| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 23/11/2003 18:47
Z tego co wiem to najlepszy jest sok pomidorowy chociaż nigdy go nie stosowałem. Z właśnych doświadczeń wiem że dobra jest gorąca herbata Za to cola wogóle nie pomaga chociaż wielu mówi że jest najlepsza.
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 23/11/2003 19:08
Eyy lepsze mam sposoby Staropolskie 
Sok z ogorkow kiszonych, tudziez kapusta kiszona 
Rosolek tez dobry 
Zdrowy sen 
Nie wolno duzo jesc !! Strasznie muli
A w dniu picia tez trzeba dbac o to zeby poranek byl przyjemny 
Do kazdego piwa dobrze jest troche wody wypic Sprawdzone 
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 23/11/2003 19:23
ależ wy jesteście... 
przecież każdy szanujący się żul szczeciński wie, że najlepszy sposób na kaca to do niego poprostu nie dopuszczać. Więc jak już lapiesz za flaszkę to jej nie odstawiaj, a jak łapie kacor to leć do monopola.
jak coś robisz to rób to porządnie
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 23/11/2003 20:04
> ja tam piję często i kaca jeszcze nie miałem  ale słyszałem że mleczko
> 
no bo wiesz ekil..... nie wiem co ty pijesz ale następnym razem sprubój wódki, bo po oranżadzie to nikt nie kaca nie miewa Kurwa człowieku - przecież kac to jedno z najpiękniejszych uczuć, a ty - Polak... ty piszesz że nie miałeś kaca? boże, nawet nie wiesz co cie w życiu ominęlo... przykro mi... nie możesz tego tak zostawić.... życie bez kaca to nie życie.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: sposób na kaca:):) - 23/11/2003 21:08
ja mam zajebisty sposob
przed zasniecie, nalezy zazyc alka-selltzer .. pijemy .. kladziemy sie spac ..a rano wstajemy zdrowi jakby nic nam nie bylo ..no chyba ze czekalby nas kac morderca to odczuwamy male co nie co ..ale lajcik
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|