| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
koszulek ciąg dalszy - 20/11/2003 21:33
Troszkę długo to trwało ale już wszystko na najlepszej drodze. Koszulki będą do odbioru na początku grudnia (ok.3-4 grudzien). Opóźnienie spowodowane jest tym, że z zadeklarowanych ponad 80 zamówien pieniądze wpłyneły za 35 sztuk... w związku z czym musieliśmy dołożyć do produkcji z własnej kieszeni, a zebranie potrzebnej kwoty trochę trwalo... w międzyczasie trzeba było zmienić również wykonawcę, bo jakość pierwotnego okazała się dosyć wątpliwa. Jednakże zamówienie zostało już (sic!) złożone i pozostaje czekać na odbiór.
Jednoczeście informuje że nadal mozna zamawiać w/w koszulki, ponieważ po rozmowach z wykonawcą udało się zamówić większą ilość sztuk. Tak więc zamówienia można składać na mój numer gg: 3316401
pozdrawiam i przepraszam za opóźnienie
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 20/11/2003 21:44
Płacić a nie w chuja lecicie wrrrr było sie nie zapisywać ja pierodle maskara bo nie wiem jak teraz odbiore moja koszulke w grudniu nie bedzie mi sie chciało jechać do Szczecina !! Ja pierdole....ale pojade
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 20/11/2003 23:36
Teraz ci wielcy napinacze co to zamiawiali po kilka sztuk gdzie jesteście Nie rozumiem tego jak można się zapsisywać i to sobie pózniej olać pewnie kilka osób mogło się zdarzyć ale czemu aż tyle
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 21/11/2003 17:44
sanbal jezeli omnie mowisz to ja sie niezapisywalem !
Zoe i co masz podnietke ze powiedziales sobie ze jestem bartolinio ze ma 11 lat tak ? jestes noi oczywscie odrazu tyram mnie musisz brechtac sie , to jest wlasnie przyklad debila ktory zamiast szanowac kibicow swojej druzyny to ich tyra , poprostu paranoja !
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 24/11/2003 16:59
hehe przypomnialo mi się że miałem kiedyś podać rozmiarowke tak więc:
M - klatka 96, wzrost 170
L - 100 / 176
XL - 104 / 182
XXL - 108 / 188
jeśli ktoś chce jeszcze zmienić rozmiar / zamówić koszulkę to nie ma problemu - piszcie na gg - 3316401
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 08/12/2003 15:50
właśnie dostałem cynk od producenta 
koszulki jutro wyjeżdżają ze Sto(L)icy więc odbiór już tuż tuż...
|
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 08/12/2003 20:35
no i slowa uznania dla MW za ta akcje z koszulkami i caly trud wlozony w ta sprawe! a zachowanie tych ktorzy sie zapisali na koszulki i nie wplacili jest zenujace. czy bedzie gdzies opublikowana lista tych ktorzy wplacili? juz sie nie moge doczekac! Pozdro dla MW
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 08/12/2003 20:46
> no i slowa uznania dla MW za ta akcje z koszulkami i caly trud wlozony w ta
> sprawe! a zachowanie tych ktorzy sie zapisali na koszulki i nie wplacili jest
> zenujace. czy bedzie gdzies opublikowana lista tych ktorzy wplacili? juz sie nie
> moge doczekac! Pozdro dla MW
dzieki co do czarnej listy to hmmm... raczej oszczędzimy tych którzy nie zapłacili (tym razem) - liczę że się opamiętają 
jednocześnie informuje ludzie którzy nam zaufali i wpłacili pieniądze z góry będą mieli pierwszeństwo przy następnych gadżetach
|
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 08/12/2003 20:58
> > no i slowa uznania dla MW za ta akcje z koszulkami i caly trud wlozony w ta
> sprawe! a zachowanie tych ktorzy sie zapisali na koszulki i nie wplacili jest
> zenujace. czy bedzie gdzies opublikowana lista tych ktorzy wplacili? juz sie
> nie
> moge doczekac! Pozdro dla MW
dzieki co do czarnej listy to hmmm... raczej
> oszczędzimy tych którzy nie zapłacili (tym razem) - liczę że się opamiętają
> 
jednocześnie informuje ludzie którzy nam zaufali i wpłacili pieniądze z góry
> będą mieli pierwszeństwo przy następnych gadżetach
no i prawidlowo porzadek i pierwszenstwo dla stalych klientow musi byc bylbym w stanie zrozumiec 5 do 10 osob ze nie wplacilo bo rozne sa sytuacje ale 45 osob to juz spore przegiecie!
|
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 09/12/2003 19:53
> Milo mi jst powiedziec, ze jutro beda koszulki 
Milo jest mi to uslyszec poprosze z dostawa do domu dobra a tak na powaznie to prosze moja koszulke przekazac koledze Helmutowi ktory mieszka nie daleko mnie!
|
|
|
|
|
Odp: koszulek ciąg dalszy - 09/12/2003 19:55
> Milo mi jst powiedziec, ze jutro beda koszulki 
Jestem ciekaw Vasylu skad masz takie informacje?
> Milo jest mi to uslyszec
> poprosze z dostawa do domu dobra a tak na powaznie to prosze moja koszulke
> przekazac koledze Helmutowi ktory mieszka nie daleko mnie!
ok. nie ma problemu. helmut zaprojektuje, helmut zbierze kase, helmut zamówi, helmut odbierze to i może w sumie przekazać helmutowi twoją koszulke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|