| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 13:55
Pare godzin temu amerykanie złapali Husajna i test DNA potwierdza ze to on!!!!!! No, to amerykanie mają czego chcieli, ciekawe czy teraz wyjadą z Iraq ?
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 14:17
Szkoda goscia!! Lubie dyktatorow, jako jedyni potrafia zaprowadzic porzadek w swoich krajach!U nas by sie ktos taki przydal !!Ale wazne ze Osama zyje i dziala !!
|
Jedno serce Jeden Klub
Gumowe, ostre, nogi czy głowa - żadna różnica: tak działa polska policja
|
|
|
|
Odp: Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 14:22
A tam gówno prawda, że go złapali....
Ja na razie nie wierze...
eker - heh chłopie, rozumiem, że napisałeś to w żarcie Bo jak nie to szkoda mi Ciebie [Ostatnio edytowane przez Westman: 2003-12-14 14:23]
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 15:06
Eee tam.
Wysłał mi smsa, żebym się nie martwił, to nie on...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 15:08
A tak na poważnie.
1. Gdybyście mieli takie "zaslugi" czy byście się poddali bez walki?
2. Jak to możliwe: o 18-stej go złapali, a rano mieli już wyniki DNA. Zajebiste laboratoria mają na tej pustyni... lekko nierealne.
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 15:20
> Szkoda goscia!! Lubie dyktatorow, jako jedyni potrafia zaprowadzic porzadek w
> swoich krajach!U nas by sie ktos taki przydal !!Ale wazne ze Osama zyje i dziala
> !!
No nie wiem czy chciałbyś żyć w kraju Saddama albo innego dyktatora no ale dobra...
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 15:22
1. Przeciez kazdy widzi ze to nie Saddam, tylko Swiety Mikolaj!
2. No, to juz jedna karta z mojej "talii zbrodniarzy i oprawcow". Pilnie poszukiwani:
- As Kier: George Bush
- As Karo: Aleksander Kwasniewski
- As Pik: Leszek Miller
wszystkich ktorzy zauwaza ktoregos z w/w prosze o ubicie
|
Ziiimny jaaak polodowcowy glaaaz!
|
|
|
|
Odp: Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 15:24
> A tam gówno prawda, że go złapali....
> Ja na razie nie wierze...
eker włącz TVN24, albo CNN, ale co takiemu zrobią, osądzą go przed Narodowym Instytutem Sprawiedliwości i osądzą go na dożywocie, i wszystko.
|
|
|
|
|
Odp: Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 15:27
>eker - heh
> chłopie, rozumiem, że napisałeś to w żarcie Bo jak nie to szkoda mi
> Ciebie
Westman Ty lepiej uwazaj bo eker to chuligan! Nawet jesli klub upadnie , to on zostanie 
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 15:35
> > A tam gówno prawda, że go złapali....
> Ja na razie nie wierze...
eker włącz TVN24, albo CNN, ale co takiemu zrobią,
> osądzą go przed Narodowym Instytutem Sprawiedliwości i osądzą go na dożywocie, i
> wszystko.
Trzeba najpierw mieć telewizor hehe a tak serio to dla niego kara śmierci była by za mała !!
|
|
|
|
|
Odp: Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 15:45
> Trzeba najpierw mieć telewizor hehe a tak serio to dla niego
> kara śmierci była by za mała !!
ekil a słyszałeś by kogoś skazali w ost. czasie w europie na kare śmierci, a pozatym humanitarne prawa ... (bla bla bla) nie pozwalają na zgładzenie drugiego człowieka
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 15:55
> No i dobrze, że go złapali... Może zmniejszy się ilość zamachów w Iraku. Ten
> człowiek wystarczająco zabił już ludzi...
a moze partyzanckie ataki nie beda mogly byc nazywane "terrorystycznymi zamachami wykonanymi przez zwolennikow husajna"
|
Ziiimny jaaak polodowcowy glaaaz!
|
|
|
|
Odp: Sadam Husajn złapany!!! - 14/12/2003 15:59
Nienawidzę U.S.A. i żałuję że złapali Saddama. Wiem że teraz wszyscy mnie zjedziecie równo, ale ja na to kładę, bo mam prawo do swego zdania, nawet jeśli jet ono głupie np. A. Lepper. Mam nadzieję że ten skurwysyn Bush zdechnie już niedługo. Może Osama go rozjebie FUCK BUSH [Ostatnio edytowane przez Orło: 2003-12-14 16:25]
|
Babilon Team
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|