| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
-Champions League- - 10/12/2003 23:43
Dzisiaj właśnie zakończyła się ostatnia kolejka I Fazy Grupowej rozgrywek Ligi Mistrzów. Uważam za dużą niespodziankę awans Sparty Praga i Lokomotivu Moskwa do dalszego etapu. Dobra postawa i swego rodzaju niespodzianka to awans VFL Stuttgart i AS Monaco. Wielka szkoda że Inter, Lazio i Deportivo niezdołały wyjść z grupy... Nie było druzyny która by nieprzegrała meczu, oprócz Realu Madryt - jednego z faworytów do wygrania tych rozgrywek, co obrazuje że poziom Ligi Mistrzów wzrasta, już nie jest tak łatwo wygrać jak kiedyś. Nawet teoretycznie słabsze zespoły nawiązują walkę z najlepszymi co jest duża korzyścia zarówno dla piłkarzy jak i dla kibiców !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: -Champions League- - 11/12/2003 00:51
tylko ze Deportivo wyszlo..... hehe , i dobrze ze Sparta wypchnela Lazio, Lokomotiv Inter, to pokazuje ze nie tylko kasa decyduje o sukcesie !
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
Odp: -Champions League- - 11/12/2003 13:31
> i dobrze ze Sparta wypchnela Lazio,
> Lokomotiv Inter, to pokazuje ze nie tylko kasa decyduje o sukcesie !
zgadzam sie wygrana Sparty była całkowicie zasłużona, a bramka dla Sparty była powinna paść kilka minut wcześniej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: -Champions League- - 12/12/2003 12:42
Bayern zagra z Real Madryt a Chelsea z VFB Stuttgart.
Zajebiste pary.Będą ciekawe mecze no i niezłe emocje.
A do ćwierćfinałów wejdą:
Chelsea,Real Madryt,Monaco,Arsenal,Juve,Milan,Man Utd oraz O.Lyon czyli według mnie to cały pierwszy koszyk.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
Odp: -Champions League- - 12/12/2003 20:36
Wypas ciesze się że Lokomotiv weszło a szkoda że Ajax nieweszedł ale będzie kilka fajnych meczyków wiadomo oczywiście REAL:BAYERN ale bardzo ciekawy będzie mecz MAN UTD:FC PORTO dwie dobre drużyny a manchester wcale niejest faworytem bo Porto zapewne ma kilku młodych świetnych technicznie piłkarzy...
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
- 1
-
|