| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co porabiają kibice Pogoni w przerwie ziomowej?? - 25/11/2003 09:21
Też myslałem nad założeniem takiego tematu."Co my teraz zrobimy z tymi 90 minutami co 2 tygodnie ja nie moge"-pomyślał by sobie ktoś ale my prawdziwi kibice żyjemy Pogonią więcej niż 90 minut szkoda troche że trzeba czekać te kilka miesięcy .Ale jest ona potrzebna żeby nas zespół się odbudował i w rundzie wiosennej nas nie zawiódł, abyśmy mogli cieszyć się liderem na koniec rundy [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2003-11-25 09:22]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Co porabiają kibice Pogoni w przerwie ziomowej?? - 25/11/2003 10:44
> Też myslałem nad założeniem takiego tematu."Co my teraz zrobimy z tymi 90
> minutami co 2 tygodnie ja nie moge"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co porabiają kibice Pogoni w przerwie ziomowej?? - 25/11/2003 11:15
> > Też myslałem nad założeniem takiego tematu."Co my teraz zrobimy z tymi 90
> minutami co 2 tygodnie ja nie moge"
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co porabiają kibice Pogoni w przerwie ziomowej?? - 25/11/2003 14:33
Nie gra Pogon ale sa inne mozliwsoci LAcznosciowiec czy Piast na hali gdzie jest cieplo i mozna oko nacieszyc! ja pidobnie jak Inblu chetnie bym sobie popykal na hali tylko nie wiem gdzie i za ile mozna taka hale wynajac? mozna rowniez spedzac czas na piwku i bilardzie np. Olimpic! pozdrawiam!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co porabiają kibice Pogoni w przerwie ziomowej?? - 25/11/2003 15:06
> A ja zapadam w sen zimowy.
A tak na serio to jeszcze nie wiem jak
> wypełnie ten czas. Może jakieś rozgrywki halowe ??
pozdro. 
ja bym obstawiał o rozgrywkach między kibicami Pogni na hali. jakięs turnieje i te sprawy. a u nas w Szczecinie zrobic turniej jakiś jak wcześniej w inym poście napisałem i ściagnąć jedne z najlepszych ekip w krau Stadion wyPełniony na bank. no chyba że bedzie śnieg padał bo piknikom za zimno będzie
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co porabiają kibice Pogoni w przerwie ziomowej?? - 25/11/2003 17:24
> ja pidobnie jak Inblu chetnie bym sobie popykal na hali tylko nie wiem gdzie i za ile mozna taka hale wynajac?
Na Kordeckiego mozna wynajac hale na 1,5 godziny za 105 zlotych. Fajnie sie tam gra, sztuczna trawa, bandy, typowa halowka. Najlepiej grac 5 na 5.
INBLu - moznaby sie zgadac i w Goleniowie zapykaz w nozke (np. w LO na hali)
|
http://mandu.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|