| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
"Wypadki" w Kuusamo... - 29/11/2003 18:16
To miała być kolejna runda Pucharu Świata w skokach narciarskich. No ale jak to zwykle w Skandynawii bywa to te konkursy zawsze odbywają się z problemami - zbyt silny wiart, opady śniegu, gęsta mgła itp. No i nie inaczej jest i dzisiaj - zbyt mocny wiatr, który praktycznie uniemożliwia przeprowadzenie skoków. Ale jak to w dzisiejszym świecie bywa komercha rządzi się swoimi prawami no i konkurs się musi odbyć (sic!). Od razu widać tego konsekwencje - kilku zawodników zalicza upadek, ale jakoś udaje im się z tego wybrnąć w całości, natomiast młody i niedoświadczony skoczek - Morgenstern upadł i to bardzo poważnie i sam jeszcze nie wiem co tak na prawdę mu się stało, ale ten upadek wyglądał koszmarnie! Jak w ogóle ci ludzie kierujący PŚ pozwalają na skakanie w takich warunkach !? Co za debile! Brak mi słów....
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 18:44
Upadek Morgensterna wygladał naprawde tragicznie smutne jest to ze we wszystkim chodzi o kase przez to 18 letni chłopak może zakończyć bardzo obiecującą kariere
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 19:40
celciusz pokazałeś właśnie jaki inteligentny jesteś !! jak można cię śmiać z tragedii ??
________________________________________________________________________________
Serwsi sportsplanet.at, powołując się na wypowiedź lekarza ekipy niemieckiej Ernsta Jacoba, który udzielił Morgensternowi pierwszej pomocy, poinformował, że skoczek jest mocno potłuczony, ale nie odniósł żadnych poważnych obrażeń.
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-29 19:42]
|
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 19:42
> nie lubie skokow ale jak widze takie piekne gleby to az mam ochote poogladac
> hahha
Człowieku pomysl czasem co mówisz.........
|
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 20:46
a ja nadal twierdze ze dobra gleba nie jest zla [Ostatnio edytowane przez celciusz: 2003-11-29 20:46]
|
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 21:09
> a ja nadal twierdze ze dobra gleba nie jest zla
to pierdolnij sobię z 5 metrów na kręgosłup zobaczymy czy nie jest zła !!
|
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 21:21
> nie lubie skokow ale jak widze takie piekne gleby to az mam ochote poogladac
> hahha
ta wypowiedz pokazala twooj poziom inteligencji ktory jest chyba niedaleko 0 !!!!!jesli stalo by sie to tobie ciekawe czytez bys tak mowil......sprobuj sobie skoczyc z 5 metrow na plecy na normalna ziemie tojuz pewnie boli jak cholera i mozna sie stac kaleka na cale zycie a co dopiero na zbity zmrozony twardy snieg. oby Morgerstermn sie z tego wylizal!!!!!!
tak to jest ze skokami teraz rzadza prywatne media ktore dla zysku chca przperowadzic skokii za wszelka cene...Powinno sie wprowadzic bardzije ostre przepisy zeby regulowac takie sytuacje .a poza tym przeprowadzenie konkursow mija sie z celem bo nigdy nie wygra najlepszy tylko ten ktory ma najwiecej szczescia....Pozdro dla normalnych forumowiczow!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 21:47
jasne sami inteligenci......a gleba byla przednia jak ogladam boks czekam na ostry nokaut jak ewentualnie skoki to na ostra glebe i tyle
|
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 21:53
> a ja nadal twierdze ze dobra gleba nie jest
Widze że mamy zwolennika Sado Maso jesli jestes takim fanem wypadków itd to weź sie pierdolnij czyms twardym w dynie i wtedy bedziesz miał ostry nokaut....
P.S Niezbyt wyszukany pomysł na nabijanie postów
|
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 22:54
Morgenstern nie doznał żadnych poważniejszych obrażeń, oprócz kilku siniaków.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 22:57
A ja slyszalem, ze ma zlamana kosc podudzia i potluczone miesnie.
Za TVN i EurosportNews
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 23:01
Dobrze ze sie nie odbyly zawody bo malysz moglby stracic troche punktow w klasyfikacji generalnej
|
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 23:15
> Dobrze ze sie nie odbyly zawody bo malysz moglby stracic troche punktow w
> klasyfikacji generalnej
Punkty to jeszcze małe piwko człowieku, wyobraź sobie co by się stało jakby Małysza spotkało coś podobnego i jakby musiał się ratować "awaryjnym lądowaniem"!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 23:17
no wlasnie, adam nie lubi wiaterku, a jutro z rana bedzie mniejszy wiatr i bedzie sie lepsze wybicie liczyc, to adas rozjebie wsio
|
Na Zawsze POGOŃ
|
|
|
|
|
|
|
Odp: - 29/11/2003 23:55
celciusz nie odzywaj sie na tym forum . jestes tak pojebany ze brak mi słow. zanim cos napiszesz to pierdolnij sie jakis ciezkim przedmiotem w glowe i pomysl 10 razy , a pozniej ewentualnie napisz cos. jezeli to nie pomoze , to nie wiem co ci doradzic , musisialbys isc do jakiegos psychiatry albo cos . A wracajac do tematu to powinni wczesniej przerwac te zawody , no ale pieniazdze rzadza swiatem
|
|
|
|
|
Odp: - 30/11/2003 00:27
sie porobiło no 
Może rozpęta się jakaś kłótnia i będzie ciekawie, bo ostatnio forum zapada w zimowy sen [Ostatnio edytowane przez Sadu: 2003-11-30 00:47]
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|