprzeczke strzałem..... [Ostatnio edytowane przez Mick: 2003-12-16 16:18]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 16:43
jak dla mnie to calkiem fajny temat i mozna sobie powspominac czasy mlodosci ......ech kiedy to bylo wg mnie dla kibicow i fanow pilki noznej "capitan jastrzab" to bardzo kultowa bajka!
z tego co pamietam: Tsubassa Ozora byl japonczykiem gral z numerem 10 jego pierwszym trenerem byl Roberto z brazylii. Tsubasa byl kapitanem druzyny Nankatsu i posiadal wiele cech przywodczych zawsze mobilizowal kolegow mimo niekorzystnego wyniku.prawie nigdy nie przegrywal.imponowal technika i zdolnosciami akrobatycznymi .walczyl do upadlego mimo ze mu noga lub bark prawie odpadal !kiedys sie nawet zakochal w dziewczynie tylko nie pamietam jej imienia .jego najwiekszymi przyjaciolmi byli :Missaki,Wakabaiashi , Ishizaki (ktory zawsze stzraly przyjmowal na twarz ) walczyl wielokrotnie w mistrzostwach japonii i w mistrzostwach swiata w reprezentacji japonii z cala plejada gwiazd :Wakabaiashim ,wakashimazu ,missakim,kodziro,bracia tashibana,matsuajama.
Japonskie bajki sa COOL pamietam jeszcze ze byla japonska bajka tez o dziewczynie co grala w siatkowke, byl general daimos ,yattaman ALE I TAK NIC NIE PRZEBIJE SOUTHPARKU!!!!!!!!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 16:52
a tak cubasa ja pamietam ze glownie to mijal obroncow przeskakujac nad nimi jak robili wslizg i jeszcze jak z misakami kopneli jednoczesnie pilke nadajac rotacje taka ze pilka raz w jedna raz w druga
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 17:05
> o czym byl ten general daimos , bo dobrze nie pamietam ? 
wiem , ze kiedys
> sie ogladalo : YattaMan , Czarodziejka Sally (brecht) , Dzidzi , Tygrysia Maska
> , jeszcze cos o jakiejs druzynie baseball'owej :p
Genral Daimos to nazwa super samolotu ktory przetransformowywal sie w super robota i bronil nasza planete przed najezdzcami z kosmosu z innych planet. Daimosem kierowal glowny bohater tej bajki
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: co kibice pogoni wiedza o Tsubasie Ozora? - 16/12/2003 17:06
w jednym z pierwszych odcinkonal Cubasa wykonal fajny strzal, pilka przeleciala pod jadacym autobusem, a z drugiej strony zlapal ja Wakabajaszi (?!), wtedy chyba sie poznali, poza tym z tego co pamietal to chyba Cubasa krecil z siostra Wakabajaszi, moge sie mylic oczywiscie bo to bylo dawno
P.S. fajne byly te ich boiska takie ogragle i spod jednej bramki nie bylo widac drugiej 
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|