| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
prosba o pomoc - 13/12/2003 14:42
Kochane..chlopaki i Mezczyzni czy mozecie pomoc Wyjatkowej Kobietce znalezc strone na ktorej sa zdjecia kibicow Pogoni..bardzo mi na tym zalezy
|
.......
|
|
|
|
Odp: prosba o pomoc - 13/12/2003 14:51
Przecież są i na Pogońonline.pl i na Pogoń.v.pl...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: prosba o pomoc - 13/12/2003 15:05
wpadnij do mnie poogladamy u mnie a pozniej dostaniesz cos gratis !!!!!!!!!!!!!
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: prosba o pomoc - 13/12/2003 15:15
> CHUDY ja pierwszy bylem nie badz taki 
UWAGA chlopaki
to moze byc podpucha czyli nalot 
mam pytanko:
Kotku czy zdjecia na tej stronce cie nie satysfakcjonuja?
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: prosba o pomoc - 13/12/2003 19:57
Chlopaki... ona do was nei przydzie:-)! przeciez jezeli jest na tej stronie i nie moze znalezc zdjec z kibicami... no to jak znajdzie wasze adresy :-) hehe blyskotliwoscia to ona nie swieci;-) (pewnie sie obrazi.. nie pierwsza nie ostatnia:-)) pozdrawiam!:-) (ps. wyjatkowo pozdrawiam!:-))
|
Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: prosba o pomoc - 13/12/2003 22:53
Albo ktoś se jaja robi albo to Kleberson się podszywa 
Dziewczyno - jak nie znalazałaś na tej stronie to wejdz na inną o Pogoni i sprawa załatwiona.
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: prosba o pomoc - 13/12/2003 23:23
dodam jeszcze ze nalezy szukac w dziale ze zdjeciami lub fotografiami (jedno i to samo) zwanym czesto GALERIĄ
wierzę ze znajdziesz 
powodzenia
chyba przesadzilem hehe
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
- 1
-
|