| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Wszystcy do Galaxy !! - 21/11/2003 16:45
no własnie jutrro czyli w sobotę jest impra z udziałem kibiców i naszych zawodników !! tak jak na wałach tylko że bedzie więcej rozrywki ....Zachęcam do przyjścia ! yo @LLL Aha o 17 30 sie zaczyna [Ostatnio edytowane przez ekil: 2003-11-21 22:57]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 21/11/2003 17:38
hehe byli pare dni temu w mojej szkole, moskalewicz, baniak, drumlak, julcimar, matlak, andruszczak, bugaj i ktos jeszcze niezła beka była z pikników mojej szkoły
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 22/11/2003 11:02
> hehe byli pare dni temu w mojej szkole, moskalewicz, baniak, drumlak, julcimar,
> matlak, andruszczak, bugaj i ktos jeszcze niezła beka była z pikników mojej
> szkoły 
Sadu chodzisz do łącznosci slyszalem ze rafalowicz ich zalatwil hehe....... a co do Galaxy bede napewno z kolesiami..... pozdro
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 22/11/2003 19:53
Co do dzisiejszej imprezy w Galaxy to była ona całkiem ciekawa.Mam tylko jedno pytanie nie wiecie może przypadkiem który to był Batista( wydawało mi sie ze siedział koło Pawła "Pawełka" Drumlaka)??
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 22/11/2003 20:42
bylo calkiem fajnie Baranowski byl THE BEST np"arkadiusz Napierala" . ludzie Ktorzy przyszli do Galaxy na zakupy byli chyba w ciezkim szoku jak zobaczyli tyle wiary! naprawde sporo nas bylo !Niektorzy ludzie zajebiste pytania zadali np"dlaczego wczoraj nie grala 2 liga(linia)?
P.s Wzbogacilismy sie z Sanbalem o 2 Szailiki i jedna pilke z autografami Pogoniarzy!
Vasyl skad takie fajne kolezanki przez ktore znajomych nie zauwazasz?
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 22/11/2003 20:52
Bez kitu Fajnie bylo ...... a co do Baranowskiego to no comennt ...!!! !!!! Musialem stac na gorze..bo dol byl zajety nic nie bylo widac ...  ... i nie zalapalem sie na zadne nagrody .. choc z gory probowalem udzielic odpowiedzi  !! Pytania Byly jak dla mnie Banalnie Proste ...
|
|
|
|
|
Odp: Wszystcy do Galaxy !! - 22/11/2003 21:10
hehe bylo zajebisie , a widzieliscie jakim autokarem przyjechali pilkarze <tragedia> , ja sie pochwale , ze zdobylem 10 autgrafow ( jeden od baniaka ) , niestety o nic wiecej sie nie wzbogacilem , bo bylem od poczatku na gorze , a moj kolega dostal 2 szliki , lecz jeden oddal hehe ... baranowski wymislil znowu jakas piosenke DO BOJU POGON , DO BOJU POGON ... i cos tam dalej , piekna tworczosc , chociaz zrobil atmosferke
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|