| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Czat z Drumlakiem na stronie "Głosu".... - 24/11/2003 16:50
no i znowu zrobili czata wtedy kiedy ja jestem w szkole... bedzie czat o godzinie 14 do 15 no poprostu zonk ja mysle ze wielu kibicow Pogoni caly czas sie ksztalci i taka godzina jest bez sensu... co wy na to ?
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czat z Drumlakiem na stronie - 24/11/2003 21:41
Ludzie najczęściej kończą pracę o 15-16 pewnie dlatego, komu by sie chciało siedzieć w robocie w głosie do wieczora bo będzie więcej osób na czacie? oni na to kładą i tyle.
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
Odp: Czat z Drumlakiem na stronie - 24/11/2003 21:48
Czat odbędzie się J U T R O ....a co do godziny to uważam że jest beznadziejna !!!
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Czat z Drumlakiem na stronie - 25/11/2003 14:14
z gory przepraszam za bluzgi! chujnia z patatajnia ten Chat bylem tam moze z 5 minuti zdazylem zadac jedno pytanie a potem wszystkich co chiwle wypierdalalo z chata i nie mozna juz bylo wjesc na niego! kurwa kompletny nie profesjonalizm ze strony Glsou szczecinskiego! wyslalem juz do nich maila z zazaleniem! to chyba kolejny spisek uknuty prze DJ!!!!!!
P.s cofam to co wczesnije napisalem juz jest dobrze! [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-11-25 14:26]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
- 1
-
|