Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Pogon zpłaci kare ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kliku_Ziom
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8135 dni

Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 18:42
Prawdo podobnie Pogoń zapłaci kare w wysokości 35 tys. złoty za rzucane race podcas meczu Pogoni z Zagłębiem Lubin !

Wolność piersiom, precz ze stanikami :) :P
ganja man
*zablokowany
Na forum od 8192 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 19:00
nie Pogoń tylko ptak:)

Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 19:14
to samo mozem,y przeczytać na v.pl
a jak już tu jestem to twierdze że nie bedziemy musieli płacić i to tylko straszenie

Obrazek jpg wstawiony na forum
celciusz
Kibic
Na forum od 8957 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 19:15
to bylo zwykle marnotrastwo juz lepiej bylo zostawic te race na wiosne ale coz teraz kazdy sie zastanowi 2 razy za nim da grosik na oprawe meczu po takim glupim marnowaniu cudzych pieniedzy....

kawek
Kibic
Na forum od 8223 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 19:27
> to bylo zwykle marnotrastwo juz lepiej bylo zostawic te race na wiosne ale coz
> teraz kazdy sie zastanowi 2 razy za nim da grosik na oprawe meczu po takim
> glupim marnowaniu cudzych pieniedzy....
Zgodze sie mimo iz efekt widowiskowy był całkiem ciekawy(poza tym ze nie widziałem koncowki mecz) to jednak można to było zostawic na wiosne.....................

Qcu
Kibic
Na forum od 8452 dni

**

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 19:57
Naciagane! Wygaduja sobie ze jakies race na boisku byly a kazdy kto byl widzial ze czegos takiego nie bylo! racze spadly na trawe ale do boiska to z 15-20 metrow jeszcze bylo! Moga sobie straszyc ale takie zadupia jak swit czy polkowice! Jebac PZPN!

Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 21:49
Co nie zmienia faktu że race leciały w ochrone i spadły na trwe.Niezły był z tego ubaw ale może nas sporo kosztować...Będąć w Bełchatowie miejscowi też mieli dobrą oprawe złożóną min. z rac ale spiker apelował aby rac nie rzucać na boisko!I apele dotarły do cywilizowanych kibicó co najwyżej kilka poleciało.Czemu na takim zadupiu jak Bełchatów rozumieją co się do nich mówi a u nas nie.Ale jak bedzie trzeba zapłacić te 35 tys to opraw już nie będzie :-p [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-12-04 23:33]

Bo jest paru ludzi... Piraci
malolat_ps
Kibic
Na forum od 8317 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 22:31
nastepne farmazony..... ja pierdole , co wy spoleczniaki jestescie?!?! nikt nie chce od was tych pieniedzu a Ptak nie zbiednieje, pozatym jak by zmardzal i wszedl u uklad z kibicami nie bylo by takich kar......

z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
celciusz
Kibic
Na forum od 8957 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 22:38
co nie zmienia faktu ze ktos zmarnotrawil nie swoje pieniadze maly i narazil klub na dalsze wydatki a to chyba nie bardzo dobrze co maly.....

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8317 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 22:42
dla kogos kto mysli krotkowzrocznie i nie mysli o postepach celcjusz to moze i zle , ale pamietaj ze nie ma tego zlego co na dobre by nie wyszlo , moze ptak zmadrzeje i rzuci chlopakom pare kawalkow na oprawe zamiast placic smieszne kary..... nie prawdasz celcjusz ze to bylo by lepsze wyjscie?!

celciusz
Kibic
Na forum od 8957 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 23:38
no nie wiem bo druga strona medalu ma ciezsze jaja i moze sie wqurwic i wylozyc huja na dawanie pieniedzy na oprawy itd. a nawet posunac sie dalej i zabronic jakichkolwiek pokazow pirotechnicznych wtedy dopiero moze byc przykro a wojna kibice-ptaszusko nie potrzeban nikomu.a napierdalanie racami za ciezko uzbierane pieniadze swiadczy o braku szacunku do ludzi ktorzy je dali zeby zobaczyc oprawe a nie jak ktos ma faze ze se pierdolnie na boisko czy nie moze to byl poprostu rodzaj protestu ale raczej nie..

Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 23:38
Mały_ps czegoś tu nie rozumiem jeśli Ptak bedzie musiał zapłacić kare za to że kibice nie umieją się zachować to czemu miał by się dorzucać do oprawy wedlug mnie bedzie całkiem odwrotnie jeśli bedzie musiał zapłacić to tym bardziej sie nie dorzuci ;-) Jak sądzisz??

malolat_ps
Kibic
Na forum od 8317 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 04/12/2003 23:55
kurwa bo nie myslisz to nie rozumiesz.....
po pierwsze ptak nie daje pieniedzy na oprawe ....

po drugie gdyby poszedl na uklad z kibicami , iz bedzie dawal powiedzmy 5 tys na oprawe, ale tylko wtedy gdy owa oprawa nie spowoduje nalozenia kar...

tak czy siak sa 3 opcje :

- ptak daje 5 kola na mecz Pogon - XXX , kibice robia oprawe i jest git i wspolpraca powtarza sie co mecz

- ptak daje 5 kolo na mecz Pogon -XXX, kibice wala w chuja , jest kara 20 tys, ptak juz nie daje kasy

- ptak nie daje zadnej kasy, kibice sami kupuja oprawe i co 3 mecze Ptak musi placic kare 20 tys za rzucenie rac na murawe itd.....

pileczka jest po stronie ptaka ...... tylko ktos mu by musial taka (lub podobna) oferte przedstawic

celciusz
Kibic
Na forum od 8957 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 05/12/2003 00:04
opcja jest jeszcze jedna ptak zabrania wnoszenia jakiejkolwiek pirotechniki na stadion i wtedy dupa blada bedzie tylko to co pocichu przemysimy na stadion a i z tym mozna spobie poradzic przy monitoringu wiec nie wiem czy to taki dobry pomysl ale zawsze mozna pierdolic ptaka tylko z tego nie wyjdzie raczej nic dobrego a powiedziec mu jak nie dasz kasy to bedziemy rozrabiac uuuuu to juz najglupsze co mozna zrobic...

Żyleta
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 05/12/2003 00:05
Mały_ps ty to zawszze umiesz tak dogłębnie wszystko wytumaczyć dzięki ;-) pozdro

FLN
Kibic
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 05/12/2003 15:57
nie wiem co pzpn odperdala przeciez zadna raca nie zostala wrzucona na boisko

Shivan
Kibic
Na forum od 8586 dni

**

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 05/12/2003 17:55
jesli ptak to zaplaci to bedzie frajerem, albo przepis mowi ze nie moze raca upasc na boisko, albo za plot, to ze za boiskiem jest trawa to chuj pzpn-owi do tego, jak chca naginac przepisy to sa odpowiednie organy do kontroli pzpn-u.

Jak ktos moze to niech napisze jak dokladnie brzmi ten przepis, bo moze to ja wypisuje farmazony :).

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
krls
Kibic
Na forum od 8143 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 05/12/2003 18:01
napewno tylko strasza a kto tak wogule to powiedzial ze bedziemy placic? a pozatym stalo sie cos komu nie wiec za co?

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
Steryd
Kibic
Na forum od 8866 dni

**

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 09/12/2003 22:12
Maly_ps: jedna uwage mam. Chyba nie na kazdy mecz potrzeba 5000zl. Wiem,ze cene tak dla przykladu podales. Ja uwazam,ze za 2000-3000zl mozna zrobic oprawe na "mniej prestizowe" mecze. 5000 to juz wypas mozna odpierdolic. Nawet niech po 2000zl da na mecz. Juz wtedy nie bedzie zle. Reszte jakos sie wykombinuje.

Chuj klade na fajerwerki. Juz dawno mi sie znudzily. Lepiej inaczej te pieniadze przeznaczyc. Chlopaki pieniedzy nie maja.
Wiem, ze gdyby Ptak dawal sos na oprawe - kompetentni ludzie nie dopuscili by do tego, ze race laduja za bramka.

1948
ekil
Kibic
Na forum od 8186 dni

Odp: Pogon zpłaci kare ? - 09/12/2003 23:22
No właśnie gdzie są odpowiedzialni ludzie (PW,MW) którzy mogli by zagadać z Ptaszkiem !! Aby coś dożucił na oprawę !! wkońcu to na nas zarabia a nie my na nim !!

- 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772565415 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005