Autor
Wiadomość
   Hyde Park -> Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
dr Pavlo
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8309 dni

Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 22:17
Ostatnio przeczytałem w "TMK" ciekawy artukuł na temat: "Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami" Mi się wydaje a nawet jestem pewien ze warto i to bardzo! Jest szansa pokazania sie na arenie międzynarodowej! A jak wy myślicie?

PS: szkoda ze Pogoń nie ma żadnej zgody zagranicą

[Ostatnio edytowane przez łasic: 2003-11-15 22:21]

Na zawsze Pogoń
Pitu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 22:34
WIEM ŻE LECH MA ZGODE Z SCHALKE NIEPAMIĘTAŁ ALE KTOŚ MA UKŁADY MENCHESTEREM U NIEWIEM BYĆ MOŻE SIE MYLE.A CO DO POGONI TO CHCIAŁBYM ŻEBY POGOŃ MIAŁA ZGODE Z ZESPOLEM Z LIGI WŁOSKIEJ JUWE,LAZIO,MILAN ALE TO CHYBA TYLKO MARZENIA NO RACZEJ TAK

Mati.
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 22:34
> Ostatnio przeczytałem w "TMK" ciekawy artukuł na temat: "Czy warto mieć zgody z
> zagranicznymi klubami" Mi się wydaje a nawet jestem pewien ze warto i to bardzo!
> Jest szansa pokazania sie na arenie międzynarodowej! A jak wy myślicie?

PS:
> szkoda ze Pogoń nie ma żadnej zgody zagranicą

[Ostatnio edytowane przez łasic:

ostatnio na forum była jakaś akcja z Partizanem Belgrad..wie może co z tym??jeśli to nie była jakaś bajka z palca wyssana!!

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Borys
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 22:35
Może ktos wie co dzieje sie z tymi ziomkami z partizana belgrad co siedzieli ostani u nas w mlynku ?? Pisalem o tym posta ale qrwa komus w redakcjii sie ne spodobalo ..... :-/

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
--
Kibic
Na forum od 8761 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 23:05
Ja chcialbym zeby Pogon miala zgode z Barcelona (wkocu takie same barwy) !

Adriano
Kibic
Na forum od 8163 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 23:30
--= Zgoda =-- z jakimś europejskim klubem to dobry pomysł. Niedługo (miejmy nadzieję) że zagramy w europejskich pucharach... a wtedy może byc róźnie np. możemy trafić na rywala naszej zaprzyjaźnionej ekipy która wspomogła by nas na wyjedzie, (ale i nietylko są jeszcze inne aspekty posiadania zagranicznych przyjaciół) dlatego uważam fajnie by było mieć taki zaprzyjaźniony klub za granicą !!!

"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."

"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"

"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
inblu
Kibic
Na forum od 8350 dni

**

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 23:30
> Ostatnio przeczytałem w "TMK" ciekawy artukuł na temat: "Czy warto mieć zgody z
> zagranicznymi klubami" Mi się wydaje a nawet jestem pewien ze warto i to bardzo!
> Jest szansa pokazania sie na arenie międzynarodowej! A jak wy myślicie?

Według mnie Pogoń powinna mieć zgodę z jakimś znanym zagranicznym klubem. Np. Bayern czy Barca.

Goleniów z Pogonią
bleble
Kibic
Na forum od 8157 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 23:44
Popieram bartollo2002 , Barca byl by najlepszym Sojusznikiem ( te same barwy ) a pozatym bardzo ich lubie :) , nie no ale tak na serio to moze jakis klub z niemiec ??!! Dobrze By Było o czyms Takim Pomyslec ....:) Pozdro [Ostatnio edytowane przez bleble: 2003-11-15 23:44]

CHUDY
Kibic
Na forum od 8173 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 15/11/2003 23:48
a ja proponuje zgode nie tylko miedzy kibicami ale i dzialaczami . chodzi mi np. o takie cos jak ma man.utd i anderlecht ze oni sie wymieniaja zawodnikami i ci co sie niemiesza w 1 skladzie w man.utd graja se tam w brukseli moze i nawet nie w 1 zespole ale tak jest fajnie. no i np. taki luis enrique gralby u nas w rezerwach :D faza by byla... i zgadzam sie co do barcy te same barwy to jest to.... forza Barca & Pogon

:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
ekil
Kibic
Na forum od 8187 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 00:51
No mi sie taki pomysl podoba...chciałbym aby mógłby to być klub z włoch bo tam oprócz nas;) mają najlepszych kibiców :P:D

M@ZUR
Kibic
Na forum od 8254 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 01:18
Widzę, że zajebiście inteligentna rozmowa. Zgoda z barceloną :D zajebiscie. Kiedy jedziem na Nou Camp ?

God, I'm glad I'm not me.
adas|MKS
Kibic
Na forum od 8338 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 08:52
>WIEM ŻE LECH MA ZGODE Z SCHALKE NIEPAMIĘTAŁ ALE KTOŚ MA UKŁADY >MENCHESTEREM U NIEWIEM BYĆ MOŻE SIE MYLE.A CO DO POGONI TO >CHCIAŁBYM ŻEBY POGOŃ MIAŁA ZGODE Z ZESPOLEM Z LIGI WŁOSKIEJ >JUWE,LAZIO,MILAN ALE TO CHYBA TYLKO MARZENIA NO RACZEJ TAK

Z Machesterem ma Legia układy, z tego co wiem.

Jestem paprykarzem i się tego nie wstydzę!!
Helmut
Moderator*
Na forum od 8324 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 10:37
no zajebiście jest podwchycić temat z innego forum bo tam już się nie chce nikomu o tym pisać>

zajebiście zróbcie sobie zgode z barcą - napiszcie pare meili i gotowe, nawet czasem na czacie sie mozecie spotkac.

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Mick
Kibic
Na forum od 8161 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 11:25
ja bym chciał żeby Pogoń miała zgody z kimś z hiszpańskiej ligi,

Obrazek jpg wstawiony na forum
Westman
Kibic
Na forum od 8250 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 12:34
helmut dobrze prawisz :)

Zgoda przez internet - super.

Jak zrobicie juz zgode - to nie zapomnijcie nas poinformowac ! Kupie sobie koszulke, szalik i uszyje flage nowego klubu.
Bede biegal z nimi po Szczecinie i bedzie w ogóle super.

Jestes da best !
;)

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8254 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 13:40
Ej to jak jest ta zgoda z Barceloną czy nie ?? chłopaki ?? :D Moze Kleberson coś wymyśli...

Pozdro Helmut, Westman :-)

God, I'm glad I'm not me.
Zezik
Kibic
Na forum od 8332 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 14:51
> >WIEM ŻE LECH MA ZGODE Z SCHALKE NIEPAMIĘTAŁ ALE KTOŚ MA UKŁADY >MENCHESTEREM U
> NIEWIEM BYĆ MOŻE SIE MYLE.A CO DO POGONI TO >CHCIAŁBYM ŻEBY POGOŃ MIAŁA ZGODE Z
> ZESPOLEM Z LIGI WŁOSKIEJ >JUWE,LAZIO,MILAN ALE TO CHYBA TYLKO MARZENIA NO RACZEJ
> TAK

Z Machesterem ma Legia układy, z tego co wiem.

Z tego co wiem dobrze wiesz;)

P.S. Moze narazie zrobicie sobie zgode z Unionem Berlin a nastepny krok to Barca;-) a jak sie Barca nie zgodzi to Real, a co tam za roznica;-) :P

Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
wien
Kibic
Na forum od 8753 dni

**

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 15:34
z Barca? Moze ma takie same barwy, ale niektorzy jej nienawidza, np.ja I co to za sztama. Kazdy inny ale nie Barca. Chociaz bardzo lubie inter to zgodzilbym sie na Milan

Na Zawsze POGOŃ
--
Kibic
Na forum od 8761 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 15:39
Widze ze wiekszosc jest za barca to moze jakis sparing rozegramy z barca ?? I odrazu sie zapoznamy z nowymi kolegami :)

pavel18
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Czy warto mieć zgody z zagranicznymi klubami? - 16/11/2003 16:16
Może Pogoń ma sojusz z Polonią Płoty

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1772578603 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005