| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
szacunek dla wwo - 01/12/2003 22:09
heh byłem na koncercie i wwo pozdrawiało Pogoń czy jakos tak ( bylem po juz wtedy po 7 browarach więc moge nie pamieatc tego zbyt dokładnie) bąć co bąć SZACUNEK...hehe fajnie flache obalali na scenie i czestowali publike
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: szacunek dla wwo - 03/12/2003 08:23
Dokladnie to chyba Sokół powiedzial: "Pogoń Szczecin Elo!!!", ale na Fenomenie
jak wszyscy schodzili ze sceny to ktoś powiedział: "Powodzenia na meczu!" a to bylo dzień przed meczem z Arka
|
Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
|
|
|
|
Odp: szacunek dla wwo - 03/12/2003 17:54
ja nie byłem ale spłyszałem ze stypa była, i mnóstwo ludzi nie wpuścili, no i jeszcze podobno nieźle zjebali piosenke Halabardy... ale coż dobrze że kulturnie pozdrowili Portowców ...::ReSpEcT::...
|
|
|
|
|
Odp: szacunek dla wwo - 03/12/2003 18:09
Bylo syfiscie bo Slowianin to jeden wielki syf.
Kolezanka mi opowiadala, ze Jedna klientka do niej podeszla, zaczela cos nawijac i powiedzial, ze zmienila legitymacje z 91 na 87 - 12 letnie dzieci tam chodza.
TRAGEDIA.
Jak juz imprezy to tylko Rumba
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: szacunek dla wwo - 04/12/2003 22:04
no w sumie nie było zafajnie sam koncert - gitara, ale pozniej do dupy.... no i kurwa przed wejsciem co sie działo to mnie troszku wkurwiło.... bo niedosyć że bilet musiałem od kogos odkupić.... czekałem do 23 bo trzeba bylo wódeczke opracowac to jeszcze jak zaczeliśmy sobie śpiewać pod murkiem to mnie kurwa do radiowozu powinęli i przez tą GÓPIĄ policje 3/4 flaszki mi sie w radiowozie wylało bo nie miałem zakretki a chciałem wódke ratować .... no i poł godziny stracone na pierczenie w tylne siedzenie.... potem 3 podejście żeby sie dostać - 2 razy stwierdzono że powinienem odpocząć ale wkońcu udało się dotrzeć akurat jak WWo weszło.... i było git...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: szacunek dla wwo - 05/12/2003 07:43
Sam koncert był całkiem ciekawy ale organizacja imprez w Sławku była taka jak zawsze tragiczna, ludzie tratowali sie w wejsciu 12,13 letnie dziewczyny wchodziły sobie z podrobionymi legitymacjami gdy ludzi w odpowiednim wieku nie wpuszczali z powodu braku legitymacji
|
|
|
|
|
Odp: szacunek dla wwo - 05/12/2003 15:30
> Dokladnie to chyba Sokół powiedzial: "Pogoń Szczecin Elo!!!", ale na Fenomenie
>
jak wszyscy schodzili ze sceny to ktoś powiedział: "Powodzenia na meczu!" a to
> bylo dzień przed meczem z Arka 
Fenomen jest z Gdyni, dokladnie to z Jelonek, kibicuja Arce Gdynia, nagrali nawet piosenke pod tym samym tytulem, musze przyznac, ze nawet fajna, zarypisty podklad
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: szacunek dla wwo - 05/12/2003 15:33
i niestety spotkala ich za to zasluzona kara na koncercie w warsaw,Ci co powinni to wiedza od kogo pozdro
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
Odp: szacunek dla wwo - 05/12/2003 15:53
Fenomen jest z Gdyni, dokladnie to z
> Jelonek, kibicuja Arce Gdynia, nagrali nawet piosenke pod tym samym tytulem,
> musze przyznac, ze nawet fajna, zarypisty podklad
heh , zmartiwe Cie chlopaku , ale Fenomen jest z Warszawy , Jelonki to osiedle na Woli 
Arce to oni raczej nie kibucja poprostu nagrali soundtrack do filmu "to my rugbysci" , przez co mieli male problemy z TB ( podobno sam Kleberson maczal w tym rece )
Z tego co wiem , to sympatyzuja z Legia , o czym swiadcza teksty ich piosenek.
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
Odp: szacunek dla wwo - 05/12/2003 15:59
Fenomen jest z Gdyni, dokladnie to z
No chyba niestety masz lekko nie swieze fakty bo wiadomo ze Fenomen jest z Wa-wy
|
|
|
|
|
Odp: szacunek dla wwo - 05/12/2003 16:01
> Fenomen jest z Gdyni, dokladnie to z
heh , zmartiwe Cie chlopaku
> , ale Fenomen jest z Warszawy , Jelonki to osiedle na Woli 
Arce to oni
> raczej nie kibucja poprostu nagrali soundtrack do filmu "to my rugbysci" ,
> przez co mieli male problemy z TB ( podobno sam Kleberson maczal w tym rece 
> )
Z tego co wiem , to sympatyzuja z Legia , o czym swiadcza teksty ich
> piosenek.
hehe z tego co rozmawialem to chlopcy od Klebersona nie przepadaja za nimi,ale maja do tego wystarczajace powody!pozdro PSG
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
- 1
-
|